Gość: AaaA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:21 jaki jest waszym zdaniem najlepszy odtwarzacz mp3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: knox_overstreet Re: najlepsze odtwarzacze mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:06 nie wiem jakie są najlepsze,bo nie mam skali porównawczej, ale mam Creative MuVo TX FM 512MB i prezentuje sie znakomicie. co prawda zainwestowalem w sluchawki Sennheiser MX450, co takze zalecam, bo warto... jezeli szukasz czegos malego, porzadnego i w rozsadnej cenie, to smialo kupuj MuVka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port Re: najlepsze odtwarzacze mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:25 To zależy pod jakim względem najlepszy.Odtwarzacz to zreszta nie wszystko, słuchawki sa tak samo ważne, jeśli zalezy nam na dobrym dźwięku. Najlepiej byłoby przetestowac kilka i potem wybrać Jesli nie ma takiej możliwości to trzeba poszukac w internecie testów, np. widziałem dużo testów na www.mediatune.pl Możesz sprawdzić sobie co cie interesuje i wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
zamaskowanyatakkormorana Re: taki który kasuje nielegalnie ściągnięte mp3! 16.06.05, 10:50 Up, up, up.. Mam pytanie: czy ktoś z was posiada może odtwarzacz mp3 Creative MuVo TX-FM? Ciekaw jestem, jak działa jego radio i czy łapie Antyradio (Katowice 106.4). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: taki który kasuje nielegalnie ściągnięte mp3! IP: 80.51.241.* 16.06.05, 18:31 Ja mam muvo tx fm, wypowiedzieć się mogę tylko co do odbioru radia - bez zarzutu. W ogóle odtwarzacze creativa są chyba najlepsze (oprócz może appla, ale one w Polsce są niepraktyczne). Odpowiedz Link Zgłoś
zamaskowanyatakkormorana Aga.. 16.06.05, 21:41 a gdzie mieszkasz? (to w ramach odbioru radia ;p) I ile stacji "łapie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Aga.. IP: 80.51.241.* 16.06.05, 22:34 Raczej daleko od Radia Katowice Warmia&Mazury. A odtwarzacz łapie u mnie ok. 8 stacji ( te, które sam wyszukał)- to więcej, niż mój domowy sprzęt Odpowiedz Link Zgłoś
zamaskowanyatakkormorana Re: Aga.. 16.06.05, 22:58 Niemniej dzięki za zaintersowanie. Chyba pomarudze u sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Aga.. IP: 80.51.241.* 16.06.05, 23:12 Ooo, na nich trzeba uważać Ale naprawdę, polecam produkty creativa, to dobra marka i dobry sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
carmeena Re: najlepsze odtwarzacze mp3 16.06.05, 21:20 mi mój Philips Expanium służy bardzo dobrze . Polecam! Rozsądna cena i jest wygodny i dobry w eksploatacji . Odpowiedz Link Zgłoś