Dodaj do ulubionych

ŚŁiczny Robert Leszczyński

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 17:24
Uważam żę Robert L. jest bardzo przystojny. Co wy o tym sądzicie? Co on sam o
tym sądzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: teddy Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński IP: 62.233.138.* 10.09.02, 17:25
      A co to znaczy ŚŁICZNY?
    • Gość: loveletter Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.09.02, 17:30
      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Uważam żę Robert L. jest bardzo przystojny. Co wy o tym sądzicie? Co on sam o
      > tym sądzi?

forum "romantica" jest trochę bardziej w dół ...wink
      • Gość: Niech Re: ŚŁiczny Rupert Leszczyński IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 18:01
        Widzialem go na billboardzie. Powinien szybko isc do kosmetyczki - a najlepiej
        do dermatologa.
        • Gość: AJa Re: ŚŁiczny Rupert Leszczyński IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 18:23
          Ale masz problemy... Chyba wieksze niz on sam... Prosze mnie czasem nie brac za
          fanke...
    • vulture ALARM! ALARM! 10.09.02, 19:17
      Czy ktoś tu otworzył forum "Bravo"? AAAAAAAA!!!
      • mirabilis Re: ALARM! ALARM! 10.09.02, 20:58
        A mnie to nawet nie bardzo poruszyło. Dla niektórych głównym argumentem przeciw
        RL jest jeso uroda, a w zasadzie jej brak. Okazuje się np, że jest on
        niekompetentny, bo ma ... dredy... Osobiście uwielbiam czytać takie posty, są
        po prostu powalającewink)) Chociaż swoją drogą rzeczywiście na romantice
        brzmiałyby jakoś lepiej...
        P.S. Do loveletter - masz mailasmile
        • Gość: loveletter Re: ALARM! ALARM! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.09.02, 21:28
          ty teżsmile (albo nawet i trzy bo chyba coś pochrzaniłem)
          • Gość: Niech Re: TORA! TORA! TORA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:47
            Taki los - pokazujesz twarz, to ja oceniaja. Nie ma to jak praca w radiu.
    • Gość: Hollow Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.02, 09:34
      Jakby mu obciąć dredy, to mógłby zagrać w ekranizacji muminków bez
      charakteryzacji.
    • miotka7 Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński 11.09.02, 11:22
      Do tej pory myślałam,że śliczne są szczeniaczki,kotki,ew.małe ludziki.A teraz
      proszę,ponad 30letni facet jest też śliczny.Świat się kończy.smile)
      • mirabilis Re: ŚŁiczny Robert Leszczyński 11.09.02, 19:29
        To może ja też jestem ślicznawink)))
        • Gość: Niech Re: Sluszny Robert Leszczyński IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 21:24
          Ooo, ty na pewno nie musisz isc do dermatologa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka