Gość: M:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 06:40 Napiszcie ,proszę, kto przed Edytą Górniak śpiewał tę piosenkę. ) Chodzi mi o pierwszego wykonawcę.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margo Re: Kasztany.. IP: *.lublin.pl 03.06.05, 22:04 Chyba to jest piosenka z repertuaru Sławy Przybylskie.Jestem pewna na 99% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajrn men ale pierwotnie wykonywała to Natasza Zylska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:11 tak na 99% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olgaaaaaa Re: Kasztany.. IP: *.net.autocom.pl 03.06.05, 22:09 Czy mogłby mi ktos podac gdzie moge znaleśc lub napisac ze mi przesle jak ma ( podam meila) teledysk Gigi d'Agostino - "The Riddle" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: Kasztany.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:12 w kaazie Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Kasztany.. 03.06.05, 22:30 Gość portalu: Olgaaaaaa napisał(a): > Czy mogłby mi ktos podac gdzie moge znaleśc lub napisac ze mi przesle jak ma ( > podam meila) teledysk Gigi d'Agostino - "The Riddle" ??? A to o kasztanach tak? Zainstaluj sobie e donkey i masz full Odpowiedz Link Zgłoś