Dodaj do ulubionych

katie melua

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:55
tak sobie własnie słucham jej piosenek...i...wiecie co?....Norah Jones moze
poczuć sie zagrozona..heheh.....
Obserwuj wątek
    • Gość: inc. Re: katie melua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:38
      moim zdaniem nie moze smile katie ladnie spiewa ale jakos jej teksty o woele
      slabsze od tekstow pani johnes smile Ale plyta przyjemna smile
      • freerock Re: katie melua 22.01.06, 14:43
        Katie nagrała bardzo ładna płyte, o wiele bardziej podoba mi się niż Norah. a za
        interpretacje utworu the Cure 100 punktówsmile
    • exman Re: katie melua 22.01.06, 17:22
      Obie dziewczyny mają świetne kompozycje, głosy, ale chyba nie wchodzą sobie za
      bardzo w drogę, miejsca na rynku wystarczy, ja tam się cieszę, zawsze to lepiej
      dla nas, gdy takie dwie damy starają się nas uwieźć niżby miały to robić jakieś
      blondynki.
      • keejt1 Re: katie melua 23.01.06, 15:07
        zgadzam sie w 100% smile)
      • Gość: mirka Re: katie melua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:22

> Obie dziewczyny mają świetne kompozycje, głosy, ale chyba nie wchodzą sobie za
        > bardzo w drogę, miejsca na rynku wystarczy, ja tam się cieszę, zawsze to lepiej
        > dla nas, gdy takie dwie damy starają się nas uwieźć niżby miały to robić jakieś
        > blondynki.

załoze się, że ponad połowa naszego narodu nie ma pojęcia kim jest Katie
        Melua...i nie zna jej subtelnego głosu...ale cóż sie dziwić...jak na polską
        scenę wtargnęła DoDa ElEkTrOdA....i "rozbraja wszystkich swym poczuciem
        humoru"...coż sie dziwić...Nasza "bombowa Dorotka" to przeciez talent jakich
        mało..błahahaha
        • exman Re: katie melua 24.01.06, 20:28
          mirka, a nie jesteś z Chojnic ?
          • Gość: mirka Re: katie melua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:26
            Exman....nie...sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka