mallina 09.07.02, 23:53 przyznaje ze nie znam wczesniejszych dokonan oprocz ostatniej plyty tej grupy... ktora plyte jeszcze warto kupic? munky.. P.O.D nic innego nie kupilam, ale bizkit dwie...oczywiscie starsze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombelski Re: ktory korn??? 10.07.02, 10:31 no to ja mam na odwrót - wszystkie wcześniejsze płyty znam, a ostatniej jakoś jeszcze nie... moim zdaniem najlepiej się prezentowali na 3 pierwszych płytach - czyli kolejno "korn", "life is peachy " i "follow the leader" (mam słabą pamięć do nazw więc jeśli się pomylę to niech ktoś mnie poprawi). a jeśli z tych miałbym coś wybierać, to może debiut? choć ten wybór być może z sentymentu no i z faktu, że wtedy to było jakieś zaskoczenie, nowość. czwarta, "issues" już mnie jakoś nie wzięła, ale nie mówię, że jest zła... pozdrawiam w ramach rewanżu za poradę możesz mi kilka słów o najnowszym dziele davisa i kolegów napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: ktory korn??? 10.07.02, 15:02 wiec jeśli zostalem uznany za "autorytet" w tej kwestii)) to ja jestem za 1 płytą o nazwie poprostu Korn i drugą Life is peachy- za numery Good God i Mr.Rogers kocham tą płyte. Następne płyty są fajne, ale niestety jak dla mnie tylko fajne pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: ktory korn??? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.02, 15:53 ja po prostu nie znam wczesniejszych, wiec do nowej podeszlam bez jakiegokolwiek nastawienia typu"czy jest wtorna", "lepsza" "gorsza" itp. im wiecej jej slucham tym bardziej mi sie podoba, musze ale powiedziec ze niektore kawalki przypominaja mi kawalki innych kapel, ale w dobrym tego slowa znaczeniu, a i vocal momentami kojarzy mi sie z innym wokalista ktorego bardzo lubie... niestety tez nie mam glowy do tytulow, nie bede wiec wymieniac - powiem tak podoba mi sie plyta jako calosc! a we wrzesniu korn bedzie sobie tu koncertowac...))) dziekuje wam za porady))) Odpowiedz Link Zgłoś
clio4 Re: ktory korn??? 10.07.02, 18:52 Uwielbiam całą twórczość KoRna!!! UNTOUCHABLES jeszcze nie mam wszystkie wykupili w okolicy i teraz czekam na nową dostawę!!! O co chodzi z koncertami KoRna? Gdzie będą we wrześniu-przyjadą do Polski??? KuRde-ale by było zajeb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: ktory korn??? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.02, 19:29 rozczaruje cie...niewiem czy beda w polsce ale we frankfurcie napewno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: ktory korn??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 19:54 w sumie Kornow jest 5. W zasadzie pierwsza i druga plyta sa w pewnym sensie podobne (Korn i Life Is Peachy) poprzez swoje surowe brzmienie. Trzecia plyta (Follow The Leader) jest troche rozwodniona, zwlaszcza pod koniec. Czwarta to juz co innego niz pierwsze trzy, chociaz jest lacznik (Falling away from me), ale tez jest bardzo ciekawa i bardziej rozbudowana. Piata (Untouchables) jest jakby rozwinieciem czwartej, ale tez inna. Jeszcze nie moge sie przyzwyczaic do dzwiekow. A na koncert trzeba pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
munky do malliny 12.07.02, 14:50 Sciągasz jeszcze mp3 po "skończeniu" audiogalaxy? Czy może jesteś juz przykładną obywatelką, która jak to sie pięknie mówi , zdobywa nagrania muzyczne w sposób legalny?))) bo ja probowalem przez kazaa, ale mi strasznie komputer spowalnialo i dalem sobie z tym programem spokój. i teraz nie mam skąd sciągać(((( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: do malliny 12.07.02, 17:22 odpowiedzialam ci na priv ale cos mam wrazenie ze poczta mnie zrobila w .. (niecenzuralne) daj znac czy doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: do malliny 14.07.02, 19:08 niestety nic nie doszło wyslalem Ci coś na priv, ale też nie wiem czy gołąbek dostarczy))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś