Dodaj do ulubionych

Zwrot w karierze... księga druga

13.11.02, 23:05
Zgodnie z sugestią, zakładam drugą "odnogę" wątku, w którym zajmujemy się
robieniem kariery bądź pomaganiem jej poprzez zrzucanie odzieży przez
niektórych artystów (a w zasadzie artystki).

Ostatnio nasza debata utknęła na przypadku Moniki Kuszyńskiej, która
regularnie, acz jeszcze bez pełnej odsłony, sugeruje, iż na taki zwrot
mogłaby się poważyć. Nie widziałem jeszcze najnowszych periodyków z występem
Kuszyńskiej, ale może ktoś widział, więc proszę o recenzję...

Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Zwrot w karierze... księga druga 13.11.02, 23:12
      vulture napisał:

Nie widziałem jeszcze najnowszych periodyków z występem
      > Kuszyńskiej, ale może ktoś widział, więc proszę o recenzję...

Sępie, Ja mam w szafiewink Co prawda zdjęcia trochę nieostre, ale widać wszystkie
      najważniejsze "elementy"wink
      • mallina Re: Zwrot w karierze... księga druga 13.11.02, 23:13
        Monika K. prezentowala swe wdzieki w jakims "Maximie", posiadam..
        • greenblack Re: Zwrot w karierze... księga druga 13.11.02, 23:16
          mallina napisała:

> Monika K. prezentowala swe wdzieki w jakims "Maximie", posiadam..

E tam, "Maxim"! Nie ma to jak domowe "wyroby"wink Coś tam mówiła, żebym nikomu
          nie pokazywał, ale kto by tam słuchał.
    • munky Re: Zwrot w karierze... księga druga 14.11.02, 11:57
      abstrahując juz od pani Moniki K., ostatnio podejrzałem, że do programu Bar,
      jako uczestniczka trafiła niejaka Dorota, wokalista zespołu Virgin, swego czasu
      mocno promowanego prze polskie MTV. Liczę na rychły zwrot w karierze tej
      panny...
      • vulture Paniena z Virgin 14.11.02, 19:15
        Ta pani jest na pozycji zwrotowej już od samego początku. Gratuluję gustu
        panu Nejmanowi.
        • loveletter Re: Paniena z Virgin 14.11.02, 20:39
          vulture napisał:

> Ta pani jest na pozycji zwrotowej już od samego początku. Gratuluję gustu
          > panu Nejmanowi.

do baru poszła???????????? Niezła jazda.

Ta panna śpiewa nieźle, choć nie bardzo lubię taki wokal, więc mogła się już przy śpiewaniu zatrzymać, a nie - do baru leźć, na postradanie.

IbiszBar to chyba jedna z najbardziej plastikowych scenerii naszej tel-tel-telewizji....

Podzielam obawy Manna z dzisiejszego "maniaka"... schodzimy na psy, na razie to tylko zapchlone cockerspaniele, ale tuż za rogiem czają się różowe pudle.

marszczący brwi Loveletter
    • Gość: eska71 Księga druga ??? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 20:20
      Vulture i Loveletter - co to, zmian Wam się zachciało ?!
      Zarzucić taki porządny wątek, z taką bogatą i długą tradycją, z taką ilością
      emocji i wruszeń, z taką różnorodnością refleksji i przemyśleń, z takim bagażem
      niepowtarzalnych materiałów źródłowych ?! wink
      Czy Wam się wydaje, że ja nie mam nic innego do roboty tylko monopolizowanie od
      początku kolejnego wątku ?! smile))))
      Poza tym co to za maniery? Tak bez uprzedzenia ? Zero delikatności i
      wrażliwości.
      Dzisiaj w ramach protestu wcale się nie odezwę !!! wink))
      • loveletter Re: Księga druga ??? 14.11.02, 20:31
        Gość portalu: eska71 napisał(a):

> Vulture i Loveletter - co to, zmian Wam się zachciało
        > Zarzucić taki porządny wątek, z taką bogatą i długą tradycją, z taką ilością
        > emocji i wruszeń, z taką różnorodnością refleksji i przemyśleń, z takim bagażem
        >
        > niepowtarzalnych materiałów źródłowych ?! wink
        > Czy Wam się wydaje, że ja nie mam nic innego do roboty tylko monopolizowanie od
        >
        > początku kolejnego wątku ?! smile))))
        > Poza tym co to za maniery? Tak bez uprzedzenia ? Zero delikatności i
        > wrażliwości.
        > Dzisiaj w ramach protestu wcale się nie odezwę !!! wink))

eska, my chłopaki niewykształcone, ledwo jako tako obyte w tych, no, towarzystwach różnych. Nie miej nam za złe tego, no, fopa...

Poprawimy sie!!

Następny raz jak bedziemy wątek zmieniac to Ci wyslemy wszystkie linki ze starego, czyli no tego powyższego, na skrzynke Ci wyślemy.

Trzymaj się ciepło i w ogóle się mocno trzymaj, szczególnie po pijaku się trzymaj, bo to różnie wtedy bywa, no bo wiesz - kiwa się w lewo, w prawo się człowiek kiwa, no to się trzymaj.

Pozdrawiam Ciebie tutaj, śpiewny jak zwykle, Loveletter.
        • vulture eska kochanie nie złość się 15.11.02, 16:09
          ...bo złość piękności szkodzi, a brak piękności szkodzi w zwrotach w
          karierze... ojej, zupełnie przypadkiem jakiś link wyskoczył
          www.znane.qa.pl/schazza.html - ojej! I tutaj też!
          www.znane.qa.pl/kasia.html Ciekawe, co tam jest, na pewno coś
          ładnego... smile))
          • loveletter Re: eska kochanie nie złość się 15.11.02, 16:14
            vulture napisał:

> <a href="http://www.znane.qa.pl/schazza.html"target="_blank">www.znane.qa.pl/sc
            > hazza.html</a> - ojej!

ooooooooooooooo!!!!!

> <a href="http://www.znane.qa.pl/kasia.html"target="_blank">www.znane.qa.pl/kasi
            > a.html</a>

ooooooooooooooo boooooooooooooooooooooożeeeeeeeeeeeeeeee
            • vulture LA LA LA!!! 15.11.02, 16:25
              www.znane.qa.pl/kylie.htmlBuehehehehehe...
              • Gość: eska71 Re: LA LA LA!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 17:01
                vulture napisał:

> <a
                href="http://www.znane.qa.pl/kylie.htmlBuehehehehehe..."target="_blank">www.
                > znane.qa.pl/kylie.htmlBuehehehehehe...</a>

La la la... Hm! Znajomy uśmieszek... Wzmogłam czujność!
                Taaaak, sympatyczny baner, ale po co ta reklama konkurencji?
                Jacyś SYMPATYCZNI na tym forum też chyba są- śmiem nawet twierdzić, że całkiem
                sporo. I nie trzeba wypełniać ankiety: "Szukam kobiety/mężczyzny w wieku ..."
                Sami się odzywają. Pozdrawiam wszystkich SYMPATYCZNYCH. smile
          • Gość: eska71 Re: eska kochanie nie złość się IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 20:37
            "Kochanie nie złość się" ?!!! Wrrrrrr.....

Co to ?!!! Standardowy tekst na takie okazje?
            > ...bo złość piękności szkodzi,

Jeśli stres -jaki przeżyłam - niekorzystnie odbije się na mojej urodzie, to
            obciążę Cię kosztami "naprawy" ! wink
            Sugeruję, że w ramach uzdrowienia atmosfery powinieneś znaleźć jakiś ciekawy
            link, którego bohaterami będą znani muzycy - PANOWIE!
            Postaraj się.

P.S.Odrzucam na chwilę osobiste animozje, bo chyba moja kolej na osąd moralny
            zawartości linków. Schazza - nie komentuję bo Loveletter już na ten temat coś
            nawykrzykiwał, tylko nie wiem czy wyrażał zachwyt czy dezaprobatę.
            Kasia - szczególnie naga golizna ( żeby eksponować nagą czaszkę- to dopiero
            trzeba być zdeterminowanym !).
        • Gość: eska71 Jazda bez trzymanki ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 20:26
          loveletter napisał:

> my chłopaki (...) poprawimy sie!!

Czcze deklaracje ! Już Was trochę znam ! A swoją drogą, jak to szybko zawiązała
          się ta męska koalicja. Wystarczyło drobne zagajenie i Vulture natychmiast
          przystąpił do dzieła. Ciekawe czy moje prośby też spełnialibyście tak
          ochoczo ?! wink))

Loveletter mam pytanie: kiedy pisałeś swój post to byłeś jeszcze w pionie,
          czy już Cię tak kiwnęło, że objawił Ci się poziom ?!!!

> Trzymaj się ciepło i w ogóle się mocno trzymaj, szczególnie po pijaku się
          trzymaj,

Boże ! Z kim ja współpracuję w Komisji Obrony Moralności/ Wydział: Zwroty w
          Karierze ?! To jakieś nieporozumienie ! Czy już mam rozglądać się za kimś
          innym, czy istnieje jeszcze szansa, że powrócisz na drogę cnoty ??? smile))
          • loveletter Re: Jazda bez trzymanki ! 15.11.02, 20:37

> Czcze deklaracje ! Już Was trochę znam !

No co ty eska - przecież jeszcze nigdy się poprawić nie próbowaliśmy, skąd możesz wiedzieć, że to czcze deklaracje!!?

>A swoją drogą, jak to szybko zawiązała
            > się ta męska koalicja. Wystarczyło drobne zagajenie i Vulture natychmiast
            > przystąpił do dzieła. Ciekawe czy moje prośby też spełnialibyście tak
            > ochoczo ?! wink))

JASNE!!! Wal śmiało! Proś czego tylko dusza zapragnie!!wink

> Loveletter mam pytanie: kiedy pisałeś swój post to byłeś jeszcze w pionie,
            > czy już Cię tak kiwnęło, że objawił Ci się poziom ?!!!

Nie mam pojęcia, historia tego dnia kompletnie mi się zamazała.

> Boże ! Z kim ja współpracuję w Komisji Obrony Moralności/ Wydział: Zwroty w
            > Karierze ?! To jakieś nieporozumienie ! Czy już mam rozglądać się za kimś
            > innym, czy istnieje jeszcze szansa, że powrócisz na drogę cnoty ??? smile))

powrócić na drogę cnoty??????

A zszedłem z niej??????

CZY JA NA NIEJ KIEDYKOLWIEK BYŁEM???????????!!!!!!!

LoOOOvVelEttEr.
            • Gość: eska71 Re: Jazda bez trzymanki ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 16:54
              loveletter napisał:

> Proś czego tylko dusza zapragnie!!wink

Ooo! To muszę się zastanowić. Poważnie zastanowić. Skoro trafiła mi się złota
              rybka - a być może nawet DWIE ! A duszę mam rogatą to i pragnienia nie będą
              anielskie! wink))
              Wspominałeś coś kiedyś o autorskim zwrocie. Może powrócę do tematu... smile))

P.S. Czy już odpowiedziałeś na szereg egzystencjalnych pytań, które sobie
              ostatnio zadałeś ?!
              • loveletter Re: Jazda bez trzymanki ! 16.11.02, 18:46

> P.S. Czy już odpowiedziałeś na szereg egzystencjalnych pytań, które sobie
                > ostatnio zadałeś ?!

eeee???? eg - zy - sss -ten -cjonal -ne???? co to? Jakie pytania???, nie pamiętam!!!!
                • Gość: eska71 Re: Jazda bez trzymanki ! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 19:03
                  POMROCZNOŚĆ JASNA ???
    • huney Re: Zwrot w karierze... księga druga 15.11.02, 18:46
      Robić zwrot w prawo czy lewo? Margines wykluczam, bo prawość tegoż podaję w
      wątpliwość...
      • loveletter Re: Zwrot w karierze... księga druga 15.11.02, 19:06
        huney napisała:

> Robić zwrot w prawo czy lewo? Margines wykluczam, bo prawość tegoż podaję w
        > wątpliwość...

huney, nie ważne czy w lewo czy w prawo - byle szybciej i z hukiem!!!
        • vulture Re: Zwrot w karierze... księga druga 16.11.02, 08:42
          Najważniejszy zwrot to taki, który wszyscy zauważą, n.p. ubrana całkowicie od
          stóp do głów Monika Kuszyńska.
          • huney Re: Zwrot w karierze... księga druga 16.11.02, 10:56
            Od stóp do głów?
            Jak panienki z No Angels?
            Przyznam, ze tak skromnych akurat nie robię. Szkoda w ogóle fatygi na
            wyciąganie ciuchów z szafy.
          • Gość: eska71 Monika K.- "zawrócona inaczej" !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 17:05
            Szok estetyczny.
            • vulture Re: Monika K.- 'zawrócona inaczej' !!! 16.11.02, 23:39
              Co, Stankiewicz lepsza???
              • Gość: eska71 Re: Monika K.- 'zawrócona inaczej' !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 14:54
                Ale rozebrana czy zapięta pod szyję, bo nie wiem, do której wersji mam się
                odnieść ??? wink
                • vulture Stan(i)kiewicz 17.11.02, 15:08
                  Chodzi mi o wersję łysą w prześwitującej szmacie.
                  • Gość: eska71 Zwroty głowy... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 18:31
                    To nie szmata tylko powłoka z ektoplazmy, która ujawnia się, gdy wokalistka
                    jest w stanie transu scenicznego - dla badaczy problemu może okazać się
                    przydatna wiedza z zakresu parapsychologii i psychotroniki. wink
                    Widocznie zdjęcia zostały zrobione tuż po koncercie, kiedy ów stan transu
                    jeszcze się utrzymywał. wink
                    A wracając do pytania: jedno jest pewne, pani Stankiewicz ma większe skłonności
                    do ekshibicjonizmu niż Monika K. To inna liga.
                    W związku z tym może szerzej zajęlibyśmy się problemem ŁYSYCH KOBIET ze sceny
                    muzycznej. Co Ty na to Vulture ? smile
                    • vulture Łyse... 17.11.02, 23:48
                      -Philia Collins?
                      • Gość: eska71 Re: Łyse... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 19:01
                        vulture napisał:

> -Philia

Philia... a wiesz, że to nawet ładnie brzmi. Chociaż nie, zmieniłam zdanie,
                        bo wszelkie wynaturzenia, zwyrodnienia i zboczenia to ...filie.
                        Oooo... zdecydowanie NIE !!!

Vulture proszę wrócić do tematu: "Wpływ braku bujnej czupryny - czyli
                        nagość/łysina zamierzona i spreparowana - a intensyfikacja procesów
                        karierotwórczych u przedstawicieli płci żeńskiej rodzaju ludzkiego, w oparciu o
                        badania rynku muzycznego, przeprowadzone w wybranych krajach w latach 1980-2002"
                        Oczekuję bogato upoglądowionego referatu. wink
    • Gość: janek0 kayah IP: *.acn.waw.pl 18.11.02, 01:25
      chciałem zauważyć, że dzisiaj w programie p. wojewódzkiego kuby (aka powiatowy) wystąpiła artystka kayah, i oświadczyła, że się rozbierać nie będzie. powiedziała też, że nie otrzymała propozycji kariera za sex.
      więc zwrotu w jej wypadku nie będzie - nie wiem, czy niestety, czy stety.
      • huney Re: kayah 18.11.02, 20:28
        Gość portalu: janek0 napisał(a):

> chciałem zauważyć, że dzisiaj w programie p. wojewódzkiego kuby (aka
        powiatowy)
        > wystąpiła artystka kayah, i oświadczyła, że się rozbierać nie będzie.
        powiedzi
        > ała też, że nie otrzymała propozycji kariera za sex.
        > więc zwrotu w jej wypadku nie będzie - nie wiem, czy niestety, czy stety.

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Z entuzjazmem zastąpił ja
        Wojewódzki, wystawiając swe patykowate odnóza pod pręgież publiki. Zgryźliwość
        w jego przypadku to juz droga przetarta do karery...on chyba czytał Twój wątek,
        vulture.
        • vulture Wojewódzki 19.11.02, 20:11
          Nic Wojewódzkiemu nie sugerowałem, wręcz przeciwnie, sama myśl delikatnie
          mówiąc mnie odrzuca i mimo licznych zastrzeżeń od Kuby Wojewódzkiego,
          wystawiającego swoje odnóża, zdecydowanie wolę już to:

www.znane.qa.pl/lipnicka.html
          Jak to mówią - mniejsze zło.
          • Gość: eska71 Zwroty telewizyjne. IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 21:08
            Akurat A.Lipnicka to ma kompleksy na punkcie swoich odnóży. Stale to podkreśla
            w wywiadach. Ale widzę, że tu się przemogła i chyba nie jest tak źle.

A w sprawie Kuby W. to pojawiła się jakaś nowa prawidłowość. Albo on się
            rozbiera ( Uueee... co to było za rozbieranie, pokątnie, gdzieś za kanapą -
            ale to akurat dobrze o nim świadczy- pełen humanitaryzmu odruch litości dla
            widzów ), albo rozbierają się ludzie z jego otoczenia.
            W tym samym dniu ( jakiś ciężki był ten dzień ???) jeden z kandydatów na idola
            muzycznego zdjął spodnie i zaprezentował gołe pośladki. On to się faktycznie
            ZWRÓCIŁ do kamery. Ale omawialiśmy już kiedyś przypadek M.Sewioło, u której
            przedwczesny ZWROT okazał się klapą. Warto więc chyba czasem odczekać.
            • vulture Re: Zwroty telewizyjne. 20.11.02, 16:14

> Akurat A.Lipnicka to ma kompleksy na punkcie swoich odnóży. Stale to
              podkreśla
              > w wywiadach. Ale widzę, że tu się przemogła i chyba nie jest tak źle.

A może to nie jej tylko doklejone Cugowskiego?
              • Gość: eska71 Re: Zwroty telewizyjne. IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 20:11
                vulture napisał:

> A może to nie jej tylko doklejone Cugowskiego?

Vulture ! Każdy ma swojego Collinsa, który działa na niego jak płachta na byka.
                Moim Collinsem jest Cugowski, więc bardzo Cię proszę, nie wyciągaj go na
                światło dzienne. Niech poczwara siedzi w jakiejś pieczarze. Najlepiej
                dźwiękoszczelnej. KONIECZNIE dźwiękoszczelnej !!!
                Gdybyś go całego rozebrał i postawił na scenie, pewnie byłby zachwycony
                i przekonany, że znowu oddaje ludzkości przysługę, pozwalając na kontakt
                z absolutnym cudem natury. sad((
                Mnie już dręczą koszmary, że on kiedyś zapragnie zwrotu. :0
                • Gość: Elentarii Re: Zwroty telewizyjne. IP: *.toya.net.pl 20.11.02, 22:14
                  Ojej... wyobraziłam sobie tę przysługę... Proszę, nie róbcie mi tego, mnie się
                  potem śnią koszmary...
                  Pozdrawiam cieplutko
                  • Gość: eska71 Re: Zwroty telewizyjne. IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 23:10
                    Bardzo przepraszam. To faktycznie było drastyczne, ale jesteśmy na wątku dla
                    ludzi o mocnych nerwach. Tu trzeba być przygotowanym na wszystko !!! wink))pzdr.
                    • Gość: Elentarii Re: Zwroty telewizyjne. IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 23:25
                      Dobrze, następnym razem zapnę pasy bezpieczeństwa smile pozdrawiam
    • Gość: eska71 Taki dzień !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 23:16
      Pozdrawiam... pozdrawiam... pozdrawiam...

Dzisiaj jest Światowy Dzień Życzliwości !!!

pozdrawiam... pozdrawiam... pozdrawiam...

Należy pozdrowić dziesięć osób !!!

no to pozdrawiam... pozdrawiam... pozdrawiam...

Czy pozdrowienia dotarły, bo nie wiem czy już mam przestać ?!

pozdrawiam... pozdrawiam... pozdrawiam... SERDECZNIE !!! smile))
      • urokee Re: Taki dzień !!! 21.11.02, 23:32

> Pozdrawiam... pozdrawiam... pozdrawiam...
        >
        > Dzisiaj jest Światowy Dzień Życzliwości !!!
        >
        > pozdrawiam... pozdrawiam... pozdrawiam...

dodałabym jeszcze do tego, że dzisiaj cały dzień ekran jedynki dumnie ozdabiała
        ikonka z przekreślonym papieroskiem. NIech nam żyje życzliwy człowiek o głodzie
        nikotynowym!!!! Ehhh skóra cierpnie.....
        • vulture Re: Taki dzień !!! 23.11.02, 15:40
          urokee napisała:

> dodałabym jeszcze do tego, że dzisiaj cały dzień ekran jedynki dumnie
          ozdabiała
          >
          > ikonka z przekreślonym papieroskiem. NIech nam żyje życzliwy człowiek o
          głodzie
          >
          > nikotynowym!!!! Ehhh skóra cierpnie.....

A czy ktoś zrobił zwrot w karierze przy pomocy fajek???
          • Gość: eska71 Re: Taki dzień !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 16:32
            vulture napisał:

> A czy ktoś zrobił zwrot w karierze przy pomocy fajek???

O fajkach nie słyszałam, ale była taka jedna pani ( o swojsko brzmiącym
            nazwisku), która bawiła się cygarem i trochę to przyspieszyło jej karierę
            w Białym Domu... wink
            • urokee Re: Taki dzień !!! 23.11.02, 17:50
              > O fajkach nie słyszałam, ale była taka jedna pani ( o swojsko brzmiącym
              > nazwisku), która bawiła się cygarem i trochę to przyspieszyło jej karierę
              > w Białym Domu... wink

o taaaak zdecydowanie przyspieszyło, jak również niewątpliwie wzbogaciło naszą
              wiedzę o wszechobecności i różnorodnym zastosowaniu wyrobów
              tytoniowych.......stała się ikoną tego, jak paskudny nałóg może zniszczyć taką
              ekhm uroczą, niewinną istotkę .........
          • urokee Re: Taki dzień !!! 23.11.02, 17:34
            > A czy ktoś zrobił zwrot w karierze przy pomocy fajek???

nikt się do tego nie pali, czy co????..........
            • vulture A ja palę faję... 24.11.02, 01:23
              Britney już przyłapano z papierosami, ale nie wydaje mi się, by był to
              wystarczający powód do zwrotu w karierze...
              • Gość: eska71 Lepiej nie palić! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 16:21
                No nie wiem. Gdzieś czytałam, że "artystka" zamierza wycofać się na rok z
                branży. Pewnie się wstydzi !
                To może to jednak jest zwrot w karierze, tylko kierunek jakiś taki niezbyt
                zachęcający.
                • Gość: Elentarii Re: Lepiej nie palić! IP: *.toya.net.pl 24.11.02, 17:19
                  Czyżby kariera poszła z dymem (z dymkiem? karierka? wink)
                  Pozdrawiam
                  • vulture Bo to chyba nie o sam wyrób tytoniowy chodzi... 24.11.02, 21:13
                    ..tylko o może mniej znane zastosowanie dla niego... eee zresztą nieważne.
                    Pozdrawiam w imieniu Toni Braxton.
                    www.znane.qa.pl/toni.html
                    • loveletter Re: Bo to chyba nie o sam wyrób tytoniowy chodzi. 24.11.02, 21:15
                      vulture napisał:

> ..tylko o może mniej znane zastosowanie dla niego... eee zresztą nieważne.
                      > Pozdrawiam w imieniu Toni Braxton.
                      > <a href="http://www.znane.qa.pl/toni.html"target="_blank">www.znane.qa.pl/toni.
                      > html</a>

hej Vulture, poszukaj jakiejś innej strony ze zwrotami, bo tę już i tak całą przejrzałemwink))

Loveletter
                      • vulture Re: Bo to chyba nie o sam wyrób tytoniowy chodzi. 25.11.02, 00:10
                        loveletter napisał:

> hej Vulture, poszukaj jakiejś innej strony ze zwrotami, bo tę już i tak całą
                        pr
                        > zejrzałemwink))
                        >
                        > Loveletter

To może byś sie zrewanżował sam jakąś, co? tongue_out
                        • Gość: eska71 Na tropie... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 22:37
                          Eeee... mieliście poszukać czegoś dla mnie ! Egoiści. Mogą być np. chłopcy
                          z Red Hot Chili Peppers w "strojach firmowych".

A poza tym mam pytanie. Podobno Eminem na gali MTV błysnął nagimi pośladkami.
                          Prawda to ? Bo prowadzę statystykę kto już BŁYSZCZAŁ !!! wink
                          • vulture BŁYSK Z POŁYSKIEM 26.11.02, 05:23
                            Gość portalu: eska71 napisał:

Podobno Eminem na gali MTV błysnął nagimi pośladkami.
                            > Prawda to ? Bo prowadzę statystykę kto już BŁYSZCZAŁ !!! wink

Nie oglądałem tegorocznej gali, bo nie było się z czego tak naprawdę pośmiać. A
                            Eminem musiałby zrobić błysk (powinien w tym momencie rozlec się fragment
                            refrenu piosenki Queen: "Flash! Aaaa!!...") na początku, o na niego i tak bym
                            wyłaczył. A poza Skibą, Angusem Youngiem i Ozzym,kto jeszcze "błysnął"?
    • vulture do Eski 26.11.02, 05:40
      Dla Ciebie wszystko:
      malestars.net/Red_Hot_Chili_Peppers_Naked
      • Gość: eska71 Do Vulture'a :))) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 20:01
        vulture napisał:

> Dla Ciebie wszystko...

Vulture ! Jestem absolutnie oczarowana Twoim poświęceniem !!!
        Spełniasz moje zachcianki o godz. 5:40 - bladym świtem.
        Rozczuliłam się. Baaaaaaaardzo dziękuję. smile)))))))))))))))))

A teraz przepraszam, oddalam się, bo będę nacieszać oczy GORĄCYM,
        ROZGRZANYM DO CZERWONOŚCI, PIKANTNYM MATERIAŁEM PAPRYCZKOWYM. wink))

P.S. Czy drugie zdanie (o zachciankach) nie zabrzmiało nieco obscenicznie ? wink
        Nie będziesz miał kłopotów ? smile
        • vulture zachcianki... 26.11.02, 20:52

Czy drugie zdanie (o zachciankach) nie zabrzmiało nieco obscenicznie ? wink
          > Nie będziesz miał kłopotów ? smile

Że niby co masz na myśli? smile Zachcianki ludzka rzecz- niektórym się zachciewa
          nosić bardziej pzrewiewne ubrania, a innym oglądać to, co zostało w miejscu
          zrzuconych fatałaszków...
    • vulture Klasyka gatunku 27.11.02, 18:15
      A teraz - w ramach miłego przerywnika- coś dla wszystkich, którzy z
      sentymentem wspominają lata 80-te i ich wielkie (dosłownie) gwiazdy...
      www.sabryfansite.com/
      • loveletter Re: Klasyka gatunku 27.11.02, 18:24
        vulture napisał:

> A teraz - w ramach miłego przerywnika- coś dla wszystkich, którzy z
        > sentymentem wspominają lata 80-te i ich wielkie (dosłownie) gwiazdy...
        > <a href="http://www.sabryfansite.com/"target="_blank">www.sabryfansite.com/</a>

vulture!!! przecież tego się nawet nie da zamknąć!!smile))))) Eska zaraz Ci zwróci uwagę, że się coraz gorzej zachowujeszwink

a tak a propos - powinieneś zainteresować się Sarah Conor (tak się chyba nazywa ta blondynka która nagrała ostatnio "one night stand" z Łajklifemsmile))

W swoim kolejnym teledysku (tym razem bez wspomnianego pana) jest już tak blisko zwrotu, że już tylko mały, mały kroczek brakuje smile)))....
        niektórzy mogliby nawet twierdzić, że zwrot już się właściwie dokonał....

• Gość: eska71 Stanowczo protestuję ! :( IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 19:55
        vulture napisał:

> A teraz - w ramach miłego przerywnika- coś dla wszystkich, którzy z
        > sentymentem wspominają lata 80-te i ich wielkie (dosłownie) gwiazdy...
        > <a
        href="http://www.sabryfansite.com/"target="_blank">www.sabryfansite.com/</a>

Powiem krótko. To co zaproponowałeś to: SKANDAL!!!

Vulture - rozumiem, że Twoje wczorajsze "aksamitne" gesty i wieczorna miła
        pogawędka miały uśpić moją czujność. Tak się dałam nabrać !
        Ale koniec tych sentymentów. W imieniu wszystkich zaglądających tu Forumowiczów
        stanowczo domagam się przeprosin. I tym razem mówię całkiem poważnie. Tu się
        nie ma z czego śmiać.
        Przekroczyłeś granicę. sad((
        • loveletter Re: Stanowczo protestuję ! :( 27.11.02, 20:05

> Powiem krótko. To co zaproponowałeś to: SKANDAL!!!
          >
          > Vulture - rozumiem, że Twoje wczorajsze "aksamitne" gesty i wieczorna miła
          > pogawędka miały uśpić moją czujność. Tak się dałam nabrać !
          > Ale koniec tych sentymentów. W imieniu wszystkich zaglądających tu Forumowiczów
          >
          > stanowczo domagam się przeprosin. I tym razem mówię całkiem poważnie. Tu się
          > nie ma z czego śmiać.
          > Przekroczyłeś granicę. sad((

a nie mówiłem Vulture, że płazem Ci to nie przejdzie?wink)))
          • Gość: eska71 Re: Stanowczo protestuję ! :( IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 20:09
            loveletter napisał:

> a nie mówiłem Vulture, że płazem Ci to nie przejdzie?wink)))

Mówiłeś, ale jakoś wyjątkowo łagodnie ! sad
        • vulture Re: Stanowczo protestuję ! :( 27.11.02, 20:12

> Powiem krótko. To co zaproponowałeś to: SKANDAL!!!

E tam, tylu ludziom się podobało...
          >
          > Vulture - rozumiem, że Twoje wczorajsze "aksamitne" gesty i wieczorna miła
          > pogawędka miały uśpić moją czujność. Tak się dałam nabrać !

A co, miałem być niemiły?

> Ale koniec tych sentymentów. W imieniu wszystkich zaglądających tu
          Forumowiczów
          >
          > stanowczo domagam się przeprosin. I tym razem mówię całkiem poważnie. Tu się
          > nie ma z czego śmiać.
          > Przekroczyłeś granicę. sad((

Chyba nieco przesadzasz. Jeszcze Samantha Fox została...
          • Gość: eska71 "ciche dni "... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 18:44
            Skruchy nie zauważyłam... sad(((((((((((((((((((((((
            • vulture pop-upy 30.11.02, 11:32
              Ojej, dopiero teraz zauważyłem, przepraszam, moja wina. Nie miało tam
              wyskakiwać 100000 okienek tylko jedna Sabrina! Nie wiem, jak to się stało, bo
              kiedy otwierałem stronę, to nic mi nie wyskoczyło, dopiero z tego linku, który
              tu umieściłem. Teraz spróbuję ze stroną oficjalną, jak nie będzie nic
              wylatywać, albo jak będzie, to zaraz napiszę

www.sabrinasalerno.com/immag/rio/ingimmag5.htm
              Wiem że tu jest odziana, ale może niektórzy są zainteresowani, jak teraz
              wygląda...
              • vulture link przetestowany 30.11.02, 11:34
                Ten jest w porządku, wszystkich zaszokowanych nadmiarem nieskromności jeszcze
                raz przepraszam.

P.S. Zastanawiam się, ile osób TAK NAPRAWDĘ było zaszokowanych nadmiarem
                nieskromności smile))
                • Gość: eska71 Hm! Wypadek czy... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 16:24
                  vulture napisał:

> ... wszystkich zaszokowanych nadmiarem nieskromności jeszcze
                  > raz przepraszam.

Taaak, ładna wersja dla mediów. Samo się zrobiło. Samo wyskoczyło.
                  Złośliwość materii nieożywionej ( chociaż w tym przypadku owa "materia" była
                  ożywiona aż nadto !!! ).
                  Cenię Twój talent dyplomatyczny, wyszedłeś obronną ręką. Postarałeś sie też
                  o UBRANE tym razem zdjęcie Sabriny - co pewnie nie było łatwe. Ale czy to
                  wystarczy by zatrzeć niemiłe wrażenie ? Przekonamy się.

> P.S. Zastanawiam się, ile osób TAK NAPRAWDĘ było zaszokowanych nadmiarem
                  > nieskromności smile))

Ja naprawdę byłam zniesmaczona "nadmiarem nieskromności" -jak to eufemistycznie
                  nazwałeś, co pewnie dało się zauważyć w żywiołowości reakcji. Mam bowiem
                  na uwadze fakt, że jesteśmy na forum publicznym, a to zobowiązuje do szacunku
                  dla czytających. Dobór "treści" nie jest więc całkiem dowolny.
                  Przynajmniej dla mnie.

Vulture zawieszam broń na haku, ale uważaj na przyszłość co polecasz innym. smile
                  Dobrze, że mamy andrzejki. PEACE ! wink
                  • vulture dość 30.11.02, 16:56

> vulture napisał:
                    >
                    > > ... wszystkich zaszokowanych nadmiarem nieskromności jeszcze
                    > > raz przepraszam.
                    >
                    > Taaak, ładna wersja dla mediów. Samo się zrobiło. Samo wyskoczyło.

Napisałem już powyżej, że jak szukałem strony z Sabriną to pop-upy mi nie
                    wyskoczyły, ani nie miałem zamiaru ich zamieszczać. Wątek był głupi, ale miał
                    swoje określone zadanie i DOSKONALE ZDAJE SOBIE SPRAWĘ z tego, że są granice, a
                    niestety przez wypadek zamieściłem link z "wkładką". Piszę o wątku "był"
                    ponieważ mimo moich tłumaczeń, jak widzę, jestem podejrzewany o umyślne
                    wstawienie okienek xxx, więc po prostu nie będę go kontynuować; niech to robi
                    ktoś inny.
                    • Gość: eska71 Przepraszam. IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 13:26
                      Zrobiło się nieprzyjemnie, a na pewno NIE TAKA BYŁA MOJA INTENCJA !!!
                      Vulture, teraz Ty wpędziłeś mnie w poczucie winy. Może mój komentarz był zbyt
                      napastliwy, ale zdanie o odpowiedzialności za treść nie odnosiło się do Ciebie
                      personalnie, tylko było spostrzeżeniem ogólnym. Gdybym nie uwierzyła, że to BYŁ
                      WYPADEK, wcale nie zamieściłabym już żadnego komentarza.
                      Moja wina polega na tym, że powinnam ograniczyć się do stwierdzenia typu: NO
                      PROBLEM!, a ja niepotrzebnie drążyłam temat. Przyznaję się do błędu,
                      przepraszam Cię Vulture, że zasugerowałam dwuznaczności, których nie było,
                      a które sprawiły Ci przykrość.
                      Wybacz.
                      Proszę Cię również, byś puścił w niepamięć cały incydent i kontynuował wątek.
                      Jeśli ma on wygasnąć, to niech to się stanie w sposób naturalny, a nie w chwili
                      najwyższego napięcia, skarg i żalu.
                      Jeszcze raz przepraszam. Niech wyrzuty sumienia, które mną targają, będą dla
                      mnie nauczką pokory na przyszłość. Dwa razy dam sobie po łapach zanim coś
                      napiszę!!!
                      Czy wyciągniesz rękę do zgody ? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka