Dodaj do ulubionych

DAVE GAHAN

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:13
BOSKI DAVE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieto Re: DAVE GAHAN IP: *.access.nacamar.de 07.09.01, 07:32
      Jezeli on biski, to dlaczego nie zacheciliscie go do bisow?Slyszalem, ze w
      Warszawie nie dali bisow.Ja bylem na koncercie w Berlinie.22 tysiace ludzi
      bawilo sie , spiewalo i tanczylo razem z Dave´em.Jako zaplate mielismy 4
      bisy....
      • Gość: aga Re: DAVE GAHAN IP: *.toya.net.pl 07.09.01, 13:04
        Zle slyszales. Byly bisy.
      • Gość: greg Re: DAVE GAHAN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 21:21
        Gość portalu: Mieto napisał(a):

> Jezeli on biski, to dlaczego nie zacheciliscie go do bisow?Slyszalem, ze w
        > Warszawie nie dali bisow.Ja bylem na koncercie w Berlinie.22 tysiace ludzi
        > bawilo sie , spiewalo i tanczylo razem z Dave´em.Jako zaplate mielismy 4
        > bisy....

Pieprzyć Berlin!!! U nas było 35 tys. ludzi, fantastycznie się bawiących i też
        grali 4 bisy, te same co w Berlinie... Coś żle słyszałeś...
      • Gość: Buncol Re: DAVE GAHAN IP: 10.0.2.* / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 02:33
        Gość portalu: Mieto napisał(a):

> Jezeli on biski, to dlaczego nie zacheciliscie go do bisow?Slyszalem, ze w
        > Warszawie nie dali bisow.Ja bylem na koncercie w Berlinie.22 tysiace ludzi
        > bawilo sie , spiewalo i tanczylo razem z Dave´em.Jako zaplate mielismy 4
        > bisy....

ales gosciu blysnal smile zawsze na tej trasie daja 4 bisy , no moze z wyjatkiem
        jednego miata (nie pamietam ktorego) w niemczech gdzie zwineli sie bez bisow

• Gość: Grace Re: DAVE GAHAN IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 16:53
      Nie kochacie Dave`a?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka