Gość: Ja IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 17:24 Uważam żę Robert L. jest bardzo przystojny. Co wy o tym sądzicie? Co on sam o tym sądzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teddy Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński IP: 62.233.138.* 10.09.02, 17:25 A co to znaczy ŚŁICZNY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveletter Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.09.02, 17:30 Gość portalu: Ja napisał(a): > Uważam żę Robert L. jest bardzo przystojny. Co wy o tym sądzicie? Co on sam o > tym sądzi? forum "romantica" jest trochę bardziej w dół ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: ŚŁiczny Rupert Leszczyński IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 18:01 Widzialem go na billboardzie. Powinien szybko isc do kosmetyczki - a najlepiej do dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJa Re: ŚŁiczny Rupert Leszczyński IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 18:23 Ale masz problemy... Chyba wieksze niz on sam... Prosze mnie czasem nie brac za fanke... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ALARM! ALARM! 10.09.02, 19:17 Czy ktoś tu otworzył forum "Bravo"? AAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilis Re: ALARM! ALARM! 10.09.02, 20:58 A mnie to nawet nie bardzo poruszyło. Dla niektórych głównym argumentem przeciw RL jest jeso uroda, a w zasadzie jej brak. Okazuje się np, że jest on niekompetentny, bo ma ... dredy... Osobiście uwielbiam czytać takie posty, są po prostu powalające)) Chociaż swoją drogą rzeczywiście na romantice brzmiałyby jakoś lepiej... P.S. Do loveletter - masz maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveletter Re: ALARM! ALARM! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.09.02, 21:28 ty też (albo nawet i trzy bo chyba coś pochrzaniłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: TORA! TORA! TORA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:47 Taki los - pokazujesz twarz, to ja oceniaja. Nie ma to jak praca w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.02, 09:34 Jakby mu obciąć dredy, to mógłby zagrać w ekranizacji muminków bez charakteryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński 11.09.02, 11:22 Do tej pory myślałam,że śliczne są szczeniaczki,kotki,ew.małe ludziki.A teraz proszę,ponad 30letni facet jest też śliczny.Świat się kończy.) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilis Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński 11.09.02, 19:29 To może ja też jestem śliczna))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Sluszny Robert Leszczyński IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 21:24 Ooo, ty na pewno nie musisz isc do dermatologa! Odpowiedz Link Zgłoś