Gość: Monia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 17:47 jesli ktos posiada plyty Bjork i moze sie nimi ze mna podzielic to prosze o kontakt na moj adres: monia771@o2.pl. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: a w sklepie nie ma??? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 18:00 oczywiscie ze jest, ale nieosiagalna dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Jak się chce... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 18:55 tak sie sklada ze nie wyznaje zasady ze jak sie chce to sie ma wiec Twoj argument do mnie nie przemawia Odpowiedz Link Zgłoś
pasek_xxl Re: Jak się chce... 05.06.05, 20:01 Gość portalu: Monia napisał(a): > tak sie sklada ze nie wyznaje zasady ze jak sie chce to sie ma wiec Twoj > argument do mnie nie przemawia Trochę opacznie się wyraziłem. Jak się chce, to można sobie zorganizować życie tak, by upragnione płyty stopniowo zdobyć. Normalnie, ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Jak się chce... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 22:48 nie uwazam, zeby moje zycie bylo zdezorganizowane, a mimo to nie mam tych plyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: BJORK POSZUKIWANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:34 czy jesteś jeszcze zainteresowana, mam prawie ( tzn. za wyjątkiem 2 i 3) wszystkie utwory z ostatniej płytki "medula" mogę Ci przesłać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: BJORK POSZUKIWANA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 16:10 owszem, jestem zainteresowana, ale prosze o kontakt na adres mailowy. dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: BJORK POSZUKIWANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:54 alez zdecydowana baba, ok zaraz napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: BJORK POSZUKIWANA 07.06.05, 17:00 ja też bym bardzo chciała jesli możesz martakicinska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś