Gość: ap77 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 22:36 CUDOOOO!!!!!!!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_dagny Re: Odkryłam Gotan Project!!! 16.11.02, 22:43 Gość portalu: ap77 napisał(a): > CUDOOOO!!!!!!!! > polecam Poprosze o bardziej szczegolowe informacje na temat tego zespolu. Cuda sa tak rzadkie, ze czasami trudno jest mi w nie uwierzyc Jaki to rodzaj muzy? Jaka plyte/utwor polecasz? Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
_dagny Re: Odkryłam Gotan Project!!! 16.11.02, 22:48 teddy4 napisał: > Nie polecam. Dlaczego? (Mam dzisiaj wyjatkowe szczescie do enigmatycznych odpowiedzi Pozdr, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 16.11.02, 22:55 Jak dla mnie jest to nowy Buena Vista Social Club - czyli coś czym przez najbliżsże pół roku będą zachwycać się japiszony. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 16.11.02, 23:00 Zgadzam sie z kol. teddym i polecam raczej Interpol. Odpowiedz Link Zgłoś
_dagny Re: Odkryłam Gotan Project!!! 16.11.02, 23:11 miecio4 napisał: > Zgadzam sie z kol. teddym i polecam raczej Interpol. Interpol? Hmmm, pomyslimy W kazdym razie, dzieki za wypowiedz. Chociaz kolezanka ap77 nie bedzie raczej zadowolona... Pozdr, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
pippin Re: Odkryłam Gotan Project!!! 18.11.02, 16:50 ej japiszony to świnie nie? wezmą i zaczną tego słuchać to potem normalny człowiek już nie może bo co się z bydłem będzie równał a kidać to, że BVSC to fajoska muza jak fagasy słuchają to do bani z tym śmieciem gotan jest ok. odlecieć może przy tym się nie da ale bardzo przyjamnie się czas spędza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Odkryłam Gotan Project!!! IP: *.iig.pl 17.11.02, 05:46 porównanie instrumentalnej muzyki kubańskiej z buena vista do dubowanego,miksowanego gotan project,że niby podobne zupełnie nie na miejscu.polecam obydwie pozycje,choć nie jestem japiszonem Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 17.11.02, 20:08 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > porównanie instrumentalnej muzyki kubańskiej z buena vista do > dubowanego,miksowanego gotan project,że niby podobne zupełnie nie na > miejscu.polecam obydwie pozycje,choć nie jestem japiszonem Nie chodziło mi o podobieństwo muzyczne - lecz o podobieństwo targetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Odkryłam Gotan Project!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.02, 20:53 teddy4 napisał: > Gość portalu: sluchacz napisał(a): > > > porównanie instrumentalnej muzyki kubańskiej z buena vista do > > dubowanego,miksowanego gotan project,że niby podobne zupełnie nie na > > miejscu.polecam obydwie pozycje,choć nie jestem japiszonem > Nie chodziło mi o podobieństwo muzyczne - lecz o podobieństwo targetu. teddy, Ty pracujesz w sony music ? (no offence) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 18.11.02, 20:02 Gość portalu: janek0 napisał(a): > teddy4 napisał: > > > Gość portalu: sluchacz napisał(a): > > > > > porównanie instrumentalnej muzyki kubańskiej z buena vista do > > > dubowanego,miksowanego gotan project,że niby podobne zupełnie nie na > > > miejscu.polecam obydwie pozycje,choć nie jestem japiszonem > > Nie chodziło mi o podobieństwo muzyczne - lecz o podobieństwo targetu. > teddy, Ty pracujesz w sony music ? (no offence) Nie pracuję w Sony Music. Za dużo wiem o muzyce i muzykach by przejść przez interview w jakielkolwiej dużej firmie płytowej.)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 19.11.02, 22:26 teddy4 napisał: > Nie pracuję w Sony Music. Za dużo wiem o muzyce i muzykach by przejść przez > interview w jakielkolwiej dużej firmie płytowej.)))))) siur, chodziło mi o podejście marketingowo-targetowe do muzyki, które niekiedy prezentujesz.taki rodzaj marketingowego reverse-engineering, jeśli wiesz o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 19.11.02, 23:05 janek0 napisał: > teddy4 napisał: > > > Nie pracuję w Sony Music. Za dużo wiem o muzyce i muzykach by przejść prze > z > > interview w jakielkolwiej dużej firmie płytowej.)))))) > siur, chodziło mi o podejście marