Dodaj do ulubionych

VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:39
ZGADNIJCIE JAKI TERAZ MA NICK... ZWYCIĘZCA SPĘDZI NOC Z KOLEŻANKĄ NADZIEJĄ.
HEHE
Obserwuj wątek
    • Gość: Spiral_Architect Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.krakow.pl 27.03.05, 15:45
      Nadzieja, prawda to jest ?
      • nadzieja.zalogowana Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.03.05, 15:58
        Nie, nieprawda... zreszta po co mialby tu wracac... zeby zanizac poziom forum?
        Przeciez to by bylo zenujace... A tak mozna sobie tu wreszcie popisac o
        muzyce... Pozdrawiam...
        • Gość: maxx Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:06
          Ja wiem,że to prawda.
        • Gość: Spiral_Architect Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.krakow.pl 27.03.05, 16:49
          Ja pytam czy prawda z Toba, a nie z nim. I gdzie jest tegoslaw, on pierwszy
          powinien lakomic sie na taka nagrode.
          • nadzieja.zalogowana Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.03.05, 17:07
            Nie, nieprawda. Nie bedzie przeciez ktos tam decydowal komu uzycze swoich
            wdziekow smile)) A co, jestes zainteresowany?... Przyslij zdjecie na maila...
            Pogadamy...
            Pozdrawiam...
            • spiral_architect Re: VULTURE WRÓCIŁ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.03.05, 17:13
              nadzieja.zalogowana napisała:

> Nie, nieprawda.

Ale me serce zabilo autentycznie zywiej

Nie bedzie przeciez ktos tam decydowal komu uzycze swoich
              > wdziekow smile)) A co, jestes zainteresowany?... Przyslij zdjecie na maila...

No co Ty, tak przy wszystkich ? Poza tym jaka mam pewnosc ze jestes wlasnie Ta
              Nadzieja piszaca z chello ?

> Pogadamy...

Pogadac mozemy zawsze. O pretensjonalnosci Swans smile.
              • nadzieja.zalogowana oferta nieaktualna 27.03.05, 17:20
                Juz od dawna nie pisze z chello... gdybys byl spostrzegawczy... ale takie dno
                jak Ty potrafi sie tylko doczepic do Swans. Sam jestes pretensjonalnym
                smieciem... Zegnam...
                • spiral_architect Re: oferta nieaktualna 27.03.05, 17:29
                  dziwne by to bylo - nie uwazasz, jako ze Swans akurat bardzo lubie smile. Smieciem
                  ni smieciara Cie nie nazywam, bo jesli jestes ta nadzieja to jestes dla mnie ok.
                  • spiral_architect Re: oferta nieaktualna 27.03.05, 17:32
                    Skladam te Twoje bluzgi Nadzieja, na karb dolegliwosci kobiecych i wybaczam.
                    • nadzieja.zalogowana wiesz co? 27.03.05, 17:41
                      Nie ma nic bardziej zalosnego niz skamlacy facet, ktory dostal kosza... wez sie
                      idz przewietrz bo chyba Ty masz dolegliwosci smile))
                      Pozdrawiam...
                      • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 17:43

> Nie ma nic bardziej zalosnego niz skamlacy facet, ktory dostal kosza... wez sie
                        > idz przewietrz bo chyba Ty masz dolegliwosci smile))
                        > Pozdrawiam...

Ty nadzieja jestes zabawna istota: najpierw bluzgasz, a potem pozdrawiasz.
                        Koszem sie z kilku przyczyn zbytnio nie przejmuje...wink
                        • nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 17:55
                          Zabawny to Ty sam jestes... z litosci Cie pozdrowilam... "koszem sie nie
                          przejmuje", hahahaha, myslal by kto... szkoda mi Cie...
                          Mimo to pozdrawiam...
                          • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 17:58

> Zabawny to Ty sam jestes... z litosci Cie pozdrowilam... "koszem sie nie
                            > przejmuje", hahahaha, myslal by kto... szkoda mi Cie...
                            > Mimo to pozdrawiam...

Ty nadzieja masz jakies nalogowe automatyzmy. Zrob cos z tym. (chyba masz marne
                            pojecie o tym co to znaczy "dostac kosza"). Ale mimo to pozdrawiam cala Twoja
                            pretensjonalna nature smile)).
                            • nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 18:02
                              Tlumacz sie, tlumacz... tylko winni sie tlumacza... Zabawny jestes...
                              Pozdrawiam...
                              • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:05

> Tlumacz sie, tlumacz... tylko winni sie tlumacza... Zabawny jestes...
                                > Pozdrawiam...

No juz sie tak nie ponizaj zeby powtarzac jakies utarte, bezwartosciowe tak
                                naprawde slogany - to do Ciebie niepodobne. Kto, kiedy i dlaczego powiedzial Ci,
                                ze tlumacza sie tylko winni ?
                                • nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 18:11
                                  Nie chcialam, zebys wychodzil na totalnego kretyna... ale widocznie Ty chcesz...
                                  Coz... pozdrawiam...
                                  • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:15
                                    Kto tak uwaza ze wychodze na totalnego kretyna? Ty, czy ktos jeszcze ? czy Ty
                                    nie lubujesz sie w dopowiadaniu sobie tego co Ci sie podoba ? I dlaczego zawsze
                                    pozrawiasz smile)) ?? To jakies zboczenie pozdrowieniowe wink ?
                                    • nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 18:21
                                      Nie goraczkuj sie tak... faceci zawsze sa zabawni gdy panikuja...
                                      Juz nie pozdrawiam, odprez sie...
                                      • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:24
                                        Ufff !!! Juz niedlugo doznalbym nokautu pozdrowieniowego. Niezla tajna bron. A
                                        co do tego kosza to i ja musze Cie zmartwic Nadzieja: nie gustuje w feministkach.
                                        • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:30
                                          No i jestem nietolerancyjny dla innych niz naturalne, kolorow wlosow i
                                          przeklutych nosow sad
                                          • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 18:31
                                            Wiec...pisze to ze smutkiem, ale chyba jednak...odpadasz...
                                            • Gość: nadzieja Re: wiesz co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:30
                                              Chcialam tylko zauwazyc, ze moj nick brzmial nadzieja_zalogowana, a nie
                                              nadzieja.zalogowana...
                                              Pozdrawiam...
                                              • nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 21:36
                                                Chcialam tylko zauwazyc, ze nie bedziesz sie pode mnie podszywala... po to
                                                wlasnie jestem zalogowana...
                                                Pozdrawiam...
                                                • Gość: nadzieja Re: wiesz co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:42
                                                  to dosc nienormalne, ze ktos podejmuje wysilek, by zalozyc konto podobne do
                                                  mojego dwanego (z ktorego juz nie korzystam), po czym rozpoczyna swoja
                                                  dzialalnosc na forum i poswieca swoj wolny czas na pisanie pod moim (pseudo)
                                                  nickiem... szczera rada (taka prosto z serca smile) - udaj sie po pomoc...
                                                  wiesz... to nawet nie jest zenujace i smieszne... boje sie po prostu takich
                                                  skrzywien psychicznych...
                                                  • nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 21:50
                                                    To Ty zakladasz nick podobny do mojego konta i smiesz mnie oczerniac... sama
                                                    powinnas sie leczyc... widac ze moja osoba wzbudza kontrowersje ale zawsze sie
                                                    jakas chora osoba przyplacze...
                                                    Pozdrawiam...
                                                  • haribo_goldbaren Re: wiesz co? 27.03.05, 21:57
                                                    Kurde..to forum umiera,juz mi sie nie chce pisac na nim.a tu jeszcze jakies
                                                    klotnie Nadziei z podrobiona Nadzieja i nie wiem ktora to prawdziwa,juzcalkiem
                                                    mnie to odstrasza od pisania.Prawdziwa Nadziejo pisz prosze na forum.Moze
                                                    podniesiesz jego nedzny poziom,bo tu nikt juz nie chce pisac o zespolach typu
                                                    uriah Heep,Manowar,Kiss,Mike Oldfield,King Crimson,Pink Floyd,traz wszyscy pisza
                                                    o reklamach i innych gownach,brakuje prawdziwych forumowiczow.Ratunku!
                                                  • nadzieja.zalogowana Re: wiesz co? 27.03.05, 22:29
                                                    Oczywiscie ze bede pisala, jak dotad... poziom forum jest niski z powodu duzej
                                                    ilosci kretynow, ale jak bede miala nieco czasu... to sie podniesie smile))
                                                    Pozdrawiam...
                                                  • spiral_architect Re: wiesz co? 27.03.05, 22:03
                                                    Gość portalu: nadzieja napisał(a):

> to dosc nienormalne, ze ktos podejmuje wysilek, by zalozyc konto podobne do
                                                    > mojego dwanego (z ktorego juz nie korzystam), po czym rozpoczyna swoja
                                                    > dzialalnosc na forum i poswieca swoj wolny czas na pisanie pod moim (pseudo)
                                                    > nickiem... szczera rada (taka prosto z serca smile) - udaj sie po pomoc...
                                                    > wiesz... to nawet nie jest zenujace i smieszne... boje sie po prostu takich
                                                    > skrzywien psychicznych...

Witaj Prawdziwa Nadziejo.
                                                  • humbak Re: wiesz co? 28.03.05, 00:15
                                                    Spiral sam nie wiem czy zazdrościć Ci cierpliwości, czy nadmiaru wolnego czasuwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka