Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 22:55 Jest bardzo duża szansa, że Danzig wystąpi w warszawskiej Stodole w dniu 7 grudnia. Jeśłi się uda, to może to być jeden z koncertów roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Argus Nieźle,ale IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 00:34 zastanawiam się skąd masz te dane.To by było wydarzenie.Jeśliby się sprawdziło ja jadę na pewno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Nieźle,ale IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 08:18 Gość portalu: Argus napisał(a): > zastanawiam się skąd masz te dane.To by było wydarzenie.Jeśliby się sprawdziło > ja jadę na pewno. > pozdrawiam Od agencji koncertowej z południowej Polski, która prowadzi rozmowy z Danzigiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Danzig w Warszawie???????? 16.09.02, 14:14 To by było coś. Ale wątpię, żeby mi się chciało jechać do miasta stołecznego. P.S. Niech zakontraktują jeszcze koncert w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joas Re: Danzig w Warszawie???????? IP: *.man.polbox.pl 16.09.02, 17:32 ALE SUPER!!!!!jakby jeszcze zagrali w starym skladzie...... i duuuuuzo starych kawalkow /max do czworki..../ byloby super!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Teraz to się wszyscy zlatują... 16.09.02, 17:39 ...a gdzie byliście jak zakładałem na tym forum księgę chwalebną dla Danziga :- ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Teraz to się wszyscy zlatują... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 20:07 dreaded88 napisał: > ...a gdzie byliście jak zakładałem na tym forum księgę chwalebną dla Danziga :- > ) ? Widzisz, trzeba rzucić jakiś szokujący tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaś Re: Teraz to się wszyscy zlatują... IP: 212.76.37.* 16.09.02, 21:57 pierwsze widzę.... cwn anwnn Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Teraz to się wszyscy zlatują... 16.09.02, 23:12 Greg - a która agencja z południa usiłuje zorganizować koncert? A może chodzi o DANCING? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Teraz to się wszyscy zlatują... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 18:30 teddy4 napisał: > Greg - a która agencja z południa usiłuje zorganizować koncert? > A może chodzi o DANCING? Tiaaaaa, a może jeszcze podam numer telefonu i nazwisko szefa tej firmy?Coś taki niecierpliwy? Poczekaj 2-3 tygodnie to będziesz to wiedział oficjalnie, jeśli wszystko wypali. Jak nie wypali, to po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Teraz to się wszyscy zlatują... 24.09.02, 12:37 Gość portalu: greg napisał(a): > teddy4 napisał: > > > Greg - a która agencja z południa usiłuje zorganizować koncert? > > A może chodzi o DANCING? > > Tiaaaaa, a może jeszcze podam numer telefonu i nazwisko szefa tej firmy? Coś > taki niecierpliwy? Poczekaj 2-3 tygodnie to będziesz to wiedział oficjalnie, > jeśli wszystko wypali. Jak nie wypali, to po co Ci to? Mam tylko nadzieję, że to nie ta agencja od Freestylers.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Teraz to się wszyscy zlatują... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 09:00 teddy4 napisał: > Gość portalu: greg napisał(a): > > > teddy4 napisał: > > > > > Greg - a która agencja z południa usiłuje zorganizować koncert? > > > A może chodzi o DANCING? > > > > Tiaaaaa, a może jeszcze podam numer telefonu i nazwisko szefa tej firmy?;- > ) > Coś > > taki niecierpliwy? Poczekaj 2-3 tygodnie to będziesz to wiedział oficjalni > e, > > jeśli wszystko wypali. Jak nie wypali, to po co Ci to? > > Mam tylko nadzieję, że to nie ta agencja od Freestylers.... Dobra, jakoże koncert jest już praktycznie potwierdzony i znane są prawdopodobne ceny biletów: 80 zł, to Ci powiem. Organizatorem jest Independa czyli dawny Alma Art. Oni robili min. Trickiego w Warszawie w zeszłym roku czy Slipknota w Katowicach. Are You happy now? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 10:06 Gość portalu: greg napisał(a): > Jest bardzo duża szansa, że Danzig wystąpi w warszawskiej Stodole w dniu 7 > grudnia. Jeśłi się uda, to może to być jeden z koncertów roku. Proponuje sprawdzić ten link: www.the7thhouse.com/7thhouseremix/tour/DANZIG%20-%20Tour%20Dates.htm A więc chyba jednak będą Odpowiedz Link Zgłoś