Gość: ?? IP: *.chello.pl 10.09.05, 19:21 siema wiecie moze gdzie moge kupic odtwarzacz mp3 z radiem i dyktafonem za maximum 200zł?Najlepiej w wawie w sklepie albo markecie orientujecie sie moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolega.maynard Re: Odtwarzacz mp3 10.09.05, 19:28 ale moze bardziej sprecyzujesz? Bo narazie to ma sens taki jak pytanie: "czy mozna kupic samochod z 4 kolkami i kierownica ponizej ilustam tysiecy zl? Najlepiej w Warszawie" Odtwarzacz to kupisz pewnie i ponizej 100 zl, tez bedzie mial dyktafon i radio, ale tylko 128MB i marke no name. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Odtwarzacz mp3 IP: *.chello.pl 10.09.05, 20:52 a gdzie kupie do 100zł, moze byc bez marki Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Odtwarzacz mp3 10.09.05, 21:06 nie jestem z wawy to nie wiem dokladnie, ale szukalbym w mediamarktach i im podobnych, albo przegladal gazetki z supermarketow, bo tam czesto sa takie rzeczy w promocjach.... albo na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Odtwarzacz mp3 10.09.05, 21:43 o... wlasnie bylem po chleb w carrefourze i tam bedzie od jutra odtwarzacz mp3 po 89 zl, ale nie wiem, czy ma radio i dyktafon na allegro masz za 60 zl z dyktafonem, ale bez radia allegro.pl/show_item.php?item=63652621 (tak na marginesie, nie polecam tych odtwazaczy z mala pojemnoscia, bym sobie cos lepszego/wiekszego sprawil) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Odtwarzacz mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:25 Zorientujesz sie o cenach i typach W MediaMarkcie lub tu: allegro.pl/search.php?string=mp3 pzd Odpowiedz Link Zgłoś