Gość: kejt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:55 tak sobie własnie słucham jej piosenek...i...wiecie co?....Norah Jones moze poczuć sie zagrozona..heheh..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inc. Re: katie melua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:38 moim zdaniem nie moze katie ladnie spiewa ale jakos jej teksty o woele slabsze od tekstow pani johnes Ale plyta przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: katie melua 22.01.06, 14:43 Katie nagrała bardzo ładna płyte, o wiele bardziej podoba mi się niż Norah. a za interpretacje utworu the Cure 100 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: katie melua 22.01.06, 17:22 Obie dziewczyny mają świetne kompozycje, głosy, ale chyba nie wchodzą sobie za bardzo w drogę, miejsca na rynku wystarczy, ja tam się cieszę, zawsze to lepiej dla nas, gdy takie dwie damy starają się nas uwieźć niżby miały to robić jakieś blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: katie melua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:22 > Obie dziewczyny mają świetne kompozycje, głosy, ale chyba nie wchodzą sobie za > bardzo w drogę, miejsca na rynku wystarczy, ja tam się cieszę, zawsze to lepiej > dla nas, gdy takie dwie damy starają się nas uwieźć niżby miały to robić jakieś > blondynki. załoze się, że ponad połowa naszego narodu nie ma pojęcia kim jest Katie Melua...i nie zna jej subtelnego głosu...ale cóż sie dziwić...jak na polską scenę wtargnęła DoDa ElEkTrOdA....i "rozbraja wszystkich swym poczuciem humoru"...coż sie dziwić...Nasza "bombowa Dorotka" to przeciez talent jakich mało..błahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: katie melua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:26 Exman....nie... Odpowiedz Link Zgłoś