Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:39 ZGADNIJCIE JAKI TERAZ MA NICK... ZWYCIĘZCA SPĘDZI NOC Z KOLEŻANKĄ NADZIEJĄ. HEHE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spiral_Architect Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.krakow.pl 27.03.05, 15:45 Nadzieja, prawda to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.03.05, 15:58 Nie, nieprawda... zreszta po co mialby tu wracac... zeby zanizac poziom forum? Przeciez to by bylo zenujace... A tak mozna sobie tu wreszcie popisac o muzyce... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:06 Ja wiem,że to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiral_Architect Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.krakow.pl 27.03.05, 16:49 Ja pytam czy prawda z Toba, a nie z nim. I gdzie jest tegoslaw, on pierwszy powinien lakomic sie na taka nagrode. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.03.05, 17:07 Nie, nieprawda. Nie bedzie przeciez ktos tam decydowal komu uzycze swoich wdziekow )) A co, jestes zainteresowany?... Przyslij zdjecie na maila... Pogadamy... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.03.05, 17:13 nadzieja.zalogowana napisała: > Nie, nieprawda. Ale me serce zabilo autentycznie zywiej Nie bedzie przeciez ktos tam decydowal komu uzycze swoich > wdziekow )) A co, jestes zainteresowany?... Przyslij zdjecie na maila... No co Ty, tak przy wszystkich ? Poza tym jaka mam pewnosc ze jestes wlasnie Ta Nadzieja piszaca z chello ? > Pogadamy... Pogadac mozemy zawsze. O pretensjonalnosci Swans . Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana oferta nieaktualna 27.03.05, 17:20 Juz od dawna nie pisze z chello... gdybys byl spostrzegawczy... ale takie dno jak Ty potrafi sie tylko doczepic do Swans. Sam jestes pretensjonalnym smieciem... Zegnam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: oferta nieaktualna 27.03.05, 17:29 dziwne by to bylo - nie uwazasz, jako ze Swans akurat bardzo lubie . Smieciem ni smieciara Cie nie nazywam, bo jesli jestes ta nadzieja to jestes dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: oferta nieaktualna 27.03.05, 17:32 Skladam te Twoje bluzgi Nadzieja, na karb dolegliwosci kobiecych i wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana wiesz co? 27.03.05, 17:41 Nie ma nic bardziej zalosnego niz skamlacy facet, ktory dostal kosza... wez sie idz przewietrz bo chyba Ty masz dolegliwosci )) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 17:43 nadzieja.zalogowana napisała: > Nie ma nic bardziej zalosnego niz skamlacy facet, ktory dostal kosza... wez sie > idz przewietrz bo chyba Ty masz dolegliwosci )) > Pozdrawiam... Ty nadzieja jestes zabawna istota: najpierw bluzgasz, a potem pozdrawiasz. Koszem sie z kilku przyczyn zbytnio nie przejmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 17:55 Zabawny to Ty sam jestes... z litosci Cie pozdrowilam... "koszem sie nie przejmuje", hahahaha, myslal by kto... szkoda mi Cie... Mimo to pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 17:58 nadzieja.zalogowana napisała: > Zabawny to Ty sam jestes... z litosci Cie pozdrowilam... "koszem sie nie > przejmuje", hahahaha, myslal by kto... szkoda mi Cie... > Mimo to pozdrawiam... Ty nadzieja masz jakies nalogowe automatyzmy. Zrob cos z tym. (chyba masz marne pojecie o tym co to znaczy "dostac kosza"). Ale mimo to pozdrawiam cala Twoja pretensjonalna nature )). Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 18:02 Tlumacz sie, tlumacz... tylko winni sie tlumacza... Zabawny jestes... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:05 nadzieja.zalogowana napisała: > Tlumacz sie, tlumacz... tylko winni sie tlumacza... Zabawny jestes... > Pozdrawiam... No juz sie tak nie ponizaj zeby powtarzac jakies utarte, bezwartosciowe tak naprawde slogany - to do Ciebie niepodobne. Kto, kiedy i dlaczego powiedzial Ci, ze tlumacza sie tylko winni ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 18:11 Nie chcialam, zebys wychodzil na totalnego kretyna... ale widocznie Ty chcesz... Coz... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:15 Kto tak uwaza ze wychodze na totalnego kretyna? Ty, czy ktos jeszcze ? czy Ty nie lubujesz sie w dopowiadaniu sobie tego co Ci sie podoba ? I dlaczego zawsze pozrawiasz )) ?? To jakies zboczenie pozdrowieniowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 18:21 Nie goraczkuj sie tak... faceci zawsze sa zabawni gdy panikuja... Juz nie pozdrawiam, odprez sie... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:24 Ufff !!! Juz niedlugo doznalbym nokautu pozdrowieniowego. Niezla tajna bron. A co do tego kosza to i ja musze Cie zmartwic Nadzieja: nie gustuje w feministkach. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:30 No i jestem nietolerancyjny dla innych niz naturalne, kolorow wlosow i przeklutych nosow Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:31 Wiec...pisze to ze smutkiem, ale chyba jednak...odpadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: wiesz co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:30 Chcialam tylko zauwazyc, ze moj nick brzmial nadzieja_zalogowana, a nie nadzieja.zalogowana... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 21:36 Chcialam tylko zauwazyc, ze nie bedziesz sie pode mnie podszywala... po to wlasnie jestem zalogowana... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: wiesz co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:42 to dosc nienormalne, ze ktos podejmuje wysilek, by zalozyc konto podobne do mojego dwanego (z ktorego juz nie korzystam), po czym rozpoczyna swoja dzialalnosc na forum i poswieca swoj wolny czas na pisanie pod moim (pseudo) nickiem... szczera rada (taka prosto z serca ) - udaj sie po pomoc... wiesz... to nawet nie jest zenujace i smieszne... boje sie po prostu takich skrzywien psychicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 21:50 To Ty zakladasz nick podobny do mojego konta i smiesz mnie oczerniac... sama powinnas sie leczyc... widac ze moja osoba wzbudza kontrowersje ale zawsze sie jakas chora osoba przyplacze... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: wiesz co? 27.03.05, 21:57 Kurde..to forum umiera,juz mi sie nie chce pisac na nim.a tu jeszcze jakies klotnie Nadziei z podrobiona Nadzieja i nie wiem ktora to prawdziwa,juzcalkiem mnie to odstrasza od pisania.Prawdziwa Nadziejo pisz prosze na forum.Moze podniesiesz jego nedzny poziom,bo tu nikt juz nie chce pisac o zespolach typu uriah Heep,Manowar,Kiss,Mike Oldfield,King Crimson,Pink Floyd,traz wszyscy pisza o reklamach i innych gownach,brakuje prawdziwych forumowiczow.Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 22:29 Oczywiscie ze bede pisala, jak dotad... poziom forum jest niski z powodu duzej ilosci kretynow, ale jak bede miala nieco czasu... to sie podniesie )) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 22:03 Gość portalu: nadzieja napisał(a): > to dosc nienormalne, ze ktos podejmuje wysilek, by zalozyc konto podobne do > mojego dwanego (z ktorego juz nie korzystam), po czym rozpoczyna swoja > dzialalnosc na forum i poswieca swoj wolny czas na pisanie pod moim (pseudo) > nickiem... szczera rada (taka prosto z serca ) - udaj sie po pomoc... > wiesz... to nawet nie jest zenujace i smieszne... boje sie po prostu takich > skrzywien psychicznych... Witaj Prawdziwa Nadziejo. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: wiesz co? 28.03.05, 00:15 Spiral sam nie wiem czy zazdrościć Ci cierpliwości, czy nadmiaru wolnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś