papierkowe 01.11.07, 11:00 co się wg was najbardziej liczy jako "własny wkład" w związek? kiedyś pieniądze, a teraz? bo one jakby coraz mniej (i dobrze) p.s. pisałam tu już kiedyś (kilka lat temu), witam znów :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
synvilla Re: Szczescie 01.11.07, 12:10 papierkowe napisała: > co się wg was najbardziej liczy jako "własny wkład" > w związek? kiedyś pieniądze, a teraz? bo one jakby > coraz mniej (i dobrze) > > > p.s. pisałam tu już kiedyś (kilka lat temu), witam > znów :-) ...................... ze sie kogos znalazlo z kim idzie zyc pod jednym dachem. Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: posag 01.11.07, 12:11 Największym skarbem według mnie to własne zaangażowanie w zwiazek, poczucie wartości i miłość, do drugiego człowieka , kiedy tego nie ma, to żaden posag nic nie warty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
muffin3 Re: posag 03.11.07, 18:29 Wychodzać za mąż najlepiej być samodzielną, bo nigdy nie wiadomo co cię czeka. I w razie rozwodu nie ląduje sie pod tzw. mostem. Odpowiedz Link Zgłoś