jaa_ga 17.06.05, 20:10 A jednak...nie dałeś rady...żegnaj, Heniu *** Tyle razy grałeś ś.p. Kolegom, teraz Oni Tobie zagrają When the Saints... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadek Re: Henryk Majewski nie żyje IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.05, 12:23 Nalezysz do tych , Heniu, ktorych nie da sie zastapic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Henryk Majewski nie żyje IP: *.net.pulawy.pl 16.07.05, 12:14 drogi pan henio spowodował wypadek w ktorym zginal moj znajomy,rowniez czlowiek sukcesu wiec sie zastanowcie wszyscy co pisza gazety i mowi TV strasznie przykre to jest ale 70letni dziadek nie powinien wsiadac za kierownice i jechac jak szalony po ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGA Re: Henryk Majewski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:35 jestem zdziwinona tym co tu przeczytałam bo o ile mi wiadomo to P.Majewski nie uległ wypadkowi tylko spowodował wypadek w ktorym zginał moj znajomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksia Re: Henryk Majewski nie żyje IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 27.07.05, 21:58 Tak kochani prawda jest,ze P.Henryk Majewski spowodowala wypadek, w ktorym zginal wspanialy czlowiek!! W tak piekny dzien 29.04 zabrano Mu to co podarowano O1 maja URODZINY - Zycie-jeden -jedyny raz . BYL wspanialym czlowiekiem dla rodziny dla wszystkich w kolo !!DLATEGO rozpacz jest ogromna!!! ktora to trawa i trwa. Rodzina TA i najblizsi sa zrozpaczeni TYM co sie stalo i Tą oprawą -tymi bzdurami z prasy i TV /lokalnej/ a TO juz koszmar i skandal!! dla tak cierpiacej RODZINY dramat dla rodzicow dla zony i synow i przyjaciól!!!!To jest tez zapewne dramat takze dla Rodziny drugiej strony , poniewaz czlowiek w takim wieku i tak zchorowany nie powinien siadac za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś