Gość: tress Re: koncert U2 IP: *.tele2.pl 06.07.05, 07:30 dla zespołu, dla publiki, dla organizatorow - ogromne DZIEKUJE!! to bylo niesamowite przezycie! Dopiero dobilismy do domu i za chwile ruszamy do pracy...ale to nieistotne. Emocje trzymaja nas nadal w pionie. Dzieki raz jeszcze za niezapomniane wrazenia pzdr t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: koncert U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:04 Nie mogłam być w Chorzowie, ale koncertu warszawskiego nigdy nie zapomnę. To już tyle lat a ciągle daje parę! Zazdroszczę ! Napiszcie, jak naprawdę było z tą flagą, bo nigdzie nie widzałam zdjęcia.Nie mogłam pojechać ze względu na stan zdrowia. Inaczej nic nie byłoby w stanie mnie powstrzymać. Proszę, niech ktoś się zlituje i napisze coś więcej. Czekam z nadzieją. Może ktoś zna jakieś ciekawe strony dotyczące u2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSB Re: koncert U2 IP: *.icpnet.pl 06.07.05, 10:24 Zabrzmialy pierwsze takty New Year's Day i powoli ludzie zaczeli wyciagac czerwone (plyta) i biale (trybuny) kartki, plachty czy cokolwiek innego co mialo te kolory po parudziesieciu sekundach caly stadion stal sie bialo- czerwony. Mialem miejsce na trybunie idealnie naprzeciw sceny (nawiasem mowiac pierwszy i ostatni raz - by poczuc atmosfere do konca trzeba czuc lokcie innych na nerkach i ramionach), wiec widzialem wszystko - efekt niesamowity. Zaluje, ze nie zaryzykowalem z apartem - mozna go bylo wniesc (ochrona nie byla zbyt dokladna). Co do reszty koncertu - BOMBA - idealna gradacja. Vertigo na starcie - porwalo. New Year's Day - chyba 4 kawalek, to juz trzesienie ziemi, a potem juz zupelnie jak u Hitchcocka - napiecie roslo do samego konca. Pozostaje tylko czekac na nastepne. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik1977 Re: koncert U2 06.07.05, 10:56 przed samym New Year's Day.. myślałem że to nie wypali mało czerwieni na płycie, mało bieli na trybunach... ale po pierwszych taktach piosenki nastąpiła niesamowita metamorfosa.... jedna z najbardziej magicznych chwil w moim życiu.....falująca polska flaga składająca się z 60 tys. ludzi, płakałem, krzyczałem, wymachiwałem swoją koszulką... byłem tam z tymi wszystkimi ludźmi, razem tworzyliśmy niesamowitą całość... sam Bono strasznie był tym zaskoczony.... widac było że naprawde zrobiliśmy mu niezłą niespodziankę... i... przyłączył się do nas, zdjął kurtkę przewrócił na drugą stronę i był "czerwony" jak wszyscy ludzie na płycie.... tej chwili nie zapomnę do końca życia najlepiej wydane pieniądze w ostatnim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: koncert U2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.05, 12:21 Zdjęcie flagi masz tu: www.u2.com/image.php? img=www.u2.com/news/images/poland.jpg&img_type=news&img_extra=1634 Jeden z najlepszych koncertów w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi szkoda tylko że takie słabe zdjęcia z koncertu są. IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 06.07.05, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
mp612 Coś niesamowitego 06.07.05, 08:49 Było niesamowicie. Poza świetną muzyką, super efektami było jeszcze przesłanie - większe od tych dwóch pozostałych rzeczy. Prawie z każdej piosenki U2 bije jakieś mocne przesłanie, z wielu z nich religijne. To powoduje, że U2 nie jest zwykłym zespołem rozrywkowym, chociaż ta "warstwa" w ich twórczości też jest i każda piosenka może być też fajnym kawałkiem. Mnie osobiście wiele z tych przesłań mocno porusza, a na żywo jest to 100 razy mocniejsze. Bono był niesamowity, ciepły i pokorny (pomimo że jest gwiazdą - Yahweh, pokuta za arogancję rock-star). COEXIST - mocne, bardzo mocne. Po zastanowieniu się głębszym okaże się że większość z nas dyszy nienawiścią, do tej czy tamtej... Afryka, Deklaracja Praw Człowieka.... Szkoda, że to przesłanie do wielu nie trafia, ale i tak warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Chala totalna IP: 70.84.247.* 06.07.05, 08:50 Kto w ogole tego slucha? Jest tyle prawdziwych rockowych zespolow, a wy sie podniecacie taka popelina. W Sopocie beda Scorpions, juz oni sa lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Chala totalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:15 Ze Scorpionami to chyba troszkę przesadziłeś. Mam wrażenie, że era niemieckiego agrorocka już się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: Chala totalna IP: 70.84.247.* 06.07.05, 12:49 Gość portalu: Maryjan napisał(a): > Ze Scorpionami to chyba troszkę przesadziłeś. Mam wrażenie, że era niemieckiego > > agrorocka już się skończyła. Tak samo jak era pseudrockowych zespolow, samych kreujacych siebie na gwiazdy. Wez kolego poslcuhaj jakiejs normalnej muzyki, to zrozumiesz o czym mowie. Polecam Deep Purple, Aerosmith czy Metallice. Swoja droga ciekawe dlaczego przed ich wystepami w Polsce nie bylo takiej histerii w Gazecie. Czyzby GW dostala w lape? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Chala totalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:46 Deep Purple - widziałem ich koncert w 86 Stadthalle Wien w najlepszym składzie supportował ich Pretty Mainds, taka rokowa efemerydka ówczesnych czasów. Fajne, może trochę zbyt napuszone. Byleby nie przesadzali jak Hoocker i wiedzieli kiedy odejść na emeryturkę. Aerosmith - Fajne do Pump. Potem zaczął się agrorock typu cała sala śpiewa i z Alą Silverstone w tle. Taka moja penie subiektywna ocena. Widziałem ich dwa koncerty - jeden pod koniec lat 80-tych. Warsztat i reżyseria genialna. Brzmienie również. Zabrakło być może trochę ducha prawdziwego rock and rolla. Metallica - Jadą równo od tylu lat. Na koncercie nie byłem, jakoś mnie nie ciągnęło. Ciekawostką może być to, że Lars ma w tym samym dniu urodziny co ja. Zawsze ogromne wrażenie robił na mnie Van Halen, ale jeszcze ten z Rothem. Potem śledziłem jego działanie. Wie chłop jak to się robi. Nie jest wtórny co słychać na jego ostatniej płycie. Natomiast z małolatów polecam Kenny Wayne Sheparda. Ten chłopak naprawdę wie co się robi z roch and rollem. Myślę,że jest godnym spadkoniercą schedy po Steve Ray Vaughanie. To na razie tyle i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: Chala totalna IP: 70.84.247.* 06.07.05, 14:24 No i to cale U2 moze sie schowac. To dobre dla panienek i zniewiescialych kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycKoncertem Re: Chala totalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:01 oj sfrustrowany koles. Bez szacunku. Bez sensu. Z takim polemizowac. Twardzielem. heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Re: Chala totalna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 01:18 > To dobre dla panienek i zniewiescialych kolesi. Zgadza sie. Ale jak będziesz chciał sobie poru.., to będziesz musiał zacząć ich słuchać, bo "twardych" zespołów spod znaku pudelrocka słuchają przecież tylko prawdziwi mocarze. Chcesz być twardzielem, to idź na siłownię, a nie na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Chala totalna IP: 62.244.134.* 06.07.05, 14:25 żeś się chyba z głupim na rozumy zamienił!!! Scorpions???? lepsze od U2???? przemyśl zanim coś tak idiotycznego napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Chala totalna IP: 62.244.134.* 06.07.05, 14:25 żeś się chyba z głupim na rozumy zamienił!!! Scorpions???? lepsze od U2???? przemyśl zanim coś tak idiotycznego napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elevator Re: Chala totalna IP: *.acn.waw.pl 06.07.05, 14:47 Powtorz jeszcze raz, nie doslyszalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chala totalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:53 Mandaryna też będzie,szykuj sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADR ZDJĘCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:54 Koncert był rewelacyjny. U2 - na 9, organizacja - na 3, pogoda - na od 0 do 8, ATMOSFERA NA 10. REWELACJA. Udostępniajcie foty z koncertu niech ludziska zobaczą co stracili. A "bloodyssey" niech pomyśli zanim wprowadzi jakieś nienormalne ograniczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: ZDJĘCIA IP: 213.227.78.* 06.07.05, 09:22 Gość portalu: ADR napisał(a): > Koncert był rewelacyjny. U2 - na 9, organizacja - na 3, pogoda - na od 0 do 8, > ATMOSFERA NA 10. REWELACJA. Udostępniajcie foty z koncertu niech ludziska > zobaczą co stracili. A "bloodyssey" niech pomyśli zanim wprowadzi jakieś > nienormalne ograniczenia Dlaczego organizację oceniasz na 3 ? Uważam że była dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: ZDJĘCIA IP: *.aster.pl 06.07.05, 20:10 A czemu organizacja na 3? Żadnych problemów organizacyjnych nie doświadczyłem ani nie widziałem. Dla mnie cały koncert na 10! Łącznie z pogodą, bo przestało padać akurat na występ U2 i nie padało już do końca wieczoru, co można interpretować jako interwencję sił wyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregoo Re: koncert U2 IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 06.07.05, 09:07 co tu dużo mówić...tam po prostu TRZEBA było być. po takim koncercie jesteś po prostu pewien, że dla takich momentów warto żyć - absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo.... Re: koncert U2 AKCJA Z FLAGĄ IP: *.eranet.pl 06.07.05, 09:22 ta akacja z falgą to była potęga. tu mam fotkę pstryk.blog.pl/komentarze/index.php?nid=9884490 Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik1977 ZAPALNICZKI 06.07.05, 10:39 gdyby tak jeszcze to akcji flaga, która była jedną z najbardziej niesamowitych rzeczy w moim życiu, dodać akcję zapalniczki.... wyobraźcie sobie tylko ONE albo WITH OR WITHOUT YOU i cały stadion migoczący malutkimi płomykami.... mam nadzieję że następnym razem zrobimy to wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizo Re: ZAPALNICZKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:05 rzeczywiście wczoraj trochę mało było tych zapalniczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo boo Re: ZAPALNICZKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:29 za to zamiast zapalniczek były telefony komórkowe..... ech ta nowoczesność.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: ZAPALNICZKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:35 tysiące zapalniczek podczas ONE..... to byłoby dopełnienie tego co się wczoraj działo..... chociaz bez tego i tak było magicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: ZAPALNICZKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 21:31 zapaliniczki byly - ale wiaterek tez (wystarczy sobie przypomniec jak szybko zwiewało dymek wypuszczany na scene). zippo kolegi nie wytrzymywalo dlugo i musielismy sie posilkowac komoreczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: koncert U2 AKCJA Z FLAGĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:05 leo , jesteś wielki, dziękuję za flagę, w 97 nikt na coś takiego nie wpadł,chociaż ogień był równie potężny, ale wtedy po POPIE część fanów była obrażona na u2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: koncert U2 IP: 217.153.224.* 06.07.05, 09:24 Tylko po co organizowac koncert na Slasku, skoro 75% widowni przyjechalo z Warszawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: percivall Re: koncert U2 IP: *.cto.us.edu.pl / *.cto.us.edu.pl 06.07.05, 09:27 A pochwal się najpierw skąd masz takie dane? I gdzie w Warszawce? Pewnie na Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: koncert U2 IP: 195.124.18.* 06.07.05, 09:45 Nie na Legii tylko na przyklad na...Sluzewcu albo zeby jeszcze wiecej ludzi moglo sie zmiescic to na lotnisku na Bemowie. Nie wiem, czy rzeczywiscie na koncert 75% ludzi przyjechalo z Warszawy, fakt faktem jednak, ze gdyby koncert byl gdzies w srodku Polski latwiej byloby dojechac ludziom na przyklad z Pomorza. A jezeli chodzi o sam koncert to ten na Sluzewcu podobal mi sie bardziej. Moze dlatego, ze ostatnie dokonania zespolu nie do konca mnie porywaja (wole to co bylo do POPu wlacznie) a moze dlatego, ze mialem po prostu pieski nastroj. Ale tak obiektywnie to wczorajsza impreza bez watpienia byla wydarzeniem roku. No i ta flaga... Niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: koncert U2 06.07.05, 10:06 Relacje z koncertu napisze za jakiś czas na Forum o U2. A teraz się pochwale tylko ze to serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35080,2804553.html?x=11 jestem ja -- Forum o U2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Koncert U2 IP: *.microchip.net.pl 06.07.05, 10:36 A jak długo opuszczałeś po koncercie służewieckie tory? Pięć godzin czy dłużej? Swoją droga jak słyszę, że w warszawce to lub tamto byłoby lepiej i wogóle najlepiej tam by było, to mimo negtatywnego wręcz stosunku do takich podziałów,nieco się irytuję. Heineken Open Air też można by w Warszawie zorganizować, bo na pewno lepiej by było i z całą pewnością bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoanaw Re: Koncert U2 06.07.05, 12:29 pewnie warszawka by chciała aby w stolycy odbywała się i RAWA BLUES, i Sopot Festival, i Country Mrągowo i itp )). Nic do stolicy naszej nie mam, bo zawsze gdzieś musi być. Ale gdyby państwo nazwać Warszawą wtedy wszystko byłoby na miejscu... A jak wczoraj paniusia w relacji Polsatu podała, że na koncert zjechało wielu fanów również spoza Warszawy to wymiękłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Koncert U2 IP: 195.124.18.* 06.07.05, 13:48 Zanim cos skomentujesz, przeczytaj dokladnie komentowany tekst. Ze Sluzewca po koncercie wyszedlem bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Koncert U2 IP: *.microchip.net.pl 06.07.05, 15:53 W takim razie chciałbym zaproponować budowę nowoczesnego i arcypojemnego kompleksu widowiskowo-sportowego w geograficznym środku Polski- mieście Piątek. A może pojdżmy dalej? Wybudujmy cos takiego w Suchowoli, która jest podobno geograficznym środkiem Europy. Tylko że z Warszawy to i tak będzie za daleko... Jeżeli udało Ci się opuścić tory w ciągu 15-tu minut to wychodziłeś chyba na długo przed końcem występu. Kilka postów niżej znajdziesz opinie na ten temat. I to by było na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Koncert U2 IP: *.aster.pl 06.07.05, 20:44 Powiem tylko, że na koncercie byłem z kilkoma osobami z bardzo małych miejscowości z zachodniej Polski i oni wszyscy byli zdania, że koncert lepiej by było zorganizować w Warszawie, że łatwiej byłoby dojechać z całego kraju. Z naszej "paczki" tylko ja, warszawiak z urodzenia , przekonywałem, że lokalizacja jest własnie bardzo dobra (choćby ze względu na naszych południowych sąsiadów). Tyle mojego komentarza do kolejnych wynurzeń zakompleksionej prowincji o "warszawce". Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: koncert U2 06.07.05, 10:26 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Tylko po co organizowac koncert na Slasku, skoro 75% widowni przyjechalo z > Warszawy??? Absolutna racja - jako mieszkający 50 od stadionu jestem jak najbardziej za. Zabierzcie sobie koncerty i mecze, tysiące mieszkańcow Chorzowa będą wam wdzięczne. Możecie w zamian dac nawet Pałac Kultury. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: percivall Re: koncert U2 IP: *.cto.us.edu.pl / *.cto.us.edu.pl 06.07.05, 10:34 "Absolutna racja - jako mieszkający 50 od stadionu jestem jak najbardziej za. Zabierzcie sobie koncerty i mecze, tysiące mieszkańcow Chorzowa będą wam wdzięczne. Możecie w zamian dac nawet Pałac Kultury." to może lepiej Wy się przenieście do Warszawki, co? Za Pałac Kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: koncert U2 IP: 82.160.23.* 06.07.05, 10:04 mi udalo sie wejsc na kilka otatnich piosenek, bramkarze otwarli wejscie wiec skorzystalam z okazji, no i bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaszeczka Re: koncert U2 IP: *.sanetja.pl 06.07.05, 10:25 Fenomenalnie!! Warto było... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik1977 Re: koncert U2 06.07.05, 10:30 byłem, widziałem, słyszałem..... najlepiej wydane przeze mnie pieniądze w ostatnim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ton2 Re: koncert U2 IP: 81.210.22.* 06.07.05, 10:42 Ja bym chcial tylko dodac, ze U2 wyszlo na scene przy "Wake UP" Arcade Fire, co jak dla mnie bylo drugim highlightem koncertu! Musialem podzielic sie swoim szczesciem. Nigdy bym sie nie spodziewal, ze uslysze Arcade Fire na 60-tys. stadionie. Spiewalem "Wake Up" jako jedyny, ale co tam! Chocby dlatego warto bylo tam byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroclaw rEwelation :-) IP: 167.3.114.* 06.07.05, 10:49 Zostałem zaskoczony, ten zespół odwalił kawał ciężkiej roboty (za ciężkie pieniądze ) i grał ponad 2 godziny. Zespół brzmi na żywo doskonale, Bono to świetny showman ale i bardzo równy gość. Atmostera doskonała. Mie widziałem żadnego chamstwa ani rozrób. Minusy to 1) słaba organizacja parkingów i ruchu w okolicach stadionu - za to chyba odpowiada policja 2) zakaz wnoszenia aparatów fotograficznych i parasoli (i tak duzo ludzi mialo cyfrowki i skladane parasolki). Jednak nawet te minusy nie były takie istotne. Widowisko było fantastyczne. A nasza wielka flaga to po prostu mistrzostwo świata - myślę, że Bono & Company do nas jeszcze przyjadą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: rEwelation :-) IP: 70.84.247.* 06.07.05, 12:50 A ja mam nadzieje, ze nie. Nie chcemy tu takiej chaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterland U2 live na internecie! IP: *.twi.tudelft.nl 06.07.05, 10:51 Wszystkie 3 koncerty U2 w Amsterdamie - 13, 15 i 16 lipca - beda transmitowane na zywo przez holenderskie radio Yorin FM. Nadaja tez w internecie: www.rtl.nl/experience/yorin_fm/info/home/livestream.xml Kliknij na "Yorin FM, narrow band, broad band" - bialy obrazek z lewej na dole. A ja juz sie gotuje do ogladniecia ich na zywo 13 lipca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robiq Re: U2 live na internecie! 06.07.05, 10:59 www.u2.com/news/index.php?mode=full&news_id=1633 cos im sie chyba pomylilo, bo koncert byl w chorzowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterland Re: U2 live na internecie! IP: *.twi.tudelft.nl 06.07.05, 11:07 Wiekszosc zachodnich mediow pisala o koncercie w Katowicach. Dla nich to jeden ciul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: U2 live na internecie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:45 dziękuję za linki do YORIN posłucham ich chociaż w holenderskim radio, więcej takich pożytecznych istot jak Ty a przyjemniej byłoby w sieci, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raena Re: U2 live na internecie! IP: *.chem.kent.edu 06.07.05, 20:58 Skladam poklony do Twych stop!)))) Jestes boski!!! Baaaaaardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
aniama79 Re: koncert U2 06.07.05, 11:04 Mam zdarty głos, przyplatał się katar, ale było warto, U2 dali czadu, a my razem z Nimi świetnie się bawiliśmy. Panowała niesamowita atmosfera.Flaga wyszła oszołamiająco. jedyny minus to za mało koszy na śmieci. Było Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diesel z Płocka Re: koncert U2 IP: *.class147.petrotel.pl 06.07.05, 11:04 Odyssey Koncert - gratuluje porażki ze strony organizacyjnej. Jeśli chodzi o bramy 1,7 którymi wchodzili ludzie mający bilety na płyte TRAGEDIA. Pozabijalibyśmy się, bramki źle ustawione a poza tym nie takie jak powinny być. Nie można było wnieść własnego picia a na stadionie można było kupić wode za 4 zł (żeby jeszcze była zimna). Jeśli chodzi o sam koncert warto było, stałrm pod samą sceną. BONO dał ostry koncert, 3 razy bisował. Bajer z flagami wyszedł rewelacyjnie, telefony też świetnie wyszły. Ostatni raz byłem na koncercie organizowanym przez ODYSSEY nawet gdyby był to koncert elvisa presleja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: koncert U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:46 niestety Placebo i REM tez w duzej czesci byly porażką organizacyjną ODYSSEY.. tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloria Stranger in a strange land... IP: *.bredband.skanova.com 06.07.05, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr elvis przyjezdza? kiedy i gdzie? IP: *.devs.futuro.pl 06.07.05, 12:29 ogranizacja super. mozna bylo wejsc za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
natalies dziewczyna z którą tańczył Bono 06.07.05, 11:06 niech się odezwie! Mam do niej milion pytań!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna z bono Re: dziewczyna z którą tańczył Bono IP: *.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 11:10 no to ja, co chcesz wiedziec? czy mu stał? nie stał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gownojady [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: koncert U2 IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 06.07.05, 11:21 Było super!!! Szkoda, ze grają tak rzadko, ale na taki koncert warto czekać, więc do zobaczenia za 8 lat, choć mam nadzieję, że wcześniej. ps. Bono ma piekny głos i sioł był niezły!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: percival Re: koncert U2 IP: *.cto.us.edu.pl / *.cto.us.edu.pl 06.07.05, 11:30 A dla kogo śpiewaliśmy Happy birthday? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: koncert U2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 23:17 Dla Haliny Frackowiak. To jej setne urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAVEN Re: koncert U2 IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 06.07.05, 11:24 Koncert genialny, miałem miejsca w sektroze 31 - dokładnie naprzeciwko sceny. Muzyczka super, Bono też - choć na kilka ostatnich piosenek zabrakło mu "gardła". Rewelacyjna zabawa z FALĄ na początku koncert i z "FLAGĄ" (czy ktoś znalazł zdjęcia stadionu, gdy trzymaliśmy wszyscy białe i czerwone gadźety?) podeślijcie linka GG 4661407 Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Uwaga: można zamiesczać zdjęcia z koncertu 06.07.05, 11:31 Witamy, Z myślą o tych, którzy chcą podzielić się nie tylko słowem, ale i obrazem uruchomiliśmy specjalne forum, na którym możecie umieszczać zdjęcia z koncertów (maksymalny rozmiar zdjęcia to 64kb). Zapraszamy! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=700 Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Uwaga: można zamiesczać zdjęcia z koncertu 06.07.05, 12:06 Nie bylam na koncercie, ale bardzo jestem ciekawa wizualnych wrazen. Fajnie, ze redakcja pomyslala o stworzeniu uczestnikom koncertu mozliwosci przedstawienia zdjec, a nieobecnym na koncercie mozliwosc ich obejrzenia. Z przyjemnoscia bede oczekiwac na kazde zdjecie Pozdrawiam, kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurodo Re: Uwaga: można zamiesczać zdjęcia z koncertu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:48 chi chi to chyba nielegalne, nie? Bo tam był zakaz wnoszenia aparatów, ja sie zastosowałem, a jak sie okazało byłem gupi bo ludzie pownosili setki aparatów. Ochrona nawet widziała., patrzyła, ale puszczała ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: koncert U2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:37 bylo swietnie, ponad 2 godziny super zabawy, dużo emocji. Brylował Bono reszta zespołu troche w cieniu. Pod wzgledem technicznym i organizacyjnym o niebo lepiej niz na Sluzewcu i wiecej bylo widac, tylko ze Sluzewiec to byl ten pierwszy raz, ktorego nic juz nie przebije (takiego New Years Day nie da sie powtorzyc!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strange fruit Re: koncert U2 IP: 81.15.170.* 06.07.05, 11:48 Cieniasy: zagrali IDENTYCZNY zestaw, co w Wiedniu 2 dni wcześniej. Czyli potrafią zagrać góra 30 swoich kawałków: to ma być legenda rocka? Raczej legenda szpanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: percival Re: koncert U2 IP: *.cto.us.edu.pl / *.cto.us.edu.pl 06.07.05, 11:55 Rozumiem że One, When the streets have no name, New Year's Day i jeszcze parę innych utworów które zagrali Ci się nie podoba. I co, na każdym koncercie mieliby niby grać coś innego? To jest raczej przedstawienie niż koncert, ze scenariuszem i scenografią, i z raczej mało elastycznymi ramami. I tak było dużo wyjątkowych elementów, myślę że nie ma co narzekać. Było wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andula All I want is U IP: 213.241.40.