robiq 04.10.05, 14:29 Słyszał ktoś z Was może tą płytkę ? Ja posłuchałem trochę w sklepie i chyba sobie kupię, bo jest świetna, ale ciekawią mnie wrażenia innych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mary Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 04.10.05, 14:41 Moje wrażenia po pierwszym przesłuchaniu-piękna!!! Szerze na ten temat gdy znajdę czas na dalsze "odsłuchy" Ale na pewno polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 04.10.05, 14:44 dzis widzialam teledysk do jednej z piosenke, niestety tytulu nie pamietam, ale bardzo mi sie utwor podobal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 04.10.05, 20:44 To All That Is Thirst, pierwszy singiel. Teledysk bardzo klimatyczny, idealny do tego utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 05.10.05, 12:20 Prawda, teledysk jest bardzo klimatyczny, a utwor zacheca do przesluchania calej plyty. Przyznaje, ze choc o Pati Yang slyszalam nie zapoznalam sie nigdy z jej tworczoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.chello.pl 04.10.05, 20:53 Jak na polskie warunki bardzo przyzwoita jakość, jak na ogólnoświatowe bez rewe Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Pati Yang - Silent Treatment 05.10.05, 10:45 mam narazie tylko JASZCZURKĘ, ale z tej nowej płyty słyszałem dwa, albo trzy utworki - rewelacja! W ostatniej POLITYCE była też bardzo pochlebna recenzja tej płyty. Na pewno kupię w niedalekiej przyszłości.\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolli Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:21 Wydumany trip - córka Borysewicza i tyle! Jeden powie, że fajne to reszta się wstydzi powiedzieć, że to chała..... eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 06.10.05, 00:46 corka Borysewicza to chyba Joanna, ktora swe cialo ukazala w Playboyu swego czasu Patrycja to na imie miala jego zona/narzeczona/kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: 217.153.180.* 18.10.05, 10:38 jak widac wiecej osob niz jedna powiedziala ze fajne to... a reszta to na razie jestes chyba tylko ty... chcialbym sie dowiedziec czego ty sluchasz a wtedy bedzie mozna ocenic czy czasem nie sa to jakies pozycje wydumane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:11 ta płyta jest świetna powala konkurencje na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Pati Yang - Silent Treatment 19.10.05, 10:40 Ja się zakochałam od pierwszego usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Pati Yang - Silent Treatment 19.10.05, 19:27 przyjemnie sie slucha.piosenka z klipu wpada w ucho i w pewnym sensie jest chwytliwa...a reszta...no wchodzi i wychodzi tak samo latwo niestety ale jak na polskie warunki nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 22:06 Płyta rzeczywiście jest znakomita. Jednak niektore utwory brzmia jakos płasko, wrecz monofonicznie, szczegolnie dwa pierwsze - w nich w ogole nie ma przestrzeni. Czy tez tak to slyszycie ? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:13 świetny steve hilton kto posłucha uważnie całości i poszuka w necie ten szybko odkryje że to on gra na studyjnych płytach DM Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 02.11.05, 01:49 slyszalam juz cala i podoba mi sie, choc sa utwory i mniej ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a jestem w trakcie słuchania... 02.11.05, 23:18 mnie pierwsze dwa utwory "położyły, zachwyt absolutny całkiem inna niż "Jaszczurka" i nie mogę powiedzieć, że dojrzalsza - "J" była niesamowita. ta jest zupełnie inna, dobry krok w zupełnie innym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: jestem w trakcie słuchania... 02.11.05, 23:30 "Jaszczurki" jeszcze nie znam, ale mam zamiar przesluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a uśmiech 03.11.05, 22:44 "J" to opowieść o motylu barowych (niech będzie: klubowym). nie: ćmie. pati y. miała wtedy chyba tylko 18 lat. tym bardziej zdumiewa. warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: jestem w trakcie słuchania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:33 mnie zachwyciła po 40 sekundach. tej płyty można słuchać w nieskończoność. szkoda mi tylko że takie kupy lansują w mediach , a o Pati głucha cisza . Odpowiedz Link Zgłoś
yasminee Re: Pati Yang - Silent Treatment 03.11.05, 10:39 kilka lat temu zachwyciłam sie "jaszczurką" podobnie jest teraz z "silent treatment" dla mnie płyta roku, świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:04 tylko nie myślcie że jak zamówicie "jaszczurkę" w empikkropkacom to ją dostaniecie. ten sklep to zwykli oszuści mają to w ofercie można zamówić mamią że już wysłali a potem przysyłają mail zamówienie anulowane z powodu braku towaru u dostawcy .jednak nie zdejmują tego ze swojej strony i ponownie przyjmują zamówienie na ten tytuł. na reklamacje i skargi nie odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
tetys Re: Pati Yang - Silent Treatment 03.11.05, 21:40 płyta roku bez wątpienia Ale w tym kraju się nie sprzeda To królowa mandaryna i król wiśniewski rządzą....((((((Przykro bo Pati zdolna dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:24 nie martw się ważne aby namieszała w Londynie to anglicy wyłożyli kasę na nagranie, jak tam się nie sprzeda to będzie cienko z następną płytą bo nikt nie będzie w nią inwestował. ale licze że brytole mają bardziej wyrobione gusty. a nasza publika to stado baranów co to sami nie pójdą i nie posłuchają, a jak widzą te nieliczne pełne entuzjazmu recenzje w necie to myślą że to podpucha a wystarczy minuta "soul for me " aby podjąć decyzje o zakupie Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a aha :) 03.11.05, 22:48 dziś upajam się "All That Is Thirst", aż chce mi się pić a w "Reverse The Day" słychać wpływy Portishead (głos, jego drżenie), ale to nic nie bulwersuj się tak nisza nigdy nie będzie jak sama nazwa wskazuje masówką, to by niepokoiło Odpowiedz Link Zgłoś