Dodaj do ulubionych

IDOL - dziewczyny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:26
co sadzicie o dziewczynach z 4 edycji Idola?
moim zdaniem najlepsza w calej edycji ( ogolnie, z calej 10) byla DOMINIKA
PAWŁOWSKA i to ona byla moja faworytką

II miejsce wg mnie powinna zajac DOMINIKA KASPRZYCKA a III BARTEK
to byla moja trojka od samego początku
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: IDOL - dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:28
      co nie odpowiadaly wam dwie Dominiki ?
      • Gość: mimi mi odpowiadał Bartek;) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:28
        i TYLKO ON.. Ile ja sms-ow na niego wyslalamwink straciłam rachube<hihihih>
      • Gość: mimi juz podaje linka...troche długi;) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:51
        wiadomosci.wp.pl/kat,12351,katn,Gazeta%20Pozna%F1ska,wid,7441066,widn,Da%20sobie%20rad%EA%21,wiadomosc.html

Ja traktuje to raczej powaznie...no w koncu slowo opublikowane<pociaga za soba
        konsekwencjewink>
    • Gość: bemolka Re: IDOL - dziewczyny IP: *.torun.mm.pl 21.06.05, 09:11
      zgadzam się, że Dominika Pawłowska była najlepsza. Kasprzycka miała
      nieprzyjemny głos i była niesympatyczna...
    • Gość: jackie Re: IDOL - dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:51
      Jedynie Magda Diaków mi się podobała. Pozostałe dziewczyny nudne i bezbarwne -
      Pawłowska sztywniacka, Kasprzycka infantylna, Szarubka antypatyczna, Cieślińska
      dziecinna. Finałowy skład był ok, kibicowałam Bartkowi i Sławkowi.
      • Gość: monisia Re: Pawłowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:31
        Pawlowska byla sztywniacka? no nie wiem, na mnie jej spiew zrobil wrazenie
        • Gość: jackie Re: Pawłowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:33
          Głos ma ok, ale na scenie wydawała się być bardzo zachowawcza, nie porywała.
    • Gość: Marcelka Wynik - idealny! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 16:37
      Jak dla mnie cudownie, chociaż Sławka nie bardzo uwielbiam, ale doceniam jako
      artystę i wiem, że mu sie należało smile A Maciek... Niesamowity jest! kiss
      • Gość: mimi Re: Wynik - idealny! :)...no nie bardzo IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:18
        nie mowie zeby Bartek wygral1< pomimo ze to wlasnie ON byl dla mnie idolem, az
        tak oderwana od rzeczywistosci nie jestem> ale BARDZO chcialam zeby mial II
        miejsce, wszystko jedno ktory z pozostalych mialby I< byli mi calkiem
        obojetni>Ale czytalam w necie ze BMG zaproponowalo kontrakty calej trojce, wiec
        jestem spokojna...moj Bartuś tez wyda plytesmile
        • Gość: jackie Re: Wynik - idealny! :)...no nie bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:30
          > Ale czytalam w necie ze BMG zaproponowalo kontrakty calej trojce,

Mimi, gdzie konkretnie o tym czytałaś?

• ksara4 Re: Wynik - idealny! :)...no nie bardzo 21.06.05, 22:43
            te dziewczyny były tragiczne! Szarubka ni to kobieta ni facet, zero kobiecości,
            wstrętna do tego, nie podobała mi sie od poprzedniej edycji, chłopo-baba;
            Nina beznadzieja, zarozumiałe to i szpetne, Magda w miarę z wyglądu, ale na
            scenie, bo poza nią pulpet, natomiast głos najlepszy z dziewczyn, Pawłowska
            kolejna pyza i dusiła się jak śpiewała, Kasprzycka też nosowała, głos ładny,
            ale mierny, cichy,Lato tragedia i jaki zadufany, ta broda, porzygać się można,
            Peca - może i jakoś tam śpiewa, ale raczej z litości tak napisałam, niezbyt
            był, bezbarwny, Bartek w porzo, ale odstawał od Silskiego i Uniatowskiego,
            która to dwójka była świetna, Uniatowski faktycznie cwaniaczek, ale ok.
            • Gość: mimi Re: Wynik - idealny! :)...no nie bardzo IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:21
              >Bartek w porzo, ale odstawał od Silskiego i Uniatowskiego

Właśnie! ODSTAWAŁ.. I w TYM właśnie był JEGO UROKwink że był zypelnie INNY,
              ORYGINAlNY i mam nadzieje ze nie zmieni sie "dzieki" tym szol-specom z
              wytworni, ze nie pojdzie na kompromis. Tego wlasnie MU szczerze zycze czekajac
              na plyte<cierpliwie>
    • przemas83 Re: IDOL - dziewczyny 30.06.05, 13:41
      Większość udawała Górniak i pochodne. Ta krótko obcięta śpiewała inaczej, ale za
      to gorzej, więc nie wiadomo, co lepsze. W ogóle Idol IV był najmniej ciekawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka