neder 03.02.06, 17:14 Wpieniające są takie pytania... ...skończyło się pytanie o muzykę z reklam (przynajmniej jest tego mniej) a zaczęło się o muzykę usłyszaną w radiu. Miliard takich samychLudzie, pytajcie się tych co tę muzykę puszczają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: co to za kawałek... 03.02.06, 17:43 to co napisałam to była wersja wyluzowana wobec 20 takich samych wątków na samej górze (niktóre nawet dosłownie powtarzające się bo autor się pomylił i musiał założyć drugi taki sam ... ;p) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: co to za kawałek... 03.02.06, 17:44 no tu akurat Neder ma racje i sie z nia zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: co to za kawałek... IP: *.chello.pl 03.02.06, 21:33 Całe życie myślałem, że Neder to facet, a tu proszę! Człowiek się uczy całe życie ... albo i dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
pikpok0 Re: co to za kawałek... 03.02.06, 18:23 zgadza sie pomylilem sie i przez pomylke wcisnelem enterek ale od razu naprawilem swoj blad i zwrocilem sie do admina o usoniecie mojego postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs pomysł... IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 03.02.06, 17:47 ...może założyć specjalny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: pomysł... 03.02.06, 18:00 A potem osobny wątek proszę dla: > Cerekwickiej > Tokio Hotel > Ich Troje (po Eurowizji to tu będzie jatka) > nie_wiadomo_czy_z_polski_ bloga27 (czy jakaś tam inna liczba) scribs masz wtyki na górze, postaraj się ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: pomysł... 03.02.06, 18:09 to ja dorzuce jeszcze 'co to za teledysk' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina wy tu mieszkacie....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:00 do wszystkich zbulwersowanych pytaniem "co to za piosenka" wygląda na to ze wy tu na tym forum mieszkacie i przeszkadzają wam jakies smieci puszczane przez osoby ktore myslą ze znajdą tu pomoc? jest to forum dotyczące muzyki i czasem wchodze tu zeby zadac pytanie odnosnie tego co mnie w muzyce zaskoczylo. przez pytania takze innych dowiaduje sie tez czegos o wykonawcach (niekoniecznie to zawsze jest ambitne, ale ktos ma taki problem i juz). a jak ci nie pasi to omijaj takie posty gdzie w temacie jest 'co to za melodia', przeciez to jasna sprawa o co bedzie pytane. jak ja widze 'depeche mode' lub 'u2' lub 'mandaryna' to wchodze lub nie - kwestia wyboru. ty tez tak rób a nie zabraniaj innym na to co dozwolone. jak juz jestes takim starym znudzonym wyjadaczem to moze czas na zmiane forum. ja na przyklad nigdy nie otwieram takich pierdół jak "najlepszy kawalek", "najgłupsza piosenka", "najdebilniejsza okladka" bo rankingi pseudoznawcow mnie nie kręcą. ale jakos nie "pienie" sie w tych wątkach ze "idz i sie utop na forum dla debili" jak to robi nie przymierzając neder i sie cieszy ze jest strasznie wynudzona powtarzalnością wątkow i szuka towarzyszy niedoli aby potwierdzili jej urojenia. moze czas na odwyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. a zabronisz nam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:19 > a jak ci nie pasi to omijaj takie posty gdzie w temacie jest 'co to za > melodia', przeciez to jasna sprawa o co bedzie pytane. tak, dziś są same takie pytania. to po prostu nudne. moge wyrazić swoje znudzenie. pozwolisz? o dzięki. > ty tez tak > rób a nie zabraniaj innym na to co dozwolone. nikt nikomu niczego nie broni. Założyłam po prostu wątek tak samo durny jak wszystkie inne z takim pytaniem. Według tego co sama piszesz to mogę. Więc proszę, nie broń mi. > "idz > > i sie utop na forum dla debili" Ktoś z nas tak napisał? Masz jakieś skrzywienie każące Ci wyolbrzmiać, czy co? Poradziłam tylko, zeby spytać u źródła, bo wiele było takich wątków gdzie potem okazywało się, ze właśnie tam zainteresowany uzyskał informację. Tyle, ze najpierw ząłożył wątek, potem wpadł na pomysł wysłania maila do rozgłośni. To najszybszy i najpewniejszy sposób na zdobycie info co to za wykonawca. > > moze czas na odwyk? O jej, uwielbiam tych wszystkich psychologów łażących po forach i wysyłających ludzi na odwyk. Stary tekst. Przeczytaj w jakiejś mądrej książce nastepny. Wykaż się inicjatywą. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: a zabronisz nam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:11 > tak, dziś są same takie pytania. to po prostu nudne. moge wyrazić swoje > znudzenie. pozwolisz? o dzięki. czyli jednak tu mieszkasz? wyrazaj, wyrazaj. ja wyrazilam swoje, a ty wyrazaj sobie swoje. nie po to wyrazalam swoje zeby zabronic wyrazac ci twoje. i kazdy bedzie sobie wyrazal co chce, tylko ze jedni na temat, a drudzy obok aby pokazac jak ci co pytaja są juz nudni. a prawda jest taka ze ktos kto chcialby dowiedziec sie chociazby "co to za piosenka" nie szuka w watkach czy juz ktos moze takie pytanie zadal albo moze jest juz odpowiedz tylko zadaje swoje. stad mnozą sie takie watki. bo nie kazdy "mieszka" na tym forum i żyje tym forum jak ty. > nikt nikomu niczego nie broni. Założyłam po prostu wątek tak samo durny jak > wszystkie inne z takim pytaniem. Według tego co sama piszesz to mogę. Więc > proszę, nie broń mi. nie zamierzam ci bronic, tylko probuje wyjasnic. bo sama tez pytalam, chocby na forum 'film' i tam jakos poblemu z odpowiedziami nie bylo. a poniewaz nie przesiaduje na formach to gdy wchodze w daną tematyke to od razu zadaje pytanie, bo licze na szybką odpowiedz. > Ktoś z nas tak napisał? Masz jakieś skrzywienie każące Ci wyolbrzmiać, czy co? > Poradziłam tylko, zeby spytać u źródła, bo wiele było takich wątków gdzie potem > okazywało się, ze właśnie tam zainteresowany uzyskał informację. Tyle, ze > najpierw ząłożył wątek, potem wpadł na pomysł wysłania maila do rozgłośni. To > najszybszy i najpewniejszy sposób na zdobycie info co to za wykonawca. acha, rzeczywiscie lepiej i zapewnie prosciej zadzwonic do radia lub telewizji i zapytac przedstawiając zdawkową wiedze na temat utworu niz zapytac na forum ewentualnego fana lub osobe zorientowaną. zastanow sie co ty piszesz! > O jej, uwielbiam tych wszystkich psychologów łażących po forach i wysyłających > ludzi na odwyk. Stary tekst. Przeczytaj w jakiejś mądrej książce nastepny. Wyka > ż > się inicjatywą. zabolało, co? to dobrze, miało. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: a zabronisz nam? 04.02.06, 09:29 > > acha, rzeczywiscie lepiej i zapewnie prosciej zadzwonic do radia lub telewizji > i zapytac przedstawiając zdawkową wiedze na temat utworu niz zapytac na forum > ewentualnego fana lub osobe zorientowaną. zastanow sie co ty piszesz! oczywiście nie raczyłaś doczytać, że często ludzie uzyskują odpowiedź właśnie u źródła. Piszą o tym później w załozonych przez siebie wątkach. A co do zadawania pytania na forum. Po coś są wyszukiwarki. Nie trzeba mieszkać na forum, żeby o tym wiedzieć. Wystarczy pomyśleć. > > zabolało, co? to dobrze, miało. Znowu nie doczytałaś. Nie zabolało. Musiałoby być trafnie i inteligentnie, żeby zabolało. Tak to już jest. Tak poza tym jak wiem zawsze odpowiadam na pytanie co to za piosenka, tyle, że denerwuje mnie kilkanaście wątków, często z pytaniem o ten sam utwór. Tyle. Nie podoba się to sie nie wypowiadaj (czyżby Twoje słowa?) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: a zabronisz nam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:40 jak zwykle pani neder-administratorka najmądrzejsza... tak wiec pilnuj sobie wątkow, pilnuj. w koncu nie masz nic ciekawszego w zyciu do roboty. pa! Odpowiedz Link Zgłoś