Gość: Bono IP: 213.227.78.* 11.07.05, 13:23 Hello. I'm Bono. Have you got any questions to me ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lollipop Re: Hello. I'm Bono. IP: 81.15.170.* 11.07.05, 13:37 I saw Bono in the pub the other night - the rockstar you know. So I went up to him and I said: 'fuck you!' and he replied: 'fuck you too!' and I'm like: 'my point exactly!' Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Hello. I'm Bono. 11.07.05, 14:09 Szanowny Panie Bono (Bonie?), W pierwszych słowach mojego wniosku pragne szczerze pogratulować organizacji Live8, które to wydarzenie niewątpliwie przyczyny sie do poprawy losu milionów naszych czarnych braci i ich przywódców. Pańska aktywnośc doceniania jest przez wszystkich prawdziwych Polaków i ludzi pokój i bliźniego miłujacych. W związku z powyższym prosze o łaskawe zainteresowanie sie podłą działalnością polskiego ZUS-u, który nie dośc, że obdziera przedsiebiorców i pracowników z ich pieniędzy ale pozostaje poza wszelka kontrolą i buduje sobie pałace za nasza krwawicę. Czy mógłby Pan, wraz ze swoim przyjecielem, jego szlachectwem Robertem Geldofem, zorganizowac taki koncercik gdzies w Polsce (może być w Radomiu albo w stolycy)gdzieś w pobliżu siedziby takiego Zusu. Podaję proponowane hasła: ZUS szlus End ZUSing in Poland Less ZUS more food Help Poles survive Z poważaniem Pański wielbiciel T PS. ukłony dla małżonki (i może by ten Pański gitarzysta ecz(?) raz te czapke zdjął bo to trochę niekulturalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: Hello. I'm Bono. IP: 213.227.78.* 12.07.05, 08:25 tiresias napisał: > > Szanowny Panie Bono (Bonie?), > > W pierwszych słowach mojego wniosku pragne szczerze pogratulować organizacji > Live8, które to wydarzenie niewątpliwie przyczyny sie do poprawy losu milionów > naszych czarnych braci i ich przywódców. Pańska aktywnośc doceniania jest przez > > wszystkich prawdziwych Polaków i ludzi pokój i bliźniego miłujacych. > W związku z powyższym prosze o łaskawe zainteresowanie sie podłą działalnością > polskiego ZUS-u, który nie dośc, że obdziera przedsiebiorców i pracowników z > ich pieniędzy ale pozostaje poza wszelka kontrolą i buduje sobie pałace za > nasza krwawicę. > Czy mógłby Pan, wraz ze swoim przyjecielem, jego szlachectwem Robertem > Geldofem, zorganizowac taki koncercik gdzies w Polsce (może być w Radomiu albo > w stolycy)gdzieś w pobliżu siedziby takiego Zusu. Podaję proponowane hasła: > ZUS szlus > End ZUSing in Poland > Less ZUS more food > Help Poles survive > Z poważaniem > Pański wielbiciel > T > PS. ukłony dla małżonki (i może by ten Pański gitarzysta ecz(?) raz te czapke > zdjął bo to trochę niekulturalnie). Hello. You're right my friend. ZUS is so cruel. Nasz next longplay is titled "How to dismantle ZUS". Zi Ecz mnie wku..ać too. I told him many times on zdjąć his cap, ale he don't want zdjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Hello. I'm Bono. 11.07.05, 19:36 Witam Panie Bono, A Pan ciągle w Katowicach? Myślałem że pojachał Pan dalej w trasę. Pozdrowienia dla The Edge'a. Odpowiedz Link Zgłoś
cirilla7 BONO!!!! 12.07.05, 02:06 Hello Bono. I'm Olga. Sorry, I've got no questions to you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lab Re: Hello. I'm Bono. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:54 Sure! Ale chyba żart Ci się wyostrzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalalalichi Re: Hello. I'm Bono. IP: *.76.classcom.pl 12.07.05, 11:15 a ja ci cos powiem bono-TY PENYSIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax error Re: Hello. I'm Bono. IP: *.iplan.pl 12.07.05, 12:33 Drogi Bono Mam pytanie dotyczące Live8: Do, którego z krajów Afryki zostaną przekazane pieniądze z koncertów ??? Czy do konga, etiopii, senegalu, burkina faso, erytreii, zairu, dżibuti, a może do tanzanii, ugandy, mozambiku??? Czy Zambia sie zgodzi na większą pomoc dla liberii??? Czy wystraczy na wybudowanie studni dla wszystkich wiosek, przy każdej chatce wodza??? Czy w każdej wiosce na środku będzie stał zegar??? Czy może pieniądze pójdą na kolczyki dla masajskich krówek?? Czy w podręczniku do angielskiego dla afrykańskich dzieci będzie ćwiczenie z przetłumaczeniem tekstu o U2??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Hello. I'm Bono. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.07.05, 13:07 Bono, directly from Katovitz? Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Hello. I'm Bono. 12.07.05, 13:50 Hello Bono, go fuck yourself to the edge Odpowiedz Link Zgłoś