Gość: mysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:35 Jaki tytuł nosi (końcowa) piosenka Beaty Kozidrak z polskiej wersji Shreka II. W orginale jest "I'm hero" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krif Re: Może mi też ktoś pomorze 05.06.05, 10:39 Niestety nikt ci tu nie jest w stanie pomudz... Ale słyszałem o takiej fajnej stronce... To jest stronka takiego kolesia co wszystko wie, tylko trzeba mu dobrze zadać pytanie a potem bardzo chcieć odnaleźć w jego nie zawsze jasnej przepowiedni odpowiedź. Powiem ci w tajemnicy jej adres - www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gapajestem Re: Może mi też ktoś pomorze 12.06.05, 23:37 Sprubój sam jak znajdziesz, stawiam piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Może mi też ktoś pomorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:40 "Jestem tu, o" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Może mi też ktoś pomorze IP: *.isb.com.pl 05.06.05, 15:32 a f czem ci trza pomuc?hehe,to żart z tymi błędami,oczywiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Może mi też ktoś pomorze 05.06.05, 15:46 Gość portalu: mysza napisał(a): > Jaki tytuł nosi (końcowa) piosenka Beaty Kozidrak z polskiej wersji Shreka II. > W orginale jest "I'm hero" Dead Infection "Let me vomit" I jeszcze znam inną bardzo ZaJeFaFaJnĄ StRoNkĘ: wszystko.tk/ Odpowiedz Link Zgłoś