Dodaj do ulubionych

Spotkanie Forum Muzyka

07.11.02, 19:50
Co wy na to? Moze warto wrocic do pomyslu spotkania? W koncu teraz mamy guru
i rzad caly, tak wiec jest ktos kto moze wziac towarzystwo za twarz i cos
zorgazmizmowac wink
Obserwuj wątek
    • teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 20:28
      Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu....
      • Gość: greg Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:36
        teddy4 napisał:

> Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu....

Teddy? Czy chodzi ten plan o którym mówiłeś mi wczoraj na St.Vitus Dance?
        Jeśli tak, to pomysł jest genialny i wart rozpropagowania. Ja na pewno bedęsmile
        • Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 11.11.02, 10:14
          Gość portalu: greg napisał(a):

> teddy4 napisał:
          >
          > > Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu....
          >
          > Teddy? Czy chodzi ten plan o którym mówiłeś mi wczoraj na St.Vitus Dance?
          > Jeśli tak, to pomysł jest genialny i wart rozpropagowania. Ja na pewno bedęsmile
          Ja nie wiem o co chodzi, ale tez bede wink Teddy, pusc farbe o co chodzi!
          • teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 11.11.02, 12:53
            Gość portalu: nefil napisał(a):

> Gość portalu: greg napisał(a):
            >
            > > teddy4 napisał:
            > >
            > > > Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu..
            > ..
            > >
            > > Teddy? Czy chodzi ten plan o którym mówiłeś mi wczoraj na St.Vitus Dance?
            >
            > > Jeśli tak, to pomysł jest genialny i wart rozpropagowania. Ja na pewno bed
            > ęsmile
            > Ja nie wiem o co chodzi, ale tez bede wink Teddy, pusc farbe o co chodzi!

Szczegóły już za dwa-trzy dni.
    • Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: 212.76.37.* 07.11.02, 22:53
      Jak najbardziej popieram inicjatywe, gdyz uwazam, ze nasz kolektyw powinien sie
      bardziej zintegrowac aby sluzyc dobru naszego forum i umilowanemu przywodcy,
      naszemu najjasniejszemu Teddyemu!
      • teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 22:57

> Jak najbardziej popieram inicjatywe, gdyz uwazam, ze nasz kolektyw powinien
        sie
        >
        > bardziej zintegrowac aby sluzyc dobru naszego forum i umilowanemu przywodcy,
        > naszemu najjasniejszemu Teddyemu!

Teddy jak sam twierdzi jest łysy i ma wąsy.Gdyby był blondynem - to być może
        faktycznie byłby najjaśniejszy.
        • miecio4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 23:27
          Prędzej mi włosy wyrosną między palcami u rąk niż dojdzie do spotkania.
          Zlot miał być już pół roku temu....
          • teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 23:34
            miecio4 napisał:

> Prędzej mi włosy wyrosną między palcami u rąk niż dojdzie do spotkania.
            > Zlot miał być już pół roku temu....

A może jednak w Szczecinie zrobić ten zlot?
          • mallina Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 23:40
            a Ty co taki niedowiarek?
    • joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 10.11.02, 10:56
      Miecio ma chyba racje, nic z tego sad
    • joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 19:12
      Teddy strasznie tajemniczy jest, gotycki wrecz wink
      • miecio4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 19:13
        Dojrzewa.
        • teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 19:59
          Ja mam być gotycki? Jestem raczej secesyjno-renesansowo-postmodernistyczno-
          dekadencko-dekonstrukcjonistyczny!
          • vulture Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 21:20
            Nareszcie jakieś sensowne określenie.
            • Gość: Tomek Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.11.02, 22:29
              Ja oczywiście jestem jak najbardziej ZA zlotem, gratuluję Teddy'emu wyboru na
              guru (przepraszam, ale nie jestem ostatnio na czasie, więc nie wiedziałem wink.
              Co do miejsca - czy Szczecin dla wszystkich jest OK? Ja jestem z Poznania, więc
              nie mam daleko, ale ktoś np. z Rzeszowa albo zgoła z Ustrzyk Dolnych mógłby nie
              dojechac na czas...
              • Gość: szelak Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.02, 23:05
                a 17tego na czerska przychodzicie?
              • loveletter Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 23:13
                Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Co do miejsca - czy Szczecin dla wszystkich jest OK?

Myślę, że dla mniejszościwink.
                Jeśli to miałoby mieć jakiś sens to Warszawa albo Łódź - bo w centrum kraju i nie będzie sytuacji, gdy ktoś musiałby jechać całą dobę na spotkanie....
                • gregkor Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 09:51
                  Jestem za, loveletter trafił w przysłowiową dziesiątkę czyli w sedno.

pozdr
                • miecio4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 10:39
                  loveletter napisał:

> Jeśli to miałoby mieć jakiś sens to Warszawa albo Łódź

W Łodzi prezydentem jest Kropiwnicki. Ja nie przyjade bo sie boję.
                  • Gość: As Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 13.11.02, 10:45
                    miecio4 napisał:

> loveletter napisał:
                    >
                    >
                    > > Jeśli to miałoby mieć jakiś sens to Warszawa albo Łódź
                    >
                    >
                    > W Łodzi prezydentem jest Kropiwnicki. Ja nie przyjade bo sie boję.

Ale to przecież taki miły pan ... na żywo robi wrażenie poczciwego i
                    dobrodusznego.
                    • miecio4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 10:49
                      Gość portalu: As napisał(a):

> Ale to przecież taki miły pan ... na żywo robi wrażenie poczciwego i
                      > dobrodusznego.

Ale w środku siedzi w nim szatan.
                      • gregkor Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 10:54
                        W Warszawie Kaczyński, będzie przynajmniej bezpiecznie.

pozdr
                        • munky Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 11:00
                          a czemu w żadnym mieście prezydentem nie został przedstawiciel Samoobrony,
                          czyżby wyborcy jeszcze nie dojrzeli do takich decyzji???
                      • Gość: Szatan Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 13.11.02, 11:20
                        miecio4 napisał:

> Ale w środku siedzi w nim szatan.

Chciałbym stanowczo zaprzeczyć rozsiewanym na tym forum plotkom, jakobym
                        przesiadywał w byłym ministrze a obecnie prezydencie miasta Lodzi - Jerzym
                        Kropiwnickim. Siedzenie w ministrze Kropiwnickim byłoby bowiem nadzwyczaj
                        niewygodne.
                        Z poważaniem,
                        Szatan.
                        • Gość: As Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 13.11.02, 11:43
                          Gość portalu: Szatan napisał(a):

> miecio4 napisał:
                          >
                          > > Ale w środku siedzi w nim szatan.
                          >
                          > Chciałbym stanowczo zaprzeczyć rozsiewanym na tym forum plotkom, jakobym
                          > przesiadywał w byłym ministrze a obecnie prezydencie miasta Lodzi - Jerzym
                          > Kropiwnickim. Siedzenie w ministrze Kropiwnickim byłoby bowiem nadzwyczaj
                          > niewygodne.
                          > Z poważaniem,
                          > Szatan.

Poznaję kolegę po adresie ... jakiś czas temu kolega podawał się za "psa z
                          kulawą nogą" którego to postac kiedyś przywołałem aby ubarwić moje refleksje
                          muzyczne ... tak tak, to na pewno był ktoś z "mofnetem" w adresie smile

Pozdrawiam
                          • Gość: Szatan Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 13.11.02, 12:00
                            Gość portalu: As napisał(a):

> Poznaję kolegę po adresie ... jakiś czas temu kolega podawał się za "psa z
                            > kulawą nogą" którego to postac kiedyś przywołałem aby ubarwić moje refleksje
                            > muzyczne ... tak tak, to na pewno był ktoś z "mofnetem" w adresie smile
                            >
                            > Pozdrawiam

Wcielenie się w psa z kulawą nogą było o wiele bardziej przyjemne od
                            ewentualnego przesiadywania w ministrze Kropiwnickim.
                            • Gość: As Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 13.11.02, 12:37
                              Gość portalu: Szatan napisał(a):

> Gość portalu: As napisał(a):
                              >
                              > > Poznaję kolegę po adresie ... jakiś czas temu kolega podawał się za "psa z
                              >
                              > > kulawą nogą" którego to postac kiedyś przywołałem aby ubarwić moje refleks
                              > je
                              > > muzyczne ... tak tak, to na pewno był ktoś z "mofnetem" w adresie smile
                              > >
                              > > Pozdrawiam
                              >
                              > Wcielenie się w psa z kulawą nogą było o wiele bardziej przyjemne od
                              > ewentualnego przesiadywania w ministrze Kropiwnickim.

W to nie wątpię smile
                    • martolka Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 11:01
                      Gość portalu: As napisał:

> Ale to przecież taki miły pan ... na żywo robi wrażenie poczciwego i
                      dobrodusznego.

Gość portalu: miecio4 napisał:

>Ale w środku siedzi w nim szatan.

ubiegłeś mnie - właśnie miałam napisać, że należy się strzec ludzi z pozoru
                      dobrodusznych
                      • loveletter Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 14:34
                        Kropiwnicki się chyba jeszcze nie zdążył zasiedzieć, zapuścić korzeni, sczernieć do granic czerni, zasępić i wrosnąć w prezydencki fotel ...

Na razie więc jesteśmy bezpieczniwink

• Gość: greg Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 18:46
                        A jak Ci się MArtolko podobała impreza w Galerii OFF? Miło było Cię poznaćsmile
                        • martolka Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 19:20
                          Gość portalu: greg napisał(a):

> A jak Ci się MArtolko podobała impreza w Galerii OFF?

to jest OFF-topic wink, ale mi się podobało.

> Miło było Cię poznaćsmile

i nawzajem smile
                        • Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: 212.76.37.* 13.11.02, 20:48
                          Widze, ze sie towarzystwo integruja, ja pozostane prawdziwym Gotem i nie szybko
                          wychyle sie z cienia smile
                          • teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 00:18

> Widze, ze sie towarzystwo integruja, ja pozostane prawdziwym Gotem i nie
                            szybko
                            >
                            > wychyle sie z cienia smile

Któregoś dnia mgła opadnie i Twój kapelusz będzie lepiej widać.....
                            Nick zobowiązuje.
    • joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 18:23
      I zostanie naga prawda... wink
      • vulture Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 18:48
        Czy mam rozumieć że ktoś planuje zwrot w karierze???
        • joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 19:13
          vulture napisał:

> Czy mam rozumieć że ktoś planuje zwrot w karierze???
          No tak, uderz w stol, a vulture sie odezwie, prowokator jeden!
          Czy Ty myslisz o tym 24 h/dobe?
    • Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 14.11.02, 18:34
      A wtedy w koncu przyjdzie po mnie zegarmistrz swiatla purpurowy...
      • martolka Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 19:03

> A wtedy w koncu przyjdzie po mnie zegarmistrz swiatla purpurowy...

w czasie zlotu? - nie, no nie bój się, nic ci nie zrobimy...
        • Gość: korba Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 19:09
          No to kiedy ten zlot, bo widze, ze konkretow brak! Ja sie chcem z Wami browara
          napic
    • joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 19:23
      No ale trzeba w koncu odpowiedziec na pytanie, kto zrobi zwrot w karierze
      podczas zlotu? Moze vulture?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka