Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:51 gdzie można w sieci poczytać o jego filozofii życia i o nim samym ? czy jest jakaś polska strona poświęcona jego osobie , te które zwiedziłam zajmują się jego muzyką a o jego życiu prawie nic . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: MorriSsey 07.08.05, 17:58 Myślę, że najlepiej posłuchać jego piosenek. Możesz jeszcze spróbować ściągnąć z soulseeka Morrissey - Conversations. To jego wypowiedzi, w formacie mp3, na temat właśnie jego życia, muzyki, filozofii, celibatu, fanów, wegetarianizmu, itp. Polecam też książkę 'Morrissey & Marr. The Severed Alliance' Johnny'ego Rogana, bogata w szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: MorriSsey 08.08.05, 11:26 Przeczytaj tę książkę, a potem mów, że mało Odpowiedz Link Zgłoś
pasek_xxl Re: MorriSsey 10.08.05, 10:37 madee1 napisała: > Możesz jeszcze spróbować ściągnąć > z > soulseeka Broń Boże nie kupuj! Kradnij! Kradnij! Należy Ci się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: MorriSsey 10.08.05, 10:49 pasek_xxl napisał: > Broń Boże nie kupuj! Kradnij! Kradnij! Należy Ci się!!! Nie sądzę aby te WYWIADY, które proponowałam Adze ściągnąć były wydane na płycie i dostępne w naszych sklepach. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś