joolz 07.11.02, 19:50 Co wy na to? Moze warto wrocic do pomyslu spotkania? W koncu teraz mamy guru i rzad caly, tak wiec jest ktos kto moze wziac towarzystwo za twarz i cos zorgazmizmowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 20:28 Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:36 teddy4 napisał: > Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu.... Teddy? Czy chodzi ten plan o którym mówiłeś mi wczoraj na St.Vitus Dance? Jeśli tak, to pomysł jest genialny i wart rozpropagowania. Ja na pewno bedę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 11.11.02, 10:14 Gość portalu: greg napisał(a): > teddy4 napisał: > > > Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu.... > > Teddy? Czy chodzi ten plan o którym mówiłeś mi wczoraj na St.Vitus Dance? > Jeśli tak, to pomysł jest genialny i wart rozpropagowania. Ja na pewno bedę Ja nie wiem o co chodzi, ale tez bede Teddy, pusc farbe o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 11.11.02, 12:53 Gość portalu: nefil napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > teddy4 napisał: > > > > > Guru ma plan i jak dobrze pójdzie to ujawni go w przyszłym tygodniu.. > .. > > > > Teddy? Czy chodzi ten plan o którym mówiłeś mi wczoraj na St.Vitus Dance? > > > Jeśli tak, to pomysł jest genialny i wart rozpropagowania. Ja na pewno bed > ę > Ja nie wiem o co chodzi, ale tez bede Teddy, pusc farbe o co chodzi! Szczegóły już za dwa-trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: 212.76.37.* 07.11.02, 22:53 Jak najbardziej popieram inicjatywe, gdyz uwazam, ze nasz kolektyw powinien sie bardziej zintegrowac aby sluzyc dobru naszego forum i umilowanemu przywodcy, naszemu najjasniejszemu Teddyemu! Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 22:57 Gość portalu: nefil napisał(a): > Jak najbardziej popieram inicjatywe, gdyz uwazam, ze nasz kolektyw powinien sie > > bardziej zintegrowac aby sluzyc dobru naszego forum i umilowanemu przywodcy, > naszemu najjasniejszemu Teddyemu! Teddy jak sam twierdzi jest łysy i ma wąsy.Gdyby był blondynem - to być może faktycznie byłby najjaśniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 23:27 Prędzej mi włosy wyrosną między palcami u rąk niż dojdzie do spotkania. Zlot miał być już pół roku temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 07.11.02, 23:34 miecio4 napisał: > Prędzej mi włosy wyrosną między palcami u rąk niż dojdzie do spotkania. > Zlot miał być już pół roku temu.... A może jednak w Szczecinie zrobić ten zlot? Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 10.11.02, 10:56 Miecio ma chyba racje, nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 19:12 Teddy strasznie tajemniczy jest, gotycki wrecz Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 19:59 Ja mam być gotycki? Jestem raczej secesyjno-renesansowo-postmodernistyczno- dekadencko-dekonstrukcjonistyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 21:20 Nareszcie jakieś sensowne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.11.02, 22:29 Ja oczywiście jestem jak najbardziej ZA zlotem, gratuluję Teddy'emu wyboru na guru (przepraszam, ale nie jestem ostatnio na czasie, więc nie wiedziałem . Co do miejsca - czy Szczecin dla wszystkich jest OK? Ja jestem z Poznania, więc nie mam daleko, ale ktoś np. z Rzeszowa albo zgoła z Ustrzyk Dolnych mógłby nie dojechac na czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.02, 23:05 a 17tego na czerska przychodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Spotkanie Forum Muzyka 12.11.02, 23:13 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Co do miejsca - czy Szczecin dla wszystkich jest OK? Myślę, że dla mniejszości. Jeśli to miałoby mieć jakiś sens to Warszawa albo Łódź - bo w centrum kraju i nie będzie sytuacji, gdy ktoś musiałby jechać całą dobę na spotkanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 09:51 Jestem za, loveletter trafił w przysłowiową dziesiątkę czyli w sedno. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 10:39 loveletter napisał: > Jeśli to miałoby mieć jakiś sens to Warszawa albo Łódź W Łodzi prezydentem jest Kropiwnicki. Ja nie przyjade bo sie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 13.11.02, 10:45 miecio4 napisał: > loveletter napisał: > > > > Jeśli to miałoby mieć jakiś sens to Warszawa albo Łódź > > > W Łodzi prezydentem jest Kropiwnicki. Ja nie przyjade bo sie boję. Ale to przecież taki miły pan ... na żywo robi wrażenie poczciwego i dobrodusznego. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 10:49 Gość portalu: As napisał(a): > Ale to przecież taki miły pan ... na żywo robi wrażenie poczciwego i > dobrodusznego. Ale w środku siedzi w nim szatan. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 10:54 W Warszawie Kaczyński, będzie przynajmniej bezpiecznie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 11:00 a czemu w żadnym mieście prezydentem nie został przedstawiciel Samoobrony, czyżby wyborcy jeszcze nie dojrzeli do takich decyzji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatan Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 13.11.02, 11:20 miecio4 napisał: > Ale w środku siedzi w nim szatan. Chciałbym stanowczo zaprzeczyć rozsiewanym na tym forum plotkom, jakobym przesiadywał w byłym ministrze a obecnie prezydencie miasta Lodzi - Jerzym Kropiwnickim. Siedzenie w ministrze Kropiwnickim byłoby bowiem nadzwyczaj niewygodne. Z poważaniem, Szatan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 13.11.02, 11:43 Gość portalu: Szatan napisał(a): > miecio4 napisał: > > > Ale w środku siedzi w nim szatan. > > Chciałbym stanowczo zaprzeczyć rozsiewanym na tym forum plotkom, jakobym > przesiadywał w byłym ministrze a obecnie prezydencie miasta Lodzi - Jerzym > Kropiwnickim. Siedzenie w ministrze Kropiwnickim byłoby bowiem nadzwyczaj > niewygodne. > Z poważaniem, > Szatan. Poznaję kolegę po adresie ... jakiś czas temu kolega podawał się za "psa z kulawą nogą" którego to postac kiedyś przywołałem aby ubarwić moje refleksje muzyczne ... tak tak, to na pewno był ktoś z "mofnetem" w adresie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatan Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 13.11.02, 12:00 Gość portalu: As napisał(a): > Poznaję kolegę po adresie ... jakiś czas temu kolega podawał się za "psa z > kulawą nogą" którego to postac kiedyś przywołałem aby ubarwić moje refleksje > muzyczne ... tak tak, to na pewno był ktoś z "mofnetem" w adresie > > Pozdrawiam Wcielenie się w psa z kulawą nogą było o wiele bardziej przyjemne od ewentualnego przesiadywania w ministrze Kropiwnickim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 13.11.02, 12:37 Gość portalu: Szatan napisał(a): > Gość portalu: As napisał(a): > > > Poznaję kolegę po adresie ... jakiś czas temu kolega podawał się za "psa z > > > kulawą nogą" którego to postac kiedyś przywołałem aby ubarwić moje refleks > je > > muzyczne ... tak tak, to na pewno był ktoś z "mofnetem" w adresie > > > > Pozdrawiam > > Wcielenie się w psa z kulawą nogą było o wiele bardziej przyjemne od > ewentualnego przesiadywania w ministrze Kropiwnickim. W to nie wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 11:01 Gość portalu: As napisał: > Ale to przecież taki miły pan ... na żywo robi wrażenie poczciwego i dobrodusznego. Gość portalu: miecio4 napisał: >Ale w środku siedzi w nim szatan. ubiegłeś mnie - właśnie miałam napisać, że należy się strzec ludzi z pozoru dobrodusznych Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 14:34 Kropiwnicki się chyba jeszcze nie zdążył zasiedzieć, zapuścić korzeni, sczernieć do granic czerni, zasępić i wrosnąć w prezydencki fotel ... Na razie więc jesteśmy bezpieczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 18:46 A jak Ci się MArtolko podobała impreza w Galerii OFF? Miło było Cię poznać Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Spotkanie Forum Muzyka 13.11.02, 19:20 Gość portalu: greg napisał(a): > A jak Ci się MArtolko podobała impreza w Galerii OFF? to jest OFF-topic , ale mi się podobało. > Miło było Cię poznać i nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: 212.76.37.* 13.11.02, 20:48 Widze, ze sie towarzystwo integruja, ja pozostane prawdziwym Gotem i nie szybko wychyle sie z cienia Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 00:18 Gość portalu: nefil napisał(a): > Widze, ze sie towarzystwo integruja, ja pozostane prawdziwym Gotem i nie szybko > > wychyle sie z cienia Któregoś dnia mgła opadnie i Twój kapelusz będzie lepiej widać..... Nick zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 18:48 Czy mam rozumieć że ktoś planuje zwrot w karierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 19:13 vulture napisał: > Czy mam rozumieć że ktoś planuje zwrot w karierze??? No tak, uderz w stol, a vulture sie odezwie, prowokator jeden! Czy Ty myslisz o tym 24 h/dobe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 14.11.02, 18:34 A wtedy w koncu przyjdzie po mnie zegarmistrz swiatla purpurowy... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 19:03 Gość portalu: nefil napisał(a): > A wtedy w koncu przyjdzie po mnie zegarmistrz swiatla purpurowy... w czasie zlotu? - nie, no nie bój się, nic ci nie zrobimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korba Re: Spotkanie Forum Muzyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 19:09 No to kiedy ten zlot, bo widze, ze konkretow brak! Ja sie chcem z Wami browara napic Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Spotkanie Forum Muzyka 14.11.02, 19:23 No ale trzeba w koncu odpowiedziec na pytanie, kto zrobi zwrot w karierze podczas zlotu? Moze vulture? Odpowiedz Link Zgłoś