mckornik 18.10.05, 08:38 Uwaga co do utworu Deep Breath zespolu SKALPEK? Niech mnie ktos poprawi jesli sie mylę, ale w utworze tym wykorzystano sample z utworu Marka Plucińskiego, [albo innego polskiego el-muzyka]. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrecekrzepki Re: Skalpel - Deep Breath IP: 195.136.112.* 18.10.05, 10:43 Od samego poczatku chlopaki nie ukrywali, ze sampluja polskich artystow. Odpowiedz Link Zgłoś
mckornik Re: Skalpel - Deep Breath 18.10.05, 11:17 tak, to wiem, ale ciekawi czy moje przypuszczenia są słuszne, kiedys bardzo interesowalem się EL-muzyką, i kawalki uzyte w Deep breath cos mi przypominaja i chciałbym ustalic co :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekorny Re: Skalpel - Deep Breath IP: *.wi-lan.com.pl 20.10.05, 10:04 moim zdaniem to nie jest zaczeropniete z muzyki elektronicznej, a juz na pewno nie plucnski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heptaparaparsinokh Re: Skalpel - Deep Breath IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:20 i nie deep breath, i nie skalpel Odpowiedz Link Zgłoś