teddy4 22.07.02, 12:10 Żeby tchnąć trochę nowej i pozytywnej energii w poniedziałkowe południe ogłaszam nowy konkurs pt. MISS FORUM MUZYKA. Czy są jakieś typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miecio Re: Miss Forum Muzyka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 12:18 teddy4 napisał: > Żeby tchnąć trochę nowej i pozytywnej energii w poniedziałkowe południe > ogłaszam nowy konkurs pt. MISS FORUM MUZYKA. Czy są jakieś typy? Ja proponuje wystawic do konkursu Malline- pewnie jest bezkonkurencyjna. Ale mam nadzieje ze ogłosimy tez konkurs MISTER FORUM MUZYKA. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 12:22 Gos´c´ portalu: Miecio napisa?(a): > Ja proponuje wystawic do konkursu Malline- pewnie jest bezkonkurencyjna. > Ale mam nadzieje ze og?osimy tez konkurs MISTER FORUM MUZYKA. Ja tez oddaje swoj glos na malline, jej wiedza muzyczna pozwalaj na nawiazanie rownozednej rozmowy z innymi uczestnikami tegoz forum, nie bluzga (chyba ze cos przegapilem), co w przypadku kobiety jest szczegolna zaleta. Misterem zostanie na pewno jasiek666, bo jest przeciez diabelnie przystojny (nie wspominam juz o muzycznej wiedzy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Miss Forum Muzyka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 12:24 cze67 napisał: > Misterem zostanie na pewno jasiek666, bo jest przeciez diabelnie przystojny > (nie wspominam juz o muzycznej wiedzy)... Nie zgadzam sie na ferowanie zwyciezcy przez ogłoszeniem werdyktu. To moze sugerowac jury. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 12:26 no coż. ponieważ jestem prymitywem z kółka wzajemnej adoracji, proponuję - zgadnijcie kogo :]]]]] Mallinę, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 12:26 Zle sie wyrazilem, chodzilo mi jedynie o moj typ. Poprawiam sie - glos swoj oddaje na osobnika podpisujacego sie nickiem jasiek666. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 12:32 Ja też głosuję na Mallinę! Natomiast co do Clio i Modlishki mam nadzieję, że są równie piękne jak Aga Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 12:42 Powiedzmy sobie szczerze, wybor nie byl ani zbyt duzy, ani zbyt trudny... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 12:59 Zdecydowanie Agnieszka Chylińska - ona jest tu obecna duchem. I vicemiss: Mallina II Vicemiss: Maria Koterbska Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 14:22 gratuluje Panom duzej wyobrazni..)))) i oczywiscie dobrego gustu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Miss Forum Muzyka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 17:16 mallina ma spust postów jak Pstrowski - no to się należy nagroda BTW wiedzieliście że wybory miss Polski były ustawiane przez mafię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Miss Forum Muzyka IP: *.icpnet.pl 22.07.02, 20:12 mallina! Teddy, niezly masz gust skoro uwazasz, ze A.Ch. jest urodziwa)) pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 21:32 Ponieważ jestem na forum od niedawna i nie zyskałam żadnych wielbicieli sama zgłaszam swoją kandydaturę.Choć może nie mam wiele do powiedzenia to zainteresowanym podaję swój krótki opis:głowa,2 ręce i2 nogi{wszędzie po 10 paluszków},pare okrągłości,aktualnie ruda.W końcu każdy ma prawo do marzeń.Jak mnie nie wybierzecie to i tak spróbuje gdzieś indziej.mallina sorry za konkurencję,ale wiesz jak jest każda chce być miss)) Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 21:58 vulture napisał: > Chylińskiej i tak nie dacie rady Co nie jak tak!Schudnę do rozmiaru deski do prasowania,przefarbuję się na czarno i zdobędę upragnioną koronę)Nikt mnie nie zatrzyma w drodze na szczyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Miss Forum Muzyka IP: *.icpnet.pl 22.07.02, 22:21 Chcesz naprawde wygladac tak brzydko jak A.Ch.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Miss Forum Muzyka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.07.02, 22:03 A kto bedzie w jury?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Miss Forum Muzyka IP: 212.76.37.* 22.07.02, 22:13 Moj glos oddaje na Malline- supersympatyczna dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Miss Forum Muzyka IP: 212.76.37.* 22.07.02, 22:15 Gość portalu: kadriana napisał(a): > A kto bedzie w jury?? W jury bedzie smietanka forum, proponuje Teddyego, Grega, Jaska, joolza, przydalaby sie tez jakas feministka Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Miss Forum Muzyka 22.07.02, 23:01 Gość portalu: nefil napisał(a): > Gość portalu: kadriana napisał(a): > > > A kto bedzie w jury?? > W jury bedzie smietanka forum, proponuje Teddyego, Grega, Jaska, joolza, > przydalaby sie tez jakas feministka Tak - np. Clio! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Miss Forum Muzyka 23.07.02, 01:15 W jury będzie Elżbieta Zapendowska. Będzie porównywać urodę zgłoszonych kandydatek do swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Miss Forum Muzyka 23.07.02, 11:04 vulture napisał: > W jury będzie Elżbieta Zapendowska. Będzie porównywać urodę zgłoszonych > kandydatek do swojej. No to ja rezygnuję! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Miss Forum Muzyka 23.07.02, 16:55 Z ostatniej chwili: Elżbieta Zapendowska potwierdziła, że nie będzie się pokazywać w bikini, żeby nie zaniżać szans zgłaszających się kandydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Miss Forum Muzyka 23.07.02, 19:53 vulture napisał: > Z ostatniej chwili: Elżbieta Zapendowska potwierdziła, że nie będzie się > pokazywać w bikini, żeby nie zaniżać szans zgłaszających się kandydatek. Właściwie to papierów jeszcze nie zabrałam.Może załapie się na którąś wice.Aprzechodząc do konkretów to co z nagrodami{wczasy , samochód,perspektywy na wyhaczenie nadzianego kandydata na przyszłego byłego}) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Miss Forum Muzyka 23.07.02, 22:38 miotka7 napisała: > vulture napisał: > > > Z ostatniej chwili: Elżbieta Zapendowska potwierdziła, że nie będzie się > > pokazywać w bikini, żeby nie zaniżać szans zgłaszających się kandydatek. > Właściwie to papierów jeszcze nie zabrałam.Może załapie się na którąś > wice.Aprzechodząc do konkretów to co z nagrodami{wczasy , samochód,perspektywy > na wyhaczenie nadzianego kandydata na przyszłego byłego}) Oto domniemane nagrody: 1.Wąsy poety Cygana (przepraszam - Roma) 2.Okulary red. Wojewódzkiego 3.Jeden dred red. Leszczyńskiego 4.Marynarka Waldka Tkaczyka z 1984 roku (gdyby wygrała któraś z fanek O.N.A.) 5.Gwizdek Artura Rojka z czasów gdy prowadził lekcje WF-u Odpowiedz Link Zgłoś
kadriana Re: Miss Forum Muzyka 23.07.02, 22:51 teddy4 napisał: > miotka7 napisała: > > > vulture napisał: > > > > > Z ostatniej chwili: Elżbieta Zapendowska potwierdziła, że nie będzie > się > > > pokazywać w bikini, żeby nie zaniżać szans zgłaszających się kandydat > ek. > > Właściwie to papierów jeszcze nie zabrałam.Może załapie się na którąś > > wice.Aprzechodząc do konkretów to co z nagrodami{wczasy , > samochód,perspektywy > > na wyhaczenie nadzianego kandydata na przyszłego byłego}) > > Oto domniemane nagrody: > > 1.Wąsy poety Cygana (przepraszam - Roma) Wąsy podobno zgolil ostatnio Ale ma byc nagroda -niespodzianka od najwiekszej slawy polskiej muzyki czyli od pani Chylinskiej vel Agi za propagowanie wiedzy i tworczosci o tej wspanialej osobistosci.Czy ktos wie co to bedzie? Moze ja zdecyduje sie na udzial Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Miss Forum Muzyka 24.07.02, 00:48 kadriana napisała: > Ale ma byc nagroda -niespodzianka od najwiekszej slawy polskiej muzyki czyli od > > pani Chylinskiej vel Agi za propagowanie wiedzy i tworczosci o tej wspanialej > osobistosci.Czy ktos wie co to bedzie? > Moze ja zdecyduje sie na udzial Wspólny duet w repertuarze Ich Troje. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Miss Forum Muzyka 24.07.02, 13:21 vulture napisał: > kadriana napisała: > > > Ale ma byc nagroda -niespodzianka od najwiekszej slawy polskiej muzyki czy > li > od > > > > pani Chylinskiej vel Agi za propagowanie wiedzy i tworczosci o tej wspania > lej > > osobistosci.Czy ktos wie co to bedzie? > > Moze ja zdecyduje sie na udzial > > Wspólny duet w repertuarze Ich Troje. No to teraz mam prawdziwą motywację aby zostać i wygrać) Odpowiedz Link Zgłoś