dziewczyna_mickiewicza 22.10.05, 09:08 pewnie wszyscy zainteresowani juz wiedza, ale na wszelki wypadek: soboty o 19 - czyli dokladnie tak, jak bylo - tvn 7 - jeden z nacudowniejszych seriali - gilmore girls (kochane klopoty) - pierwszy odcinek nowej serii juz dzis! )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: gg wracaja!!! 22.10.05, 21:50 Wiedzą wiedzą, a nawet maile z pytaniami na które odpowiedzi nie dostali wysyłają A zwycięzcą dzisiejszego odcinka jest... Emily Gilmore, zmieniająca się na własne życzenie w kobietę o wątpliwej reputacji (zresztą będzie nawet odcinek o takim tytule za kilka tygodni ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: gg wracaja!!! 22.10.05, 22:26 dzisiejszy odcinek to mi sie wydal taka rozgrzewka - chociaz emily rzadzi zdecydowanie jakos zupelnie nie moge sobie przypomniec koncowki poprzedniej serii, ale jakies przeblyski w pamieci mam, wiec nie jest zle. ogolnie jestem ciekawa najbardziej, jak sie potocza losy mojej absolutnie ulubionej serialowej pary (lorelai i luke'a, oczywiscie), tym bardziej ze zapowiada sie sielanka (co na dluzsza mete moze byc przeciez nudne...) ps. a z mailem to przepraszam najmocniej - ostatnio bardzo rzadko sprawdzam gazetowa poczte... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: gg wracaja!!! 04.11.05, 10:15 Tez sie ciesze z GG, a wczoraj wciagneli mnie "Zagubieni" - bedzie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: gg wracaja!!! 04.11.05, 21:44 martolka napisała: > wczoraj wciagneli mnie "Zagubieni" - bedzie dobre no tak. "Lost" to już kultowy serial wśród moich znajomych. znam całą pierwszą serię, a druga ponoć jest jeszcze lepsza (właśnie ściągam te odcinki, które już się ukazały). fajnie, że tvp się zreflektowała w sumie dość szybko i nadaje to teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: gg wracaja!!! 04.11.05, 22:13 Wszystko fajnie, ale od razu ustalmy jedno: za jakiekolwiek dokonane tutaj spoilery drugiej serii LOST zostanie wymierzona i wykonana karę śmierci ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: gg wracaja!!! 05.11.05, 01:00 pierwszej też!!! bo ja się zaniedbałem na wiosnę i utknąłem na początkowych odcinkach niezastosowanie się do wytycznych grozi spojlerami z trzeciej i czwartej serii '24' Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: gg wracaja!!! 05.11.05, 12:04 Umowa stoi. (podpisana krwią na czarcich rozstajach ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: gg wracaja!!! 05.11.05, 20:27 po dzisiejszym odcinku dochodze do wniosku, ze lorelai i luke sa moja ulubiona ekranowa para Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: gg wracaja!!! 05.11.05, 22:04 Tak, a Luke to prawdziwy szarmał - do łóżka wszedł bez swojej firmowej czapeczki ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: gg wracaja!!! 05.11.05, 22:07 ano rzeczywiscie ale pytanie o plyty, ktore ma sobie kupic bylo urocze Odpowiedz Link Zgłoś