Gość: anna IP: *.cm-upc.chello.se 28.08.02, 11:23 taki problem j a k i gwiazdor! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dekris Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 11:37 a ja pójdę, i to z wielką przyjemnością! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg 28.08.02, 11:39 Ponieważ promocję "Gwiazdora" zbojokotował sam gwiazdor proponuje dodatkowo zbojkotować kina które "Gwiazdora " zbojkotowały oraz rozpocząć bojkot "Dziennika Lódzkiego" który o bojkocie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x NIEDLUGO POWSTANA FILMY O GWIAZDACH DISKO-POLO IP: 217.153.49.* 28.08.02, 12:04 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: NIEDLUGO POWSTANA FILMY O GWIAZDACH DISKO-POL 28.08.02, 12:19 Filmy te zostaną przez publiczność zbojkotowane, na skutek czego kina ogłoszą bojkot publiczności która filmy te zbojkotowała, a gwiazdy diskopolo będą bojkotować się wzajemnie oraz rozpoczną bojkot kin które nie przyłączyły się do bojkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Beczący gwiazdor. ( gwiazdor ??? ) IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 28.08.02, 12:08 Przeciez ten człowiek nie spiewa tylko beczy. Ten kto oglądał jego wyczyny w jednym z festiwali country ( co ma do tego country nie wiem ? ), a dokładnie chodzi o wykonywaną przez niego balladę Presleya - to wie o czym pisze. W głośnych prostych w wykonaniu kawałkach jego beeczenie jest mniej widoczne. Ale tam gdzie trzeba miec troszkę talentu słychac wyraźnie. Niestety zrobiono z niego gwiazdę. Miał to szczęście że ktoś włozył duże pieniądze w wypromowanie go ( TVP ). Tak się zastanawiam czy przypadkiem producentem tego filmu też nie jest TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Beczący gwiazdor. ( gwiazdor ??? ) 28.08.02, 15:31 > Ten kto oglądał jego wyczyny w jednym z festiwali country ( co > ma do tego country nie wiem ? ), a dokładnie chodzi o wykonywaną > przez niego balladę Presleya - to wie o czym pisze. Dokładnie to w Mrągowie. Byłam tam niestety na żywo, jeszcze mną wstrzącha, jak sobie to przypomnę!!! Po "występie" dopiero było wesoło. Pierwsze pięć rzędów z upodobaniem starało się gnoja zabuczeć. Kolejne rzędy, którym było wszystko jedno, biły brawo każdemu jak leci, bo się ruszało. Reszta amfiteatru była pijana niemal w biedronkę. Nie wiem tylko co to wszystko miało wspólnego z country. Odpowiedz Link Zgłoś
qmi Re: Beczący gwiazdor. ( gwiazdor ??? ) 01.09.02, 13:26 Nie lubisz biedronek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siódma Muza Re: Beczący gwiazdor. ( gwiazdor ??? ) IP: 195.117.192.* 30.08.02, 13:58 Przeklinać potrafi zwykły cham z ulicy. Gwiazdor musi reprezentować pewien poziom (na pewno nie chamstwa). W mniemaniu niektórych osób wystarczy upublicznić pierwotne, prymitywne reakcje, żeby być 'gwiazdorem' Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 12:16 Gość portalu: anna napisał(a): > taki problem j a k i gwiazdor! Mam wrazenie, ze fakt, ze powstaja filmy o takich KREATURACH jak ten GWIZDOR (tak, GWIZDOR !!!), bozyszcze, heros podziergany, najlepiej swiadczy o estetycznym UPADKU naszego nieszczesnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg 28.08.02, 12:24 Ludziska chcą igrzysk i chleba, więc dajcie im chociaż igrzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: Bojkot filmu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 13:01 najbardziej kontrowersyjny ???!!! muzyk ???!!! boże, czytasz i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: Bojkot filmu IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.10.02, 09:22 Gość portalu: LadyBlue napisał(a): > najbardziej kontrowersyjny ???!!! > muzyk ???!!! > boże, czytasz i nie grzmisz... ...przepraszam ale "Boże" powinno być chyba z dużej litery...? Ale czego się tu możn spodziewać...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Bojkot filmu IP: *.deloitte.fr / 217.167.210.* 28.08.02, 15:43 Potoczny jezyk polazkow to przeciez same wulgaryzmy. Slyszy sie je wszedzie od rana do wieczora. Czego wiec sie wstydzic i bac? Wszyscy do kin, zobaczcie jacy jestesmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Bojkot filmu IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 28.08.02, 15:48 nie wiem czemu sie denerwujecie jak ktos nie chce filmu widziec to niech na niego nie idzie i juz dziwiwcie sie ze gwiazdora z tego faceta zrobili? a kto kupuje jego plyty, TVP czy szanowni sluchacze, spoleczenstwo? Wy kupujecie jego plyty... NIe znam faceta, ani ani jedno jego utworu, nie wiem czy cos stracilam czy tez nie, ale gusta muzyzczne sa rozne... a wulgaryzmy...patrz post wyzej...i komu nie odpowiada niech nie slucha... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabasny Re: Bojkot filmu IP: *.ipm.ki.se 29.08.02, 13:45 > NIe znam faceta, ani ani jedno jego utworu, nie wiem czy cos stracilam czy tez nie, Oj jak ja zazdroszcze.Myslalem ze w tym kraju tacy szczesliwi ludzie nie istnieja > ale gusta muzyzczne sa rozne... to prawda, i dla wszystkich musi byc miejsce, ale w takim razie telewizja nasza kochana powinna zrownowazyc ilosc roznych nurtow.Kiedy ostatnio byl na Jedynce lub Dwojce (bo tam zwykle pokazuja IT) koncert muzyki powaznej? bo o punku czy reggae to nawet nie wspomne bo dla telewizji takie gatunki nie istnieja(no chyba ze jest burda bo fani boskiego michala zaczynaja naparzac "innych") pozdrawiam kabasny Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Bojkot filmu 28.08.02, 15:50 Gość portalu: AK napisał(a): > Wszyscy do kin, zobaczcie jacy jestesmy... Obstawałbym jednak przy tym, iz np. ja niespecjalnie przypominam Michała Wiśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska71 Re: Bojkot filmu IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 19:05 jasiek666 napisał: > Gość portalu: AK napisał(a): > > > Wszyscy do kin, zobaczcie jacy jestesmy... > > Obstawałbym jednak przy tym, iz np. ja niespecjalnie przypominam Michała > Wiśniewskiego. Jasiek czy Ty wiesz ile się trzeba napracować, żeby wyglądać jak Michał W.?! Przecież to dzieło SZTUKI! O zachowaniu nie wspomnę. A poza tym jesteś SPOŁECZEŃSTWO czy nie ?! Proszę się nie opierać!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Bojkot filmu 29.08.02, 10:28 Gość portalu: eska71 napisał(a): > A poza tym jesteś > SPOŁECZEŃSTWO czy nie ?! Nie wiem, ponieważ właśnie rozpocząłem bojkot społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture HURAAAA!!! 28.08.02, 16:49 No i wiemy już, co będziemy robić podczas spotkania uczestników Forum- IDZIEMY DO KINA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska71 Re: HURAAAA!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 19:07 Nie prowokuj!!! Wygląda na to,że to nie jest film dla ludzi o wrażliwym układzie pokarmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: HURAAAA!!! 28.08.02, 19:21 Teraz będą puszczali ten film na "tajnych kompletach". Z Michasia zrobią wojownika o wolność mediów i kolejnego męczennika. Jego legenda będzie rosła, a wraz z tym sprzedaż jego "fajnych" płyt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: HURAAAA!!! 28.08.02, 19:46 Gość portalu: eska71 napisał(a): > Nie prowokuj!!! Wygląda na to,że to nie jest film dla ludzi o wrażliwym > układzie pokarmowym. To nie utyją najwyżej, ojej. Co za problem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 28.08.02, 22:04 bywa nietrzeźwy, krzyczy, przeklina, kupuje fajki w kiosku i kapuste kiszoną w warzywniaku... jest taki jak my. może o tym jest ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 28.08.02, 22:08 Tak wszyscy jesteśmy Michałami W. Tylko ja nie mam BMW 7 Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 28.08.02, 22:32 pawelgoly napisał: > Tak wszyscy jesteśmy Michałami W. Tylko ja nie mam BMW 7 a ja nie umiem śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 29.08.02, 00:48 A ja się nie przebieram za Walerego Leontiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x A ja wam powiem, ze wole dziewczyny, a nie chlopcow... IP: 217.153.49.* 29.08.02, 08:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: A ja wam powiem, ze wole dziewczyny, a nie ch IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.10.02, 09:27 te...gościu x...czy ty wogóle wiesz co mówisz...??? po co powielać bzdurne historie na temat Wisniewskiego...on nie jest żadnym pedałem...takie opinie tylko przysparzają mu zwolenników - niestety dzisiejsza młodzież a raczej dzieci lubią takich "dziwnych " bohaterów... ...zresztą pedał też człowiek... TROCHĘ WIĘCEJ SZACUNKU I TOLERANCJI... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 29.08.02, 14:27 No to jesteś Michał W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuga Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą IP: *.acn.pl / 10.133.130.* 29.08.02, 16:35 > > > Tak wszyscy jesteśmy Michałami W. Tylko ja nie mam BMW 7 > > > a ja nie umiem śpiewać > On tez i co z tego. Odczepcie sie od chlopaka, mial ciezkie dziecinstwo. Cala ta trojka, to jakby sie urwala z choinki. Michas - odreagowuje lata w pieluszkach bez taty i mamy. Ten drugi w okularkach - chlopczyk z akademii ku czci rewolucji pazdziernikowej, a dziewczyna - z dancingu w tych goralskich lasach. No coz, jest zapotrzebowanie spoleczne. Zycze milych wrazen w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 29.08.02, 16:41 Gość portalu: Fuga napisał(a): > > > > > > Tak wszyscy jesteśmy Michałami W. Tylko ja nie mam BMW 7 > > > > > > a ja nie umiem śpiewać > > > On tez i co z tego. Odczepcie sie od chlopaka, mial ciezkie > dziecinstwo. Cala ta trojka, to jakby sie urwala z choinki. > Michas - odreagowuje lata w pieluszkach bez taty i mamy. Ten > drugi w okularkach - chlopczyk z akademii ku czci rewolucji > pazdziernikowej, a dziewczyna - z dancingu w tych goralskich > lasach. No coz, jest zapotrzebowanie spoleczne. Zycze milych > wrazen w kinie. A właśnie , że Michaśma BMW 7, czym chawlił sięw "AUTOŚWIECIE", mówiąc , że to samochód jego marzeń. Dla niezorientowanych minimalna cena za jakąmógł spełnićswoje marzenie to 250 000 PLN (Minimum) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 30.08.02, 11:36 Jasne, miał Ciężkie dzieciństwo i teraz sie na nas mści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą IP: *.petrotel.com.pl 30.08.02, 07:01 wielkie_nic napisał: > pawelgoly napisał: > > > Tak wszyscy jesteśmy Michałami W. Tylko ja nie mam BMW 7 > > > a ja nie umiem śpiewać > i nie myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.jestem Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 30.08.02, 10:23 A co?! MW może śpiewać potrafi? Zarządzam bojkot TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.jestem Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą 30.08.02, 10:27 wielkie_nic napisał: > pawelgoly napisał: > > > Tak wszyscy jesteśmy Michałami W. Tylko ja nie mam BMW 7 > > > a ja nie umiem śpiewać > A co?! MW może śpiewać potrafi? A właściwie to dlaczego on jest taki popularny? Radio go nie puszcza (w każdym razie, nie trójka, zetka i rmf), tylko telewizja! Zarządzam bojkot TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą IP: *.futuro.pl 30.08.02, 21:10 wielkie_nic napisał: > pawelgoly napisał: > > > Tak wszyscy jesteśmy Michałami W. Tylko ja nie mam BMW 7 > > > a ja nie umiem śpiewać > To zupełnie tak, jak ta becząca chała ... Szkoda pukać w klawisze na temat jego, zespołu i filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursk Re: Michał Wiśniewski z ludzką twarzą IP: *.waw.cdp.pl 30.08.02, 10:43 michal to fajna kolega jest... jak koncert dawal w opolu i sie mu koncept skonczyl to skandowal haslo : "zaje**scie! zaje**scie!" a publika na to: "zaje**scie!, zaje**scie!" i wszyscy sie dobrze bawili... o jezu, to az rzygac sie chce.... jaki narod taki zebrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goffy_Końskie Re: Bojkot filmu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 02:02 A gdyby tak nagrać dramat o nieszczęśliwej Szazie (czy jakoś tak).Scenariusz do obydwu filmów powstałby chyba w "Gazecie na plażę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzech Rozrywka dla plebsu! IP: 217.153.51.* 29.08.02, 09:55 Zarówno muzyka, jak i sam Michał W. to rozrywka dla plebsu. Wylansowany przez publiczną płatną telewizję jest Pan Michał (Nie mylić z innym Panem Michałem) uosobieniem kiczu i taniej zabawy. Te wszystkie pseudo-skandale nie są wynikiem jakiejś pogmatwanej osobowości, ale zręcznej manipulacji odbiorcą. Tak naprawdę bojkot kin to najlepsza reklama dla tego filmu. Stonka będzie walić drzwiami i oknami do kin, bo zadziała syndrom owocu zakazanego: Co też na tym filmie nasz idol wyprawia. W Polsce już mnie nic nie zdziwi. Skoro trzecią siłą polityczną jest Samoobrona, a idolem młodzieży Ich Troje, to może na festiwalu w Gdyni za najbardziej ambitne dzieło warto uznać film "Gwiazdor"? Byłoby zajebiście oglądać Michała, mającego trudne dzieciństwo, odbierającego Oskara dla najlepszego aktora w Hollywood! Niezła jazda, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kadriana Re: Rozrywka dla plebsu! 29.08.02, 11:36 Ja rozumiem ,ze on miał bardzo trudne dzieciństwo ale czy trzeba tak tym epatować i sprzedawać swoje przeżycia? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic ale zaraz zaraz! 29.08.02, 20:24 przecież myśmy jeszcze tego filmu nie widzieli. osoba głównego bohatera jeszcze o niczym nie przesądza. można sobie dla przykładu wyobrazić świetny film o życiu, nie przymierzając, adolfa hitlera i kiczowaty film o janie pawle II, prawda? ciekawe jest też, że michał w. nie bierze udziału w promocji. może nie autoryzował tego dzieła? tyle teorii, a ja i tak nie pójde na ten film pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austinpowers Re: Niezły chwyt reklamowy z tym bojkotem IP: 213.76.135.* 30.08.02, 08:12 Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg 30.08.02, 09:51 No dobra, to kiedy idziemy do tego kina? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg 30.08.02, 10:14 vulture napisał: > No dobra, to kiedy idziemy do tego kina? możemy iść nawet dzisiaj. tylko proszę pamiętać że jak będziemy pijani i zaczniemy przeklinać, to kasjerka może nas zbojkotować. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg 30.08.02, 14:17 wielkie_nic napisał: > vulture napisał: > > No dobra, to kiedy idziemy do tego kina? > > możemy iść nawet dzisiaj. tylko proszę pamiętać że jak będziemy pijani i > zaczniemy przeklinać, to kasjerka może nas zbojkotować. Tak jakby to pierwszy raz miało miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basti Re: Bojkot filmu IP: *.wave.net.pl / 192.168.2.* 30.08.02, 12:05 to jest gwiazdor ? kawał barana, który by sprzedac swe marne piosenki robi cyrki na scenie, wyglada i ubiera sie jak debil, ale ludziom to wystarcza by zwrocic uwage na te pokrake i kupowac jego nedzne plytki. I prawda jest taka ze na film niestety tez beda chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIEK. Re: Bojkot filmu IP: *.lot.pl 30.08.02, 12:30 Uważam, że to przesada mówić, że wszyscy jesteśmy wiśniewskimi. Nie dlatego, że jest jaki jest ale dlatego, że jest po prostu nieprawdziwy - to produkt TV. Jesteśmy na etapie pasienia społeczeństwa sieczką, gumą do żucia dla oczu typu big brother i to chwyta, bo jest obliczone na tanie gusta. Wydaje się jednak, że TV publiczna powinna staranniej dobierać to co pokazuje, bo klnący facet występujący na krajowym festiwalu to bardzo niskie loty. Widać, że w pogoni za forsą misja TV publicznej poszła w kąt. Te same zasady powinny dotyczyć kin. Co innego pokazywanie kontrowersyjnego artysty czy sztuki, a co innego prezentowanie wulgarnego, sztucznego, zaprogramowanego facia, który im bardziej chce być naturalny, tym bardziej jest sztuczny. To, że jest bojkotowany przez stacje radiowe o czymś świadczy. Więc - żeby wsadzić go gdzieś to zrobiono o nim dzieło filmowe. Jak go wyrzucają drzwiami to wraca oknem. Wciska się na każdy festiwal. Ktoś przecież wyłożył forse i musi mu się zwrócić. A publika płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta Re: Bojkot filmu IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.08.02, 13:08 Z niecierpliwością czekam kiedy skończy się nagonka na Michała. Szanuję go, bo wszystko, co osiągnął zawdzięcza sobie.Choć nie lubię typu muzyki, którą robi, to film z pewnością obejrzę. Pozdrawiam Michała, jego żonę i dzieciątko. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Bojkot filmu 30.08.02, 13:14 Gość portalu: aniuta napisał(a): > Pozdrawiam Michała, jego żonę i dzieciątko. dzieciątko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Bojkot filmu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:33 wielkie_nic napisał: > Gość portalu: aniuta napisał(a): > > > Pozdrawiam Michała, jego żonę i dzieciątko. > > dzieciątko??? Chyba TYLKO dzieciątko, bo jak zacznie ono cokolwiek rozumieć świat i spojrzy na tatusia, to się przerazi i zapadnie na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzech Re: Bojkot filmu IP: 217.153.51.* 30.08.02, 13:55 Gość portalu: aniuta napisał(a): > Z niecierpliwością czekam kiedy skończy się nagonka na Michała. > Szanuję go, bo wszystko, co osiągnął zawdzięcza sobie.Choć nie > lubię typu muzyki, którą robi, to film z pewnością obejrzę. > Pozdrawiam Michała, jego żonę i dzieciątko. Nagonka na Michała skończy się wtedy jak przestanie wyć (spiewem tego nie będę nazywał)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regan Re: Bojkot filmu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 14:02 bojkot to bzdura, niech ludzie sami ocenią, a nie jak to u nas bywa w cenzorów bawią się obużeni ᡪ latkowie. wiśniewski, sam ,to produkt branży co by o nim nie mówić bezbarwna postać Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg 30.08.02, 14:51 Nie wiem o co tyle krzyku?!Od początku było wiadomo,że ten filmik będzi wzbudzał wiele emocji.Cały ten kram ma na celu zwiększenie zainteresowania tą żenadą(filmem).Ci co zdecydują się na pokazanie go nieżle zarobią,gdyż tłumy wielbicieli i tak to obejrzą.Ta "afera" ma za zadanie podsycić ich ciekawość.Na film część osób pójdzie po to, aby kolejny raz przekonać się,że M.W. to palant.Na to nic nikt nie poradzi.Pozostaje mi tylko mieć nadzieję<że Ich Troje szybko się rozpadną,kłócąc się o kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Re: na ten film nie pojde a wisniewski zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.02, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MELOman Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.02, 15:48 Przepraszam A KTO TO JEST TEN WIŚNIEWSKI? Bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Bojkot filmu 'Gwiazdor' Sylwestra Latkowskieg IP: *.osowa.gda.osk.pl / 192.168.0.* 31.08.02, 21:28 Przychylam się do zdania większości gości portalu, że piosenek ICH TROJE ciężko się słucha, chociaż mają popularność większą chyba, niż wynikałoby to z możliwości reklamy. Może jednak coś jest w samych utworach? Wykonanie tych samych piosenek przez innych wykonawców w SZANSIE NA SUKCES było przyjemniejsze dla ucha. Gwiazdor niestety kojarzy mi się z jakąś mydlaną sex operą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master ja cos tu jest nie tak IP: 195.205.108.* 31.08.02, 22:48 Michał Wiśniwski Idolem??? cos tu jest nie tak !!! Jezeli nawet jest idolem to chyba tylko piszczacym malolatek. Pan Sylwester Latkowski chyba troce na silechce zrobic sobie reklame. Nie wiem kto normalny pojdzie na taki film!!! I wcale sie nie zdiwie jak film zostanie okrzyknięty kiczem roku. !!!!!! pzdr dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Bojkot filmu IP: *.proxy.aol.com 01.09.02, 02:04 Kolejna kopia Madonny?Prowokacja i skandal-na tym sie zarabia a u pana Wisniewskiego rosnie apetyt na forse.Wy robiac szum ,robicie reklame, o ktora tutaj chodzi . Nawet miernoty rozreklamowane beda sprzedawac sie jak swieze buleczki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Bojkot filmu 01.09.02, 08:59 Gość portalu: Kris napisał(a): Wy robiac > szum ,robicie reklame, o ktora tutaj chodzi . przepraszam, ja nie szumiałem. to drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś