hieroglif1 Re: Varius Manx - Bezimienna 28.07.05, 13:16 Poprawka- "Bezimienny"- tak brzmi prawidłowy tytuł a dalej "uwodzi świat" Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Varius Manx - Bezimienna 28.07.05, 13:48 wydaje mi się, że pierwszy post jest doskonalym komentarzem nie tylko do tego utworu, ale i całej twórczości Varius Manx Odpowiedz Link Zgłoś
aniielica Re: Varius Manx - Bezimienna 28.07.05, 15:01 Beznadziejna powinno być... Byłam na ich koncercie. Dno... Ta laska gibaniem i jakimiś dziwnymi ruchami chyba chce odwrócić uwagę od swojego śpiewania, które jest beznadziejne... Zreszta cała kapela spadła na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Varius Manx - Bezimienna 29.07.05, 21:54 aniieliico, okazuje się, że jednak okazuje się to co powinno A tu data w poście z wczoraj, a tu data z posta z dzisiaj. Jak to się wszystko zmienia po trosze. Nie zwróciłaś wcześniej na to uwagi? Na te zmiany czasowe. Mozna tylko westchnąc- "ech, wczoraj to było..." - i pospominać sobie. Ja naturalnie nic w sprawie koncertu do ewentualnego obkomentowania nie miałabym Bo i po co? Nie byłam. Minus za brak obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Varius Manx - Bezimienna 29.07.05, 21:55 wydaje mi się, że pierwszy post zawiera spory błąd, przede wszytskim w tytule. Ale kto nie zna twórczości, ten nie uchybia Po prostu nie zna. I tyyyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Varius Manx - Bezimienna 28.07.05, 19:00 Varius Manx miał sens tylko z Lipnicką. Odpowiedz Link Zgłoś
marthar Re: Varius Manx - Bezimienna 31.07.05, 14:29 bezinmienny i bezpłciowy był orła cien i wszystkie ich inne piesni ;/ Odpowiedz Link Zgłoś