Gość: Izka IP: *.tvkdiana.pl 13.03.05, 23:00 Moby jest super a ta jeg pytka "hotel" mmmm.... poruszajaca! NAprawde super musicie posluchac najbardziej podoba mi sie "lift my up!" Swietny kawalek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytacz Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:52 Zapewne niewyrobionemu autorowi chodzi o serial "Twin Peaks". Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinlet Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:20 Gość portalu: czytacz napisał(a): > Zapewne niewyrobionemu autorowi chodzi o serial "Twin Peaks". > Żenada. Twean Peaks... dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jądrello Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.chello.pl 21.03.05, 06:21 płyta porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice_age Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 28.03.05, 12:13 zgadzam sie, zaluje ze stracilem na nia czas. a z tymi literowkami w recenzjach gazety- byla wogle kiedys recenzja bez pomylki? na litosc boska czy to takie trudne zeby o to zadbac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo.yo Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 07:20 płytka bardzo dobra, zresztą jak zawsze każda płyta Moby'ego, polecam 18 i Play, jesli nie słuchałas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daktahu Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.aster.pl 21.03.05, 22:45 płytka bez specjalnie porywających utworów, musze sie zgodzić z RSankowskim do hotelów sie nadaje, nikomu nie będzie przeszkadzać a i nóżką w oczekiwaniu na kawe można będzie potupać, nic złego nie można w sumie powiedzieć...poprawna produkcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.05, 22:19 Problem z Moby'm polega na tym ze sprzedaje swoje chwytliwe kawalki do reklam i robiac "18" odcial kupony od "Play". Innych zarzutow nie ma. Gdyby "Hotel" bylo debiutem okrzyknieto by to objawieniem. Nieprzyadkowo Moby brzmi tu ja Ian Curtis. A robi to niezwykle swiezo. Murowany kandydat do plyty roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norm Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.elsat.net.pl 27.03.05, 22:36 Słuchałem tej płyty z biblioteki multimedialnej Winampa5 i nie powaliła mnie. Zbyt jednostajna. Na dzień dzisiejszy najlepszym wydawnictwem Richarda Hall'a pozostaje "Play". Nie wiem czy ta wersja z Winampa jest okrojona, w każdym razie zbyt popowa, moim zdaniem. Gdy pierwszy raz usłyszałem "Lift me up!" zostałem z bardzo zdziwionym wyrazem twarzy(szeroko otwarte oczy i usta) przez kilka sekund. "Play" - opus magnum Mobyego. Chyba nie bedzie juz lepszego albumu tego artysty. Ale moze to przez ten Winamp... Odpowiedz Link Zgłoś
plascyzna Re: Nowa płyta Moby'ego 28.03.05, 12:36 plytka jest sympatyczna, dosc podobna do 18, dysk 2 troche przymula, chyba ze wlasnie takiego potrzeba do spedzenia leniwego popoludnia na fotelu pod kocykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Nowa płyta Moby'ego IP: *.chello.pl 09.04.05, 21:27 z płyty na płytę Moby się "stacza" niestety. na szczęście jest jeszcze Hotel Ambient. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Nowa płyta Moby'ego 09.04.05, 22:46 Przesłuchałam pobieżnie fragmenty utworów z Hotelu i raczej nie wygląda mi to dobrze. Nudne jakieś, no... Odpowiedz Link Zgłoś