Dodaj do ulubionych

najlepsze odtwarzacze mp3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:21
jaki jest waszym zdaniem najlepszy odtwarzacz mp3?
Obserwuj wątek
    • Gość: knox_overstreet Re: najlepsze odtwarzacze mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:06
      nie wiem jakie są najlepsze,bo nie mam skali porównawczej, ale mam Creative MuVo TX FM 512MB i prezentuje sie znakomicie. co prawda zainwestowalem w sluchawki Sennheiser MX450, co takze zalecam, bo warto...
      jezeli szukasz czegos malego, porzadnego i w rozsadnej cenie, to smialo kupuj MuVka
    • Gość: port Re: najlepsze odtwarzacze mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:25
      To zależy pod jakim względem najlepszy.Odtwarzacz to zreszta nie wszystko,
      słuchawki sa tak samo ważne, jeśli zalezy nam na dobrym dźwięku. Najlepiej
      byłoby przetestowac kilka i potem wybrać wink Jesli nie ma takiej możliwości to
      trzeba poszukac w internecie testów, np. widziałem dużo testów na
      www.mediatune.pl
      Możesz sprawdzić sobie co cie interesuje i wybrać
    • pasek_xxl taki który kasuje nielegalnie ściągnięte mp3!!! 01.06.05, 19:52
      • zamaskowanyatakkormorana Re: taki który kasuje nielegalnie ściągnięte mp3! 16.06.05, 10:50
        Up, up, up..

Mam pytanie: czy ktoś z was posiada może odtwarzacz mp3 Creative MuVo TX-FM?
        Ciekaw jestem, jak działa jego radio i czy łapie Antyradio (Katowice 106.4).
        • Gość: Aga Re: taki który kasuje nielegalnie ściągnięte mp3! IP: 80.51.241.* 16.06.05, 18:31
          Ja mam muvo tx fm, wypowiedzieć się mogę tylko co do odbioru radia - bez
          zarzutu. W ogóle odtwarzacze creativa są chyba najlepsze (oprócz może appla,
          ale one w Polsce są niepraktyczne).
          • zamaskowanyatakkormorana Aga.. 16.06.05, 21:41
            a gdzie mieszkasz? (to w ramach odbioru radia ;p) I ile stacji "łapie"?
            • Gość: Aga Re: Aga.. IP: 80.51.241.* 16.06.05, 22:34
              Raczej daleko od Radia Katowice smile Warmia&Mazury. A odtwarzacz łapie u mnie
              ok. 8 stacji ( te, które sam wyszukał)- to więcej, niż mój domowy sprzęt wink
              • zamaskowanyatakkormorana Re: Aga.. 16.06.05, 22:58
                Niemniej dzięki za zaintersowanie.

Chyba pomarudze u sprzedawcy wink
                • Gość: Aga Re: Aga.. IP: 80.51.241.* 16.06.05, 23:12
                  Ooo, na nich trzeba uważać wink Ale naprawdę, polecam produkty creativa, to
                  dobra marka i dobry sprzęt.
    • stoik1 pewnie te najdroższe 16.06.05, 11:47
    • carmeena Re: najlepsze odtwarzacze mp3 16.06.05, 21:20
      mi mój Philips Expanium służy bardzo dobrze smile. Polecam! Rozsądna cena i jest
      wygodny i dobry w eksploatacji wink.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka