Dodaj do ulubionych

angie stone

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:02
co sadzicie, dla mnie rewelka
Obserwuj wątek
    • Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 22.01.06, 22:06
      o czym?
      • Gość: fanatyk Stonesów Re: angie stone IP: 83.238.70.* 22.01.06, 23:05
        pewnie chodziło mu o "Angie" Rolling Stonesów...
        tylko że jest kolejnym nieudolnym laikiem, co nie potrafi poprawnie napisac
        nazwy zespołu sad
        • marsssjanin Re: angie stone 22.01.06, 23:13
          Gość portalu: fanatyk Stonesów napisał(a):

> pewnie chodziło mu o "Angie" Rolling Stonesów...
          > tylko że jest kolejnym nieudolnym laikiem, co nie potrafi poprawnie napisac
          > nazwy zespołu sad

Angie Stone to wokalistka soulowa. Szkoda, że jest tylu ignorantów, którzy nosa
          nie wyściubią poza jeden garunek muzyczny i jeszcze krytykują innych. A nic nie
          szkodzi czegoś się czasem dowiedzieć.
          • Gość: fanatyk Stonesów Re: angie stone IP: 83.238.70.* 23.01.06, 00:15
            a to biję się w pierś!!!

wybacz, ale dla mnie istnieje tylko jeden zespół...
            • artur666 hehehe 23.01.06, 14:09
              Tak to jest gdy sie slucha przez 30 lat tylko jednej plyty. smile
              • Gość: fanatyk Stonesów Re: hehehe IP: 83.238.70.* 23.01.06, 20:17
                nawet nie skomentuję twojej żałosnej wypociny, bo szkoda wchodzić w polemikę z
                takim dyletantem smile
                • artur666 Re: hehehe 23.01.06, 21:03
                  smile
          • Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 23.01.06, 09:10
            tez podejrzewalam, ze jesli Angie, to tylko Rolling Stones smile, a muzyka dzieli
            sie na dobra i zla. Ja wiem ktorej slucham smile
            • marsssjanin Re: angie stone 23.01.06, 09:31
              Gość portalu: iva napisał(a):

> tez podejrzewalam, ze jesli Angie, to tylko Rolling Stones smile, a muzyka dzieli
              > sie na dobra i zla. Ja wiem ktorej slucham smile

Nikt nie broni niczego podejrzewać, tylko napadanie od razu na kogoś nie jest
              specjalnie eleganckie. Ale autor złożył samokrytykę a ja go przepraszam za zelżenie.

Muzyka dobra i zła? "Ja słucham dobrej, nie słucham złej?" Ciekawy podział.
              Ja np. nie słucham Led Zeppelin, ale nie dlatego, że to zła muzyka, tylko mi
              się nie podoba. A np. Allman Brothers Band bardzo lubię choć mam świadomość, że
              nie spodoba się komuś innemu.
              • Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 23.01.06, 09:39
                Ale autor złożył samokrytykę a ja go przepraszam za zelżenie. - Wiesz z czym to
                sie kojarzy! ha ha ha - SAMOKRYTYKA. Raczej przyznal,ze zle zrozumial, zreszta
                nie tylko On ja tez smile Dalej bede stac przy tym, ze muzyka dzieli sie na dobra i
                zla - brrrrrrrr.
                • Gość: neder Re: angie stone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:35
                  > Dalej bede stac przy tym, ze muzyka dzieli sie na dobra
                  > i
                  > zla - brrrrrrrr.

a Angie Stone i jej muzka nalezy do tej pierwszej kategorii wink
                  pydr
                  • Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 23.01.06, 10:41
                    mozliwe smile
                • lalinda Re: angie stone 23.01.06, 13:08
                  Do ivy:
                  wyluzuj, przecież ten człowiek żartobliwie napisał "samokrytyka" a Ty się
                  rzucasz jak nastolatka z pobudzonymi hormonami.
                  A "dobra" i "zła" to zbyt subiektywne pojęcia. Nie mam w domu ani jednej płyty z
                  muzyką Chopina. Ale to nie jest zła muzyka.
                  • piterek_82 Re: angie stone 23.01.06, 13:19
                    Angie -bardzo dobra czarna wokalistka, polecam płytę "Mahogny Soul"!!!
                  • Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 23.01.06, 14:02
                    nie sadze, ze napisal zartobliwie!? smile A co do dobrej i zlej muzyki, to nie
                    trzeba miec wszystkie plyty myzyki tej, ktora uwazamy za dobra - pozdrawiam smile

www.scootertechno.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka