11.07.05, 19:25
Kocham muzykę Oasis. Każda z płyt zespołu ma niepowtarzalny klimat. Bracia Gallagherowie stworzyli najlepszy zepół świata. Wydając "Don't Believe The Truth" udowodnili, że wciąż są w świetnej formie. Przez te 11 lat Oasis stali się potęgą, zdobyli miliony fanów na całym świcie. Moim zdaniem są niesamowici. Uznałem, że tak wybitny zespół musi znaleźć się na tym forum. Co sądzicie o Oasis?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lecho Re: OASIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:41
      Oasis są jak Guinness. Po co o tym pisać ?
      • bryt.bryt Re: OASIS 15.07.05, 10:31
        Ostatnia ich plyta to mocne wejscie do klasyki rocka, co beda zmuszeni przyznac
        nawet "zatwardziali" wyznawcy gatunku. Oasis to juz nie tylko mocno "osadzone"
        w The Beatles przebojowe wariacje na temat brit popu, czy rocka brytyjskiego.
        Czapki z glow.
        • Gość: Robercik Re: OASIS IP: *.chello.pl 15.07.05, 11:00
          Żebyście się nie posrali z entuzjazmu! wink Zupełnie jak bym czytał wypociny
          Gacek czy innego artysty pióra, ble
          • bryt.bryt Re: OASIS 15.07.05, 14:14
            Posluchaj plyty bez uprzedzen i dopiero sie wypowiedz.
          • Gość: Johnny B. Goode Re: OASIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:10
            Mów co chcesz, ja idę po papier ...

• janusz_kluczyk Re: OASIS 15.07.05, 22:24
      ja tesh lubie oeizis... mam ich 4 mp-trojki... zartuje... prawda jest taka ze
      dla mnie to jeden z wazniejszych zespolow w zyciu... kropka -> .
    • strzepan Re: OASIS 15.07.05, 22:51
      Oasis to plagiatorzy a do tego zajebiście jednowymiarowi. Każda ich płytka jest
      taka sama. Wiem bo się znam. Posłuchajćie Radiohead każda płyta to kopalnia
      pomysłów, różne style i gatunki składają się na orginalność i siłę Radiohead.
      • Gość: gosiaczek Re: OASIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:03
        Oasis to popłuczyny muzyczne i totalne badziewie.Wszystko na jedno kopytko.
        BLUR to prawdziwy brytyjski rock.
        BLUR is king !
        Jeśli ktoś się nie zgadza, to czeka na niego mój pejcz.
        • strzepan Re: OASIS 15.07.05, 23:06
          Gość portalu: gosiaczek napisał(a):

> Oasis to popłuczyny muzyczne i totalne badziewie.Wszystko na jedno kopytko.
          > BLUR to prawdziwy brytyjski rock.
          > BLUR is king !
          > Jeśli ktoś się nie zgadza, to czeka na niego mój pejcz.

Ja sie nie zgadzam, Gosiaczku. Ale tym pejczem i tak mogłabyś mnie pokarcićsmile.
          Napisz majla jakby coś.
        • bryt.bryt Re: OASIS 16.07.05, 12:18
          Oasis i Blur to moje ulubione zespoly. Slyszalem chyba wszystko co nagrali i
          cenie rownie wysoko. I prawde mowiac mam gdzies cudze opinie na ten temat. smile
      • peternurek1 Re: OASIS 16.07.05, 00:02
        >Wiem bo się znam.

Tekst dnia big_grin
        • Gość: r.e.m. Re: OASIS IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 03:20
          pisalem pod "Optymista" a wywalilo mnie na koniec.Nieszkodzi, OASIS jest super
          i dorzucam moj Nick.Takze niepowtarzalny.
    • Gość: r.e.m. Re: OASIS IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 03:17
      Zgadzam sie totalnie.
    • cham_i_prostak Re: OASIS 16.07.05, 13:37
      Ludzie dajcie sobie spokój z Oasis! Chcecie sie przekonać czym jest prawdziwa
      muzyka? To posluchajcie płyt Bad Brains.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka