Gość: Country Men IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 04.09.02, 10:31 No i co ja na to moge? A wkurwiaja mnie wszyscy przesmiewcy, zwlaszcza ci co po cichu sobie puszczaja a glosno mowia nie. Takie kryptopedaly Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magichobo Re: Kocham Disco Polo 04.09.02, 10:51 No. Ja codziennie zapodaje na maxa z Milano jak jade swoim Audi 80 turbo rocznik 1984. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilis Re: Kocham Disco Polo 04.09.02, 11:13 Przykro mi, ale ja nie mogę tego ścierpieć, jak tylko słyszę te "rytmy", to albo zaczynam się chorobliwie śmiać, albo ze śmiertelną powagą wygłaszam sądy w stylu: "no ludzie w Polsce nie mają gustu", "co to za chłam", "czy oni to śpiewają tak na poważnie?" Sorki, jeżeli cię obrażam (choć w skrytości ducha wierzę, że żartowałeś), ale to mogłoby być śmieszne tylko jako pastisz... Odpowiedz Link Zgłoś
magichobo Re: Kocham Disco Polo 04.09.02, 11:20 Nawet przez sekunde nie bylem powazny gdy to pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilis Re: Kocham Disco Polo 04.09.02, 12:06 W takim układzie jest mi niezmiernie przykro, bo mogłam cię obrazić. Wybacz, nie zrobię tego więcej. A wchodząc w wątek: myślę, że jednak wszyscy się mylicie - Disco Polo to przyszłość polskick klubów. W zasadzie nie tylko polskich, bo kiedy u nas zrobi furorę (a jestem pewna, że zrobi), właściciele innych zachodnich klubów nie będą stali obojętnie. Disco Polo stanie się naszym najcenniejszym towarem eksportowym, więc zamiast krytykować tą kwintesencję polskiego dobrego smaku, powinniśmy pilęgnować i pomóc w dalszym rozwoju tego zjawiska)))) Z poważaniem Największa fanka "Majteczek w kropeczki" i "Mydełka Fa")))) Odpowiedz Link Zgłoś
magichobo Re: Kocham Disco Polo 04.09.02, 12:42 I jeszcze jedno. Mowi sie ze mocna muzyka rockowa wywoluje agresje. Ja natomiast znam o wiele wiecej "fajterow" ktorzy sa fanami disco polo niz Slajera. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Podoba mi się określenie kryptopedały.:) 04.09.02, 11:35 Uważam, że jest bardzo ciekawe. Nas kryptopedałów zatem jest bardzo wielu. Ja np. zamykam się w WC i kryptopedalę z Bajer Full bo to takie fajne klimaty na tę okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: Kocham Disco Polo IP: *.toya.net.pl 04.09.02, 11:53 Gość portalu: Country Men napisał(a): > No i co ja na to moge? A wkurwiaja mnie wszyscy przesmiewcy, zwlaszcza ci co > po cichu sobie puszczaja a glosno mowia nie. Takie kryptopedaly doskonale cie rozumiem. ja w disco polo odnajduje pierwiastki punk rocka i jest to muzyka bardzo podobna do siebie. ortodoksi z obydwu stron sie obraza. ale w disco polo jest energia i przytup (jak w pankrocku), do tego sa proste chwytliwe melodyjki (jak w pankrocku). sa to dwa elemnety ktore najbardziej lubie wlasnie punkowych jazdach. ludzie ktorzy pietnuja jakies gatunki muzyczne, po prostu nie sa w stanie ich ogarnac, a ich bunt rodzi sie wlasnie przez niezrozumienie i strach przed nieznanym. ja np. nie ogarniam gotyku i jest to dla mnie pierwszorzedna kiszka. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica jak się wstydzisz Deski Z Pola, posłuchaj Idola 05.09.02, 09:06 a zwłaszcza słabogłosowego Szymka W. nie przeczę, dziewczynka, która wygrała, ma głos potężny, ale co z tego, skoro będzie się kisić w chwytliwej i komercyjnej zupie. a Wydra naprawdę nie ma głosu, a raczej: ma, ale mocno nijaki. postaci z idola to takie podrasowane dyskopolo. to tak zupełnie nie w temacie, przed śniadaniem naszła mnie refleksja milena (oberwę po uszach od święcie oburzonych?) Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Kocham Disco Polo 05.09.02, 13:44 A ja naiwna myślałam,że discopolo już zdechło?)A tu proszę ,wierni fani i taka ciekawa dyskusja!)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: Kocham Disco Polo IP: *.lodz.gazeta.pl 05.09.02, 14:05 Miłość bywa ślepa, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś