Gość: kolop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:02 co sadzicie, dla mnie rewelka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanatyk Stonesów Re: angie stone IP: 83.238.70.* 22.01.06, 23:05 pewnie chodziło mu o "Angie" Rolling Stonesów... tylko że jest kolejnym nieudolnym laikiem, co nie potrafi poprawnie napisac nazwy zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
marsssjanin Re: angie stone 22.01.06, 23:13 Gość portalu: fanatyk Stonesów napisał(a): > pewnie chodziło mu o "Angie" Rolling Stonesów... > tylko że jest kolejnym nieudolnym laikiem, co nie potrafi poprawnie napisac > nazwy zespołu Angie Stone to wokalistka soulowa. Szkoda, że jest tylu ignorantów, którzy nosa nie wyściubią poza jeden garunek muzyczny i jeszcze krytykują innych. A nic nie szkodzi czegoś się czasem dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Stonesów Re: angie stone IP: 83.238.70.* 23.01.06, 00:15 a to biję się w pierś!!! wybacz, ale dla mnie istnieje tylko jeden zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 hehehe 23.01.06, 14:09 Tak to jest gdy sie slucha przez 30 lat tylko jednej plyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Stonesów Re: hehehe IP: 83.238.70.* 23.01.06, 20:17 nawet nie skomentuję twojej żałosnej wypociny, bo szkoda wchodzić w polemikę z takim dyletantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 23.01.06, 09:10 tez podejrzewalam, ze jesli Angie, to tylko Rolling Stones , a muzyka dzieli sie na dobra i zla. Ja wiem ktorej slucham Odpowiedz Link Zgłoś
marsssjanin Re: angie stone 23.01.06, 09:31 Gość portalu: iva napisał(a): > tez podejrzewalam, ze jesli Angie, to tylko Rolling Stones , a muzyka dzieli > sie na dobra i zla. Ja wiem ktorej slucham Nikt nie broni niczego podejrzewać, tylko napadanie od razu na kogoś nie jest specjalnie eleganckie. Ale autor złożył samokrytykę a ja go przepraszam za zelżenie. Muzyka dobra i zła? "Ja słucham dobrej, nie słucham złej?" Ciekawy podział. Ja np. nie słucham Led Zeppelin, ale nie dlatego, że to zła muzyka, tylko mi się nie podoba. A np. Allman Brothers Band bardzo lubię choć mam świadomość, że nie spodoba się komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 23.01.06, 09:39 Ale autor złożył samokrytykę a ja go przepraszam za zelżenie. - Wiesz z czym to sie kojarzy! ha ha ha - SAMOKRYTYKA. Raczej przyznal,ze zle zrozumial, zreszta nie tylko On ja tez Dalej bede stac przy tym, ze muzyka dzieli sie na dobra i zla - brrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neder Re: angie stone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:35 > Dalej bede stac przy tym, ze muzyka dzieli sie na dobra > i > zla - brrrrrrrr. a Angie Stone i jej muzka nalezy do tej pierwszej kategorii pydr Odpowiedz Link Zgłoś
lalinda Re: angie stone 23.01.06, 13:08 Do ivy: wyluzuj, przecież ten człowiek żartobliwie napisał "samokrytyka" a Ty się rzucasz jak nastolatka z pobudzonymi hormonami. A "dobra" i "zła" to zbyt subiektywne pojęcia. Nie mam w domu ani jednej płyty z muzyką Chopina. Ale to nie jest zła muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: angie stone 23.01.06, 13:19 Angie -bardzo dobra czarna wokalistka, polecam płytę "Mahogny Soul"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: angie stone IP: *.aster.pl 23.01.06, 14:02 nie sadze, ze napisal zartobliwie!? A co do dobrej i zlej muzyki, to nie trzeba miec wszystkie plyty myzyki tej, ktora uwazamy za dobra - pozdrawiam www.scootertechno.pl Odpowiedz Link Zgłoś