Gość: Romi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 17:06 Po co się tłuc autem albo pociągiem jak można wygodnie autokarem w dobrej atmosferze, tanio i bezpiecznie. ZAPRASZAM 032-2025372 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miecio Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 18:01 Gość portalu: Romi napisał(a): > Po co się tłuc autem albo pociągiem jak można wygodnie autokarem w dobrej > atmosferze, tanio i bezpiecznie. ZAPRASZAM 032-2025372 A ze Szczecina też zabieracie? Bo jak nie to do Berlina chyba podjade. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Przejazd na koncert A-HA 08.08.02, 18:04 a ja widze po numerze tel. ze ten autobusik jedzie z okolic katowic?? jakies konkretymoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 18:12 mallina napisała: > a ja widze po numerze tel. ze ten autobusik jedzie z okolic katowic?? > jakies konkretymoze? Nie daj się nabrac, to jakas pułapka pewnie. Najprawdopodobniej wywiozą Cie na spotkanie z Agusią Chylińską! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Przejazd na koncert A-HA 08.08.02, 18:20 hm jak na razie nie mam w planach takiego spotkania pani Aga pewnie tez nie ale czytalam na 30 ton ze bilet w polsce na a-ha kosztuje 80 zl? to w berlinie mieciu wiecej zaplacisz.. tylko ten dojazd do tej warszawy..przyznaje ze to jest jakas tam przeszkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 18:26 mallina napisała: > > hm jak na razie nie mam w planach takiego spotkania > pani Aga pewnie tez nie > ale czytalam na 30 ton ze bilet w polsce na a-ha kosztuje 80 zl? to w berlinie > mieciu wiecej zaplacisz.. > tylko ten dojazd do tej warszawy..przyznaje ze to jest jakas tam przeszkoda Do Berlina jade 2 godz. pod sama hale a do Wawy 6 godz. Tylko ze milej chyba usłyszeć od Mortena na scenie: dienkuje polaki, niz danke szen. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Przejazd na koncert A-HA 08.08.02, 18:30 hmm a ja pod festhalle w ffm gdzie tez maja byc jade ok 35 min. tylko ze w tym dniu bede na urlopie.. a do warszawy niby jest magistrala z katowic, ale to jest iles godzin jednak i ten koszmarny stadion gwardii (zle skojarzenia) i potem z powrotem zas tym pociagiem tyle czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 21:59 mallina napisała: > ten koszmarny stadion gwardii (zle skojarzenia) i potem z powrotem zas tym > pociagiem tyle czasu.. Koncert jest na Torze Łyżwiarskim "Stegny" Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Przejazd na koncert A-HA 08.08.02, 22:12 a juz mialam nadzieje ze powiesz : koncert jest przeniesiony do "spodka" torow stegny jeszcze nie znam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 22:40 mallina napisała: > a juz mialam nadzieje ze powiesz : koncert jest przeniesiony do "spodka" > torow stegny jeszcze nie znam.. Nie no, "Spodek" to coś niebywale obskurnego, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 22:00 Gość portalu: Miecio napisał(a): > mallina napisała: > > > > > hm jak na razie nie mam w planach takiego spotkania > > pani Aga pewnie tez nie > > ale czytalam na 30 ton ze bilet w polsce na a-ha kosztuje 80 zl? to w > berlinie > > mieciu wiecej zaplacisz.. > > tylko ten dojazd do tej warszawy..przyznaje ze to jest jakas tam przeszkod > a > > > Do Berlina jade 2 godz. pod sama hale a do Wawy 6 godz. > Tylko ze milej chyba usłyszeć od Mortena na scenie: dienkuje polaki, niz danke > szen. Tiee!!!Mieliśmy pić przed koncertem. Już się wyłamujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 22:03 Gość portalu: greg napisał(a): > Gość portalu: Miecio napisał(a): > > > mallina napisała: > > > > > > > > hm jak na razie nie mam w planach takiego spotkania > > > pani Aga pewnie tez nie > > > ale czytalam na 30 ton ze bilet w polsce na a-ha kosztuje 80 zl? to w > > > berlinie > > > mieciu wiecej zaplacisz.. > > > tylko ten dojazd do tej warszawy..przyznaje ze to jest jakas tam prze > szkod > > a > > > > > > Do Berlina jade 2 godz. pod sama hale a do Wawy 6 godz. > > Tylko ze milej chyba usłyszeć od Mortena na scenie: dienkuje polaki, niz > danke > > szen. > > Tiee!!!Mieliśmy pić przed koncertem. Już się wyłamujesz? Dobra, przekonałes mnie do Wawy) Tylko ze bedziemy pic PO koncercie bo chce zapamietac jak wygląda Morten z bliska. Szykuj gardło na lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Przejazd na koncert A-HA 08.08.02, 22:10 )) a jak ma wygladac z bliska..? jest dosyc przystojny wiec z bliska tez bedzie napewno dobrze wygladal.. nie sadzilam ale ze TO jest argument.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romi Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 11:31 Wyruszamy z Katowic w czwartek 12Ix około południa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romi Re: Przejazd na koncert A-HA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 11:11 Zapraszam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś