Dodaj do ulubionych

'Karmacoma' Massive Attack

07.12.05, 19:18
Ale o co w tym teledysku wlasciwie chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;P Re: 'Karmacoma' Massive Attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:41
      nie wiem o co chodzi, teledysku nie widziałam, ale kocham ten utwór smile
      • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 19:55
        Polecam zobaczenie teledysku, ktory byc moze zmieni Twoja opinie o utworze smile
        • Gość: ;P Re: 'Karmacoma' Massive Attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:02
          to w taki razie rezygnuje wink

• Gość: ;P Re: 'Karmacoma' Massive Attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:04
          no tak ale z drugiej strony, jeśli Ty nie rozumiesz o co w tym teledysku
          chodzi, to może nie jest tak źle wink
          • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 20:45
            U mnie było tak, że na początku właściwie w ogóle nic nie widziałem w tym
            utworze. (utworze, nie teledysku). Dopiero teledysk mnie 'nawrócił' na właściwe
            tory.

Więc wywnioskowałem, że teledysk zmienia big_grin Jest on tak niecodzienny, że
            obojętnie jakie masz pierwotne zdanie o danym utworze, to on to zmieni. (a
            przynajmniej tak podejrzewam). U Ciebie rzeczywiście obejrzenie go wiąże się ze
            sporym ryzykiem tongue_out

Ale daleko mu do "Unfinished sympathy". Tamten teledysk jest po prostu sztuką, a
            Karmacoma tylko trochę szokuje smile
            • Gość: ;P Re: 'Karmacoma' Massive Attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:42
              a możesz mi przesłać ten teledysk
              • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 22:40
                No pewnie, że tak. Tylko nie wiem jaka jest maksymalna wielkość załącznika,
                którą można przesłać na Twoje konto.

Teledysk zajmuje 42,4 MB.
                • neder Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 22:50
                  wyślij tu:
                  www.yousendit.com/ możesz i do 1 GB ;P tyle że trochę to zapewne zajmie wink
                  pzdr
                  • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 22:52
                    Ok, zaczynam się tym bawić. Jak coś się zrobi zamelduje na forum smile
                  • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 22:57
                    Zauważyłem, że trzeba tam podać adres osoby, której ma to być wysłane.

Więc proszę osobę która to chciała o podanie maila.
                    • neder Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 23:01
                      nie nie nie trzeba... klikasz po prostu na 'przeglądaj' potem 'send it' i
                      czekasz aż się załaduje. Pokaże się link, który możesz podac temu kto Cie o ten
                      teledysk prosił wink
                      • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 23:05
                        Ok, rzeczywiście big_grin

Tam jest napisane, że wysyłania 1MB może zająć od 1 d 5 minut. Czyli jak mam
                        42MB to w najgorszym razie zajmie to 210 minut smile

• neder Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 23:09

mi plik 15 MB wysyłał ok 10 minut, ale to też zależy od prędkości Twojego neta.
                          (ja ma neo 1024)
                          • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 23:11
                            No ja czekam do 0:30.

Wiem, że to zależy też od prędkości neta (nie jestem głupi wbrew pozorom big_grin, co
                            najwyżej lekko rozkojarzony tongue_out).

Jak się wgra, to zaraz to tu wkleje.
                            • neder Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 23:17
                              > Jak się wgra, to zaraz to tu wkleje.

"zaraz"... ha ha optymista ;P

powodzenia i pozdrawiam! wink
                              • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 23:19
                                Również pozdrawiam smile
                                • get.up.stand.up Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 23:57
                                  s15.yousendit.com/d.aspx?id=31TR5FA7Q0VNV1609IDIBN3HNZ
                                  Nie było tak źle smile
                                  • Gość: ;P dziękuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:15
                                    to niemożliwe, że dzień tak dobrze sie zaczął.. smile)

zaraz będę ściagała, potem powiem jak było ...

miłego dnia smile
                                  • Gość: ;P Re: 'Karmacoma' Massive Attack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:56
                                    no miałeś rację, jakoś inaczej sobie to wyobrażałam...ale co tam, nie było źle,
                                    było inaczej...i z dużą przyjemnością zobaczyła i wysłuchałam tego utworu

miłego dnia zyczę...mój juz taki jest smile)

pzdr
                  • Gość: ;P i Tobie też dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:16
                    za podpowiedź, jak można to ściągać

pzdr i miłego dnia smile
            • Gość: ;P a jeśli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:38
              o to Cie jeszcze poproszę, to już będzie przegięcie...

Unfinished sympathy
    • uhu_an Re: 'Karmacoma' Massive Attack 07.12.05, 19:55
      że Dżamajka in Roma. ach Karma oma
    • Gość: michał Re: 'Karmacoma' Massive Attack IP: 195.94.205.* 08.12.05, 09:42
      Teledyusk nawizauje do filmu LSNIENIE z jackiem nicholsonem. taka aluzja do
      wielu scen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka