lidols 31.05.05, 09:14 mojej kotce zrobił się guz za uszkiem wielkości winogrona.nie chce dać się dotknąć i ciągle drapie ucho.do tej pory była okazem zdrowia,a ma już 11,5 roku.nie wychodzi na dwór,więc nie mogło ją nic ugryźć.co to może być?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hakdil Re: guzek za uchem? 31.05.05, 10:24 hej!Mojemu pierwszemu kotu tez sie kiedys taki zrobil,koniecznie idz do weta,za bardzo nie pamietam juz co to bylo,chyba jakis ropny guzek.Ale nie wiadomo czy nie rak itp.Idz do weta! Odpowiedz Link
lidols Re: guzek za uchem? 31.05.05, 10:58 pójdę.nie dam rady dziś.może jutro.za półtora tygodnia mam swój ślub i jestem zabiegana,a tu jeszcze mi jakiś problem z moją najkochańszą tośką wyszewdł..oby nie było to nic groźnego...a twój kotek wyszedł z tego bez weta?samo mu zniknęło? Odpowiedz Link
hakdil Re: guzek za uchem? 31.05.05, 19:03 Nie,no wlasnie bylismy wtedy u weta,on odciągał mu strzykawką rope czy cos takiego,smarowalismy te ranke maścią,to bylo dawno,ponad 10 lat temu,ale nie obeszlo sie bez weta. powodzenia i zycze Ci wspanialego ślubu!!! Odpowiedz Link