* 06.07.05, 11:57 wspaniałe przeżycie... flaga wyszła bosko.... zespół był wspaniały... tylko czemu tak lało wcześniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemizo51 Bylem na wystepie U2 w Szwecji 24 lata temu... IP: *.bredband.skanova.com 06.07.05, 12:21 Zagrali tylko jeden utwor GLORIA, byli anonimowi, bylem nimi zachwycony,jak iteraz.Mam 54 lata i sa moimi idolami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt DZIEKUJEMY FIRMIE FOSA ZA OTWARCIE BRAM IP: *.devs.futuro.pl 06.07.05, 12:27 za 0 zl mozna bylo sobie popatrzec na U2 i wysluchac jednegoz nielicznych udanych utworow grupy czyli with or wothout you. wysluchalem calego koncertu pod brama i uwazam e dobor utworow TRAGIcZNY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: DZIEKUJEMY FIRMIE FOSA ZA OTWARCIE BRAM IP: 213.227.78.* 06.07.05, 12:34 Gość portalu: tt napisał(a): > za 0 zl mozna bylo sobie popatrzec na U2 i wysluchac jednegoz nielicznych > udanych utworow grupy czyli with or wothout you. wysluchalem calego koncertu > pod brama i uwazam e dobor utworow TRAGIcZNY!! Racja ! Powinni byli śpiewać piosenki napisane przez ciebie. Ale byłby czad !!! Szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er dunkan-chcialem tylko napisac ze mogli wybrac IP: *.devs.futuro.pl 06.07.05, 14:20 lepsze utwory srodek koncertu strasznie" przejeczany" a "dowcip" ze mogli zagrac moje piosenki - cieniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Bylem na wystepie U2 w Szwecji 24 lata temu.. IP: 213.227.78.* 06.07.05, 12:30 Gość portalu: kemizo51 napisał(a): > Zagrali tylko jeden utwor GLORIA, byli anonimowi, bylem nimi zachwycony,jak > iteraz.Mam 54 lata i sa moimi idolami. Drogą bardzo zawiłej acz postępowej dedukcji i nadludzkim wysiłkiem szarych komórek wywnioskowałem, że na koncercie w Szwecji miałeś 30 lat. Am I right ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemizo51 Re: Bylem na wystepie U2 w Szwecji 24 lata temu.. IP: *.bredband.skanova.com 06.07.05, 12:51 Duncan mialem 30 lat,kiedy mialem okazje posluchac U2, to byl maly klub, bylo tam moze, max 150 osob,siedzalem 3metry od sceny.A moze ty mi zazdroscisz?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Bylem na wystepie U2 w Szwecji 24 lata temu.. IP: 213.227.78.* 06.07.05, 13:13 No, raczej nie. Ale powiem Ci w tajemnicy, że ja miałem wtedy 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reżyser dźwięku Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.131.* 06.07.05, 12:28 Byłem, słyszałem i widziałem, a że jestem realizatorem jednej z największych firm nagłośnieniowych w Polsce, to wiem, o czym mówię. Lecieli na półplaybacku. Wstyd. Ludzie całą Polskę jadą, a tu nie ma grania na żywo. Rozczarowany jestem bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steel Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.227.78.* 06.07.05, 12:31 Gość portalu: reżyser dźwięku napisał(a): > Byłem, słyszałem i widziałem, a że jestem realizatorem jednej z największych > firm nagłośnieniowych w Polsce, to wiem, o czym mówię. Lecieli na półplaybacku. > > Wstyd. Ludzie całą Polskę jadą, a tu nie ma grania na żywo. Rozczarowany jestem > > bardzo. Co ty pie..sz !!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 12:34 chyba wie co mowi, w koncu powiedzial ze sie zna, szacunku troche, u2 ch..e jechali na polplejbeku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steel Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.227.78.* 06.07.05, 12:37 Gość portalu: janek napisał(a): > chyba wie co mowi, w koncu powiedzial ze sie zna, szacunku troche, u2 ch..e > jechali na polplejbeku Mówi, że się zna ? A ja mówię, że jestem Benedykt XVI. I co ty na to ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 23:41 Ja na to, ze powinienes sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gievu Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:36 szanowny panie realizatorze jednej z największych firm nagłośnieniowych w Polsce ....gó.. się znasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echo.com.pl 06.07.05, 13:02 Byłem, widziałem, słyszałem i niestety chyba naprawdę jechali z półplaybacku. Był też moment gdy Bono trzymł mikrofon w okolicach swojego pasa i śpiewał i dziwne, że było go słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:06 jaka jest różnica między playbackiem i półplaybackiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.05, 13:20 Takim on jest realizatorem, jak ja jestem Królowa Elżbieta. Oczywiście że grali na żywo, co można było bez problemu stwierdzić po licznych pomyłkach ( np. The Edge spóźnił się na początku Sunday Bloody Sunday, nierówno zaczęli Sometimes You Can't Make It..., chrzaniła mu się gitara w City Of Blindning Lights itp. ). Wystarczyło posłuchać płyt U2 więcej niż raz, by się zorientować ( o bootlegach już nie wspomnę ). Koleś pieprzy androny. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: podobno juz miales ostatni wpis tutaj... 06.07.05, 19:26 Nie mogłem się powstrzymać czytając te brednie. Swoją drogą, Pan Realizator nie raczył mi odpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.160.* 06.07.05, 13:17 akurat półplayback polega na tym że muzyka jest z taśmy a wokal na żywo więc jeżeli grli z półplaybacku to Bono śpiewał naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echo.com.pl 06.07.05, 13:20 półplejbek swoją drogą, ale momentami było słychać jakby Bono śpiewał i jednocześnie wokal leciał z taśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 14:38 W pewnym momencie tez wydalo mi sie (a wlasciwie) widzialam, ze Bono nie spiewa a slychac glos. Poniewaz nie widzialam calej sceny, myslalam, ze moze wspomagaja go kompani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 23:44 Tak to juz jest, gdy sie slyszy glosy. Odpowiedz Link Zgłoś
geeeeza Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.05, 16:53 Jełopie w tym momencie jak Bono trzymał mikrofon przy pasie to śpiewał Edge. Chyba nie uważałeś dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycony Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:23 Potwierdzam. Jak Bono nie spiewal to The Edge spiewal. Realizatorowi dziwku/dzwonku(?) z jednej z najwiekszych...itp juz dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono/The Edge Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:47 zwalniamy pana realizatora z koniecznosci uczestniczenia w naszych koncertach ponieważ słuch ma, ale na wzrok mu padło. W rzeczywistości - kiedy Bono nie śpiewa a słychac glos, to zazwyczaj spiewa Edge i vice versa. Całe szczescie to sa jedyne przypadki kiedy tak dalece sie zastepujemy. W domach i przy boku żon jesteśmy juz absolutnie sobą, niezastepowalni i niewymienialni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Grali z pół playbacku!!!! DNO!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 17:36 Geeeeza jestes chamska, przeciez pisze ze nie widzialam calej sceny i wydawalo mi sie ze ktos mu pomaga. Bylam po prawej stronie sceny, wiec nie widzialm Edge'a. Chyba jetes inny poziom kultury niz ja, wiec sie wylaczan z dyskusji z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasr Re: koncert U2 IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.07.05, 12:44 ooooo...oooooo...oooooo HELLO HELLO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Z. ooooo...oooooo...oooooo IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.07.05, 12:45 HELLO HELLO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufa Re: ooooo...oooooo...oooooo IP: *.43.udn.pl 06.07.05, 16:13 Hello Hellooooo!!!!!! ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś