mallina Re: meciu tez juz spisz??? 21.07.02, 01:04 oczywiscie mieciu mialo byc...)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: meciu tez juz spisz??? 21.07.02, 01:46 a już myślałem, że o Metza pytasz ;]]]]]]]]]]] Dobranoc Malinko. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: meciu tez juz spisz??? 21.07.02, 02:13 ))) dobranoc Buh)))) mogles wczesniej sie ujawnic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: meciu tez juz spisz??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:43 mallina napisała: > tylko tak pytam.. Wczoraj o tej porze byłem nawalony jak stodoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: meciu tez juz spisz??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:55 Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: meciu tez juz spisz??? 21.07.02, 21:06 no ale przynajmniej dobrze sie bawiles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Jądro osady... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 21.07.02, 22:01 mallina napisała: > no ale przynajmniej dobrze sie bawiles Zapewne - w Havana Pubie nie można się nudzić... *-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Jądro osady... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 22:03 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > Zapewne - w Havana Pubie nie można się nudzić... *-) No niestety nie Byłem tam dwa tygodnie temu a teraz mam za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Jądro osady... 21.07.02, 22:25 A ja w Szczecinie to lubiłem pub na Siennej 6 (w kamienicy posła Piechoty).Fajne miejsce, ale grali tam tragiczną muzykę. Więc przychodziłem ze swoimi płytami, czasami udało się coś zapuścić. Ciekawie jest też w "Blue Lagoon" (czy jakoś tak, w al.Wojska Polskiego) - ortodoksyjnie bluesowa knajpa, gdzie można podżemować, ale jak zapytasz o inną muzykę to już patrzą dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Jądro osady... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 22:33 teddy4 napisał: > A ja w Szczecinie to lubiłem pub na Siennej 6 (w kamienicy posła > Piechoty).Fajne miejsce, ale grali tam tragiczną muzykę. Więc przychodziłem ze > swoimi płytami, czasami udało się coś zapuścić. Ciekawie jest też w "Blue > Lagoon" (czy jakoś tak, w al.Wojska Polskiego) - ortodoksyjnie bluesowa knajpa, > > gdzie można podżemować, ale jak zapytasz o inną muzykę to już patrzą dziwnie. > Widze teddy ze Ty swiatowy człowiek jesteś, nawet to takiej dziury jak Szczecin zaglasz. Odpowiedz Link Zgłoś