Gość: wow IP: *.153.240.134.pentex.pl 09.10.05, 22:56 dobry kawalek - polecam !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiolka Re: Moskau - Rammstein 10.10.05, 22:54 pozwalam sobie sie nie zgodzic. Brzmi jak Rammstein wymieszany z Tatu (bleah...), piosenka sprawia wrazenie jakby byla napisana, zeby "poglaskac po glowie" licznych fanow R. za nasza wschodnia granica. nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Moskau - Rammstein 11.10.05, 11:46 ja też pozwolę. Jeden z gorszych kawałków Rammsteina na ich najgorszej dotychczas płycie. m, .y. ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wzgórza jak słonie chore na łuszczycę Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Moskau - Rammstein 11.10.05, 12:45 no to ja tez. Okropny kawalek, popelina po publiczke, najbardziej nieudany na CALKIEM FAJNEJ plycie . "Amerika" rownie kiepska, no ale jak sie jest Niemcem, to sie ma pewne zobowiazania wobec publicznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Moskau - Rammstein 11.10.05, 13:02 Cóż, nasze wrażenia nie muszą być ze sobą sprzeczne. To, że płyta jest najgorsza w dorobku jeszcze wcale nie musi znaczyć, że nie jest całkiem fajna. Choć ja wyraziłbym się inaczej: nie jest całkiem niefajna, ale kawałki takie jak Amerika i Moskau (nie mówiąc o piosence z cyklu Wielkie Ryby Rzeczne, czyli 'Amour') skutecznie wybijają z rytmu, w który wprowadza takie Keine Lust na przykład. m, .y. ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wzgórza jak słonie chore na łuszczycę Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moskau - Rammstein 11.10.05, 21:41 o nie!! co do "Amour" to sie nie zgodze!!!! a Amerika i Moskau to dla mnie takie troche zarty muzyczne, tak o nich mysle. plyte lubie i czekam na nowa Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Moskau - Rammstein 11.10.05, 23:13 no tez mysle, ze faceci po prostu nie rozumieja "Amour", bo tez i nie dla nich to napisano . Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Moskau - Rammstein 12.10.05, 09:57 Pragnę przypomnieć, że jeden z tych facetów to napisał. Nie sądzę, by pisał coś, czego nie rozumie (chociaż... ;-P). Ale czekam aż na nowej płycie pojawi się piosenka "Bieługa" z duetem wokalnym duecie Till Lindemann + Ałła Pugaczowa. (mam nadzieję, że Rosentot będzie lepsze niż Reisefieber. Bo żarty żartami, ale potomność czeka na konkrety ) m, .y. ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wzgórza jak słonie chore na łuszczycę Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Moskau - Rammstein 12.10.05, 11:14 Konkrety? Prosze uprzejmie, "Benzin" juz masz. Chwalabogu ze Wurst nie drozeje... Odpowiedz Link Zgłoś
kill_yourself Re: Moskau - Rammstein 11.10.05, 21:25 nie jestem fanka rammsteina, a 'reise, reise' mi sie naet podoba. I "moskau" jest jednym z lepszych kawałków. Rammstein nauczył sie być ironicznym może i pod publiczkę, ale mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
rosenrot Re: Moskau - Rammstein 11.10.05, 12:42 > dobry kawalek - polecam !!!!!!! Wyskoczyłeś jak Filip z konopii ))))) R+ uwielbiam, ale ten kawałek konsekwentnie, za każdym razem, przewijam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moskau - Rammstein IP: 195.136.30.* 02.11.05, 17:25 Hmmm, w "Americe" spiewaja prawde!!!!! Wezcie nie pie..ie! A "mpskau nie bylo tak calkiem ironiczne, w koncu Landers urodzil sie na Bialorusi. I zarabiste Odpowiedz Link Zgłoś