Gość: co wybrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:34 Bo oba koncerty w czwartek w warszawie. the car is on fire w trojce, a hey i penny lane w stodole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomash8 Re: TCIOF czy Hey/Penny Lane? 29.11.05, 17:21 Widziałem zarówno TCIOF jak i Hey i ekpia Nosowskiej to jednak znacznie wyższa liga... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: TCIOF czy Hey/Penny Lane? 29.11.05, 19:00 Nie będę się tu wymądrzał za tomashem ale fakt, że pizza lepsza od zapiekanki. A Hey to kapela z mojej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfi Re: TCIOF czy Hey/Penny Lane? IP: 80.51.167.* 30.11.05, 11:02 > Bo oba koncerty w czwartek w warszawie. the car is on fire w trojce, a hey i pe > nny lane w stodole. Hey'a już widziałem, więc wybrałbym TCIoF, ale głównie żeby zobaczyć jak frontman bufon (jako komentator sceny muzycznej) radzi sobie na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: TCIOF czy Hey/Penny Lane? 30.11.05, 11:33 Zdecydowanie hey. Jeśli chcesz się dobrze bawić. A jeśli chcesz tylko zobaczyć to idź do Trójki, zajmie ci to godzinkę z małym haczykiem może. Ale ten haczyk niepewny bo tciof skromny ma repertuar. Nawet nie ma co porównywać. Jest jeszcze kwestia chorego gardła Kasi Nosowskiej, o czym wczoraj jej koledzy z zespołu donieśli goszcząc w Antyradio. Zatem ta impreza jest niepewna. Wybór jak zwykle należy do ciebie. have fun pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: TCIOF czy Hey/Penny Lane? IP: 193.0.98.* 30.11.05, 12:35 No ja idę do Trójki. Zdecydowanie. Joł. Odpowiedz Link Zgłoś