Dodaj do ulubionych

aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD

27.01.06, 20:51
ale się cieszęsmile)) żeby tylko dostawał szansę częściej niż Dudekbig_grin
Obserwuj wątek
    • aasiek Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 21:40
      Fowlerowi dali szansę, a Jurkowi już nie, buce jedne... sad
    • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 22:17
      pan Benitez jest u mnie na "czarnej liscie", o co mu do cholery chodzi??
      jak nie chce go wystawiac do gry, to niech mu pozwoli odejsc, poki ma dobry czas
      i sa chetni.
      • ilhan Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 28.01.06, 23:09
        HWDB
        • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 28.01.06, 23:24
          O to, to! smile)
    • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 23:07
      Bo Cisse przesrał se właśnie ostatecznie, strasząc żonę w ciąży. Benitez będzie
      miał pretekst, żeby go wreszcie wywalić.

A Jurek dzisiaj idzie do Kolonii. Jutro Leverkusen, pojutrze Schalke, a w
      poniedziałek Herta?
      • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 23:29
        no tak, czytalam o Cisse.
        pewnie Benitez w jego miejsce ma juz 10 Hiszpanowsad

o tym, ze Dudek byc moze bedzie gral w Bundeslidze juz od paru dni sie mowi.
        jesli ma siedziec na trybuni bezczynnie, to lepiej aby juz gral w Koln.
        ja bym sie cieszyla, byc moze niedlugo tam bede mieszkacsmile)
      • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 23:34
        może i wina Beniteza, że Cisse się nie sprawdził, ale w sytuacji kiedy trener
        zostanie na pewno na parę najbliższych lat, Cisse powinien spróbować odejść.
        pewnie jemu pozwoli szybciej niż Dudkowisad za tę sprawę z żoną powinien jakoś
        beknąć...
        ostatnio znów młodego bramkarza kupili, do tego Kirkland ciągle jest ich. gdybym
        sam miał wybierać, pewnie Reina by grał zamiast Dudka, ale to nadal świetny
        bramkarz i siedzenie na trybunach musi być cholenie upokarzającesad
        ale za sprowdzenie Fowlera Benitez ma u mnie dużego plusa plus duże piwowink
        trzeci prawdziwy charakterny Scouser na pewno się przyda, bo niedobór był ostatniowink
    • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 31.01.06, 20:06
      no i dupa, dalej bruździuncertain cholera, ale co może być powodem trzymaniem Dudka na
      chama? przecież dostaje ok. 45-50tyś./tyg, a obecnie jest trzecim bramkarzem.
      • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 31.01.06, 20:11
        wredota i paskudny charakter Beniteza Rafy(jak to o nim mowi Szpakowski)
        • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 31.01.06, 20:20
          niby tak, ale że Parry i reszta zarządu pozwala na takie marnotrawstwo? przecież
          dołożyć parę mln do tych ok.2, które za Dudka można byłoby dostać, i jakiś
          względny prawoskrzydłowy by był. pensji wiele wyższej też by na pewno nie dostał.
          ps. mam 6 odcinek, pewnie w nocy obalęwink
          • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 01.02.06, 09:22
            dzis wszedzie prawie wywiad z Dzerzym(mam na mysli portale).

ciekawe czy takiego Beniteza mozna podac do sadu o blokowanie kariery??przeciez
            wiadomo, ze u pilkarza liczy sie to ile gra a nie ile dostaje kasy siedzac na lawie
            • homohedonistus Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 01.02.06, 09:43
              mallina napisała:

> wiadomo, ze u pilkarza liczy sie to ile gra a nie ile dostaje kasy siedzac na
              > lawie

no właśnie na tym tle doszło do drobnego nieporozumienia. Biedny Benitez nie wiedział, że Jurek jest wyjątkiem wśród polskich piłkarzy.

a tak w ogóle, to może i dobrze się stało. Nie dla samego Dudka, ale dla reprezentacji. Jakby tylko zaczął grać w klubie, to by go jeszcze Janas zaczął traktować jako pierwszego bramkarza repry, a tak będą grali będący w lepszej formie bramkarze.
    • grimsrund Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 18:45
      W 82 minucie Reina dał po mordzie Robbenowi i wyleciał z boiska (przy stanie
      2:0 dla Chelsea)!

Ciekawe, jakie perspektywy dla Jurka się teraz otworzą smile)
      • mallina Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 18:59
        no to swietnie, wrecz zajebiscie..cale 8 min..
        az zaluje ze tego nie widzialam
        • mameluch Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 19:06
          ja oglądałem tylko transmisję w necie z chyba Guandong TV, czy jakoś taksmile
          jakość beznadziejna i rwało się często. widziałem tylko wejście Reiny w
          Gudjohnsena chyba, kiedy ładnie go w narożniku ściąłsuspicious potem chwila zawieszki, a
          jak się odwiesiło widziałem jakiś kocioł. znów zawieszka i zaraz po niej tablica
          w górze - 1 wchodzi za 10smile
          z tego co przyuważyłem tylko raz Dżerzi bronił, po nieprzyjemnym strzale z
          dystansu, poza tym raz Gerrard świetnie komuś wygarnął.
          przynajmniej w następnym meczu powinien zagrać, a kto wie czy Reina jakiejś
          dyscyplinarki też nie dostanie?;P ja tam Reine lubię, widać że chłopak się angażuje!
          • grimsrund Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 19:31
            Jurek zagra trzy następne mecze smile

A z Reiną było tak, że najpierw dostał karciochę za Gudjonssena (chyba
            niesłuszną), a jak już schodził z boiska, to lutnął jeszcze Robbenowi, który
            coś mu za plecami dogadywał.

Po tym incydencie Robbenowi jakby ktoś w d**** motor zapalił - zaczął sam
            przeprowadzać akcje indywidualne przeciw Liverpoolowi, i to jemu ledwo Gerrard
            spod nóg wygarnął smile
      • mallina Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 19:10
        news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/c/chelsea/live_text/default.stm
        BBC SPORT | Football | My Club | Chelsea | Live Text
    • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 07.02.06, 23:55
      a odnalazl sie juz Sol Campbell???
      • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 08.02.06, 00:19
        a właśnie, też nic nie słyszałem. wcześniej tylko że problemy osobiste.
        napiszę już od razu tu, 7 odcinek obejrzę dopiero w czwartek w nocy pewnie. mam
        już ściągnięty, ale teraz egzam czeka, a ja w bardzo głębokim lesiesad
    • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 08.02.06, 22:02
      0:2 do przerwy z Charltonem... mimo że jeden gol z karnego, to chyba w meczu z
      Wigan zobaczymy Carsonasad
      • grimsrund I tak to Jurek było... 08.02.06, 22:15
        Pierwszy z karnego (Dudek sfaulował (?) szarżującego Benta...) i żółć za
        pyskowanie.

Druga brama - cały Jurek, między nogami... sad(
        • grimsrund Re: I tak to Jurek było... 08.02.06, 22:31
          A w II połowie i poprzeczka, i słupek... Benitez, młotku, coś ty zrobił z tą
          drużyną???

Najwyraźniej brak Gerrarda okazuje się niezwykle dotkliwy.
          • mameluch Re: I tak to Jurek było... 08.02.06, 22:59
            dziś tylko na pisanej relacji live na www.lfc.pl/ polegam, tam pisali że
            Dudek nawet gościa nie dotknął. ostatnie zdanie,u: 'Na szczęście to już koniec
            tej żenady. Pozostaje mi tylko pożegnać się z Państwem...'
            eh, zamiast teraz odskoczyć MU, to oni zadychę złapalisad czyli pewnie w efekcie
            zostanie walka o 3 miejsceuncertain
          • mallina Re: I tak to Jurek było... 09.02.06, 00:01
            grimsrund napisał:

> A w II połowie i poprzeczka, i słupek... Benitez, młotku, coś ty zrobił z tą
            > drużyną???
            >

no jak co..jeszcze nie wszyscy sa tam Hiszpanami..
    • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 00:19
      prosze, a dzis same dobre opinie po meczu!!!
      • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 00:24
        I do tego Kuszczak się popsuł... Same dobre wieści dla Jurka smile
        • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 00:49
          Kuszczak mam nadzieje, ze sie szybko"naprawi", a Jurek nadal bedzie mial dobre
          meczesmile))
          za to Benitez moglby sobie gdzies pojechac..
          • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:04
            jeszcze jeden mecz i Dudek znów na ławęsad
            ale żeby taki problem jak z bramkarzami, miał Benitez z napastnikami... co oni
            robią w ogóle? Fowlera rozgrzeszam, bo chłop dopiero wrócił i na pewno nie jest
            pierwszym napastnikiem, raczej czwartym... a chyba najlepszego obecnie Sinamę
            oddali na wypożyczenieuncertain Crouch+Moro+Cisse zdobyli w tym sezonie łącznie z 10
            bramek? każdy z nich powinien mieć na tym etapie po tyle... dziś Hyypia zachował
            się jak prawdziwy sęp, mieli szczęściesmile
            • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:21
              Taa... Mało brakowało, a byłby sępem podwójnym - prawie walnął samobója smile
              • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:28
                o tym tylko słyszałemsmile może poszukam zaraz jakiegoś skrótu, pewnie jest na
                www.fcliverpool.pl/ albo www.lfc.pl/ smile
                • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:37
                  o tym niedoszlym samoboju Hyppi to pisali nawet juz na onecie czy tez
                  gazeciesmile, zaznaczajac, ze wlasciwie spisal sie wowczas Dudekwink
    • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 14.02.06, 21:52
      Ktoś powinien odebrać Gerrardowi strzelanie karnych... Wstyd!! sad((

Arsenal - ani jednego celnego strzału na Jurka w I połowie. Fajnie - ale to
      wygrać trza!!!
      • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 14.02.06, 23:00
        Jeee!! smile)

Na szczęście weszli Hamann z Garcią i posprzątali. Jurek nie miał wiele roboty,
        za to Lehmann zwijał się jak w ukropie - ale i tak przegrał smile)

Ładnie zakończył Jurek swoją karierę w Liverpoolu - wreszcie nie puścił gola
        Arsenalu!
        • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 14.02.06, 23:44
          tylko czy to da jakies efekty? typu Reina na lawie?
          • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 15.02.06, 00:27
            Nope sad(
          • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 15.02.06, 00:28
            no coś Tysmile)) chyba że Liverpool będzie wygrywał z Benficą w pierwszym meczu,
            wtedy Reina złapie specjalnie żółtko, żeby konto oczyścić i być gotowym na
            następną rundę (obysmile
            widziałem dziś drugą połowę, z netu, w ogóle się nie cięło w końcusmile grali
            naprawdę ładnie, Arsenal w zasadzie nie istniał (w rożnych bodajże 12:1, z czego
            jedyny dla Arsenalu był w ostatniej minucie), nie spodziewałem się że u nich aż
            tak słabo obecnie. co do tego rożnego, to aż serducho zadrżało, przypomniał mi
            się Lehman jeszcze w latach 90 kiedy grał w Schalke i powędrował w ostatniej
            minucie na pole karne Borussi (drugi mój klubwink i wbił gola na 2:2 bodajżeuncertain
            • ilhan Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 15.02.06, 09:48
              mameluch napisał:

> widziałem dziś drugą połowę, z netu, w ogóle się nie cięło w końcusmile

Dasz jakieś namiary?
    • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 21.02.06, 22:48
      ale biedauncertain z taką grą to oni nie przeszliby 1/4 Pucharu Polski, a co dopiero
      LM. niech pomyślę, celnych strzałów oddali bodajże, yyy, zero? Benfica wcale też
      nie była rewelacyjna, w światło bramki były może ze trzy kopnięcia, z czego
      jeden można nazwać strzałem, z czego jeden to goluncertain strzelił Luizao, chyba
      najlepszy piłkarz, bo w obronie też ładnie czyścił. 0:1, czyli tragedii nie ma,
      ale w Liverpoolu nie ma napaduuncertain Fowler niewidoczny, Morientes niby się starał,
      raz główkował metr nad bramką, ale ogólnie też słabizna, a Cisse osamotniony w
      końcówce nie wiedział czy gra w ataku czy jako wysunięty pomocnik. świetna
      metoda - długa piła, a tam Cisse z trzema asystentamiuncertain rewanżu nie zobaczę
      prawdopodobnie, chyba że będzie w tvp, może i lepiej.
      Ilhan, coś próbowałeś kombinować z netowymi transmisjami?
      • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 21.02.06, 23:54
        czyli nie mam co zalowac, ze ogladalam Real-Arsenal, a w przerwie hokej Rosja-USA
        smile
        • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:15
          Dudek siedzial na lawce, ale laska ze go na rezerwowej posadzil..
          • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:27
            Carson chyba do Sheffield na wypożyczenie miał iść? ale przegapiłem w końcu czy
            wysłali go tam czy nie. w ogóle, to Liverpool ma na wypożyczeniu już całą
            jedenastkęuncertain do tego napastników którzy gole jednak czasem strzelali, Pongolle -
            kiedy mógł zagrać dłużej zazwyczaj działał więcej niż standardowa dwójka w
            ataku; i Mellor, który wrócił po długiej kontuzji. ten chłopak chyba nie ma
            przyszłości na Anfield, a wielka szkoda. wiadomo że Mellor w pierwszym składzie
            by nie grał, ale na końcówki mógłby być niezły, tak jak rok temu w meczu z
            Arsenalem.
            Pongolle nie dostał nawet szansy w pierwszej jedenastce po meczu z Luton, kiedy
            wprowadzony w drugiej połowie pyknął dwie naprawdę ładne brameczki.
            • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:34
              dzis podczas meczu Arsenalu z Realem sobie pomyslalam , ze jakby tam w Madrycie
              gral Liverpool, to chyba byloby wiecej u nich Hiszpanow niz w Realuwink)

wiem, ze przesadzam, ale polityka Beniteza jest dla mnie coraz mniej zrozumiala.
              sukces Liverpoolu w LM byl mozliwy, bo jeszcze on do konca nie zdazyl
              uskutecznic tych swoich wizji
              • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:45
                ale tak naprawdę obecni Hiszpanie (oprócz Morientesa) nie są źli... przecież
                Josemi out, Nunez out. Reina złym bramkarzem nie jest imho, obiektywnie może i
                lepszym niż Dudek, co nie zmienia faktu że za to jak potraktował Jurka po
                zeszłorocznym triumfie, należy się Benitezowi sucha gałąź między nogiuncertain poza tym
                Alonso, jeden z lepszych defensywnych pomocników obecnie i Garcia - piłkarz
                dzięki któremu w ogóle do zeszłorocznego finału dotarliśmy (choć w lidze
                słabszy). teraz też niezbyt chętnie powitałbym nowych Hiszpanów (chyba że kogoś
                z trójki Joaquin-Torres-Villa) czy innych ciepłolubnych (chociaż już na lato
                zatwierdzony brazylijski obrońca na Pwink wolałbym żeby wrócił np. Danny Murphy,
                który po odejściu wcale nie został szarym kopaczem, ale ładnie sobie poczynał w
                Charltonie, a teraz to Kogutów trafił.
                mi jednak teraz trochę bardziej odpowiada polityka kadrowa Beniteza niż na
                początku (Agger - jeden z bardziej perspektywicznych środkowych obrońców), tylko
                niech wymyśli latem jakiegoś prawego pomocnika z prawdziwego zdarzeniasmile
                • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:59
                  a ja ostatnio doszlam do pewnych wnioskow, byc moze lepiej jest tak jak
                  obecnie..ale chyba wolalam czasy gdy w danym klubie moglo wystepowac trzech
                  obcokrajowcow(pamietam jak moglo dwoch i potem zmiana na trzech).
                  wtedy klub angielski byl klubem angielskim, zdecydowanie bardziej niz teraz.

to pewnie niepopularny poglad ale calkiem glupie to wcale nie bylo
                  • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:09
                    ja myślę podobnie, choć limit może podniósłbym do 10 na klub i 5 w składzie
                    meczowym. ciekawe ilu naprawdę zdolnych Anglików tak naprawdę się marnuje?
                    przecież ich liga była jedną z lepszych, a reprezetacja była w czołówce
                    światowej 'od zawsze', a jeszcze kilknaście lat temu obcy piłkarz był raczej
                    wyjątkiem. a teraz? czasem ani jednego Anglika w jedenastce. gdyby byli jeszcze
                    exportowani, jak np. Hiszpanie czy Francuzi, ale na obczyźnie obecenie przyjęli
                    się chyba jedynie Beckham, Woodgate i Hargreaves (który przecież nigdy nawet nie
                    zagrał w żadnej lidze angielskiej). gdzieś pełno talentów musi po prostu
                    przepadać, a z drugiej strony za 16letniego Walcotta Arsenal dał w styczniu
                    kilkanaście mln funtów (z jakimiś klauzulami).
                    do tego wszystkiego dochodzi identyfikacja z klubem. ciekawe jak czują się
                    prawdziwi kibice Chelsea od kilku lat, czy kibice Pogoni (o ile plany Ptaka
                    rzeczywiście weszły w życie)?
                    • mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:52
                      ok to sprecyzuje: 3-4 w skladzie meczowym by starczylosmile
                      zawsze myslalam, ze angielska liga bedzie ostatnia, ktora wpusci tylu "obcych"
                      sad(

a taki chocby hiszpanski Real? ma ta swoja szkolke talentow, nawet dzis
                      zagral"wychowanek Realu: jak pan zapowiedzial - ilu takich wychowankow naprawde
                      ma szanse sie tam rozwinac tak, aby miec miejsce w podstawowym skladzie?
                      tam nawet gwiazdy nie moge normalnie pograc..choc dzis wg mnie Beckham byl widoczny.
                      Ronalod jakis przyciezkawy..no dlaczego ja w nim tego geniuszu nie widze????
                      • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 02:23
                        dokładnieuncertain niestety nie da się już na szkółce jechaćsad podobnie w Liverpoolu. w
                        pierwszym składzie dwóch wychowanków, w bezpośredniej rezerwie chyba tylko
                        Warnock, ale Welsh'a (który był kapietanem under20 Anglii, w u21 zagrał już
                        tylko parę razy, pewnie dlatego że w klubie szans nie dostawał i nie miał jak
                        się rozwijać) sprzedaliuncertain Foy, Raven, Whitbread, Mannix czy inni od małego
                        trenowani w szkółce, nie dostają żadnych szans. z jednej strony chcąc walczyć o
                        mistrzostwo i LM ciężko wystawiać graczy niesprawdzonych, ale teraz nie widać
                        nikogo takiego jak Fowler czy Owen, którzy zaczęli grać (i strzelać mnóstwo
                        bram) w pierwszym składzie jeszcze przed 18 urodzinami. dziwne tylko że
                        sprowadzili Sissoko, gracza 20letniego, który w Valencii grał regularnie i w
                        Liverpoolu teraz też się sprawdza.
                        jakiś czas temu czytałem o planach nowej regulacji, która miała obligować do
                        określonej liczby wychowanków w składzie meczowym, ale jakoś o tym cicho, więc
                        pewnie przepadłauncertain
        • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:19
          zupełnie nie ma czego żałować. tzn. ja żałuję że zżarło mi to sporo mega z
          mojego nadwyrężonego limitu w neouncertain
          • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:03
            W dupe zatem dziś Czerwonym i w dupe TePsie sad(
            • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:09
              a TenPies co dziś nabroił?;>
              • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 10:34
                A za mały limit Neostrady to pies? wink)
                • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 11:50
                  już wykańczasz?smile ja pewnie też, chociaż od 12.II nie uaktualnili mi strony,
                  wtedy było 5,5gb, ale później ostro poszłowink łącznie 14 odcinków Losta, kilka
                  24, kilka filmów, kilka meczów streamem z pełną prędkością, jakieś tam płyty...
                  teraz staram się ograniczaćwink
                  • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 14:44
                    Pisałem o Twoim smile

Ze swoim nie miałem żadnych problemów od kiedy mi zamontowali (czyli jakieś pół
                    roku). Może dlatego, że żadnych filmów nie ściągam smile
                    • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 16:10
                      purystatongue_out ja nie wiem, filmy ściągnięte oglądam na kinie domowym, lcd 32" i nie
                      widzę jakiejś większej różnicy między divx a dvdsmile chociaż może nie zwracam
                      uwagi na jakieś małe szczegółysmile
    • grimsrund Steven Gerrard Superstar 12.03.06, 18:48
      No, czegoś takiego nie widuje się na codzień. Steven popisał się przed chwilą
      kapitalnym podaniem "w uliczkę"... do Henry'ego, za własne plecy. Kilkadziesiąt
      sekund wcześniej wyleciał z boiska Alonso - za dwie żółte.

Cóż, wygląda na to że przegrają dziś na Highbury. I dobrze - macie za Jurka! sad(
      • mameluch Re: Steven Gerrard Superstar 12.03.06, 20:39
        chyba jednak dobrze, że musiałem w tym czasie wybyć z domu i nie oglądałem tej
        katastrofyuncertain nie wiem nawet czy mam ochotę ściągać bramki.
    • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 21.03.06, 22:22
      liverpoolski walec właśnie rozjeżdża Birmingham 5:0 na wyjeździe, a jeszcze
      kilkanaście minut do końca zostałosmile
      to będzie już 13 bramek w trzech ostatnich meczach, dwie stracone. no ładniesmile
      tylko że dziś żadna chińska telewizja nie chce mi zadziałać i oglądać na żywo
      nie mogęsad
      • mameluch 6:0 :] 21.03.06, 22:24

• mameluch 7:0 :) 21.03.06, 22:37
          żeby tylko za pewnie się nie poczuli i w weekend z Evertonem nie dostaliuncertain
          • grimsrund Re: 7:0 :) 23.03.06, 16:57
            A niech dostaną! Za Jurka!! sad(
    • grimsrund Derby! 25.03.06, 14:38
      I znów nie ma Jurka!! sad(

Tak czy owak, ciekawie się rzecz rozwija. Liverpool stracił Gerrarda
      (czerwień) - w ogóle straszna kopanina jest - i grając już w osłabieniu zdobył
      bramę do szatni! To znaczy zdobył Phil Neville piękną główką, z tym że nie do
      tej bramki co trzeba smile)

• grimsrund Re: Derby! 25.03.06, 15:02
        Ale jaja - już 2:0 i Everton zamknięty na własnej połowie... Steven Gerrard
        miszcz!! smile)

Jak dobrze, że ten mecz jest rejestrowany smile
        • grimsrund Re: Derby! 25.03.06, 16:00
          Uff, skończyło się na 3:1 - Kewell dorzucił piękną bombę w okienko. Tak, to był
          naprawdę dobry mecz... smile)
          • mameluch Re: Derby! 25.03.06, 17:04
            udało mi się zmusić końputra do pokazania mi drugiej połowysmile chociaż z piłkarzy
            przy normalnym trybie kamery rozpoznawałem tylko Reinęwink obraz raczej zamazany,
            ale nieważnesmile gole w 2 połowie świetne, aż nie wiem czy Garcii czy Kewella
            ładniejszysmile chociaż Cahill też nieźle to zrobił.
            18 goli w 4 meczach. tylko czemu nie zaczęli tak grać od meczu z Benficą?sad
    • mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 00:39
      warte choć małej wzmianki w tym całym mundialowym rozgardiaszu: Craig Bellamy w
      Liverpoolusmile))
      • digsa Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 12:12
        ja sie strasznie cieszę smile)) oby tylko sie odnalazł, w Blackburnie grał fajnie!
        • grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 12:32
          Też cholernie gościa lubię, nie ma ten tego. Rozczula mnie zawsze, gdy jak
          Konik Garbusek kłusuje na bramkę przeciwnika smile))
          • digsa Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 13:10
            smile)
            facet jesi świadectwem tego, że bez szyi też można zostać dobrym piłkarzem! ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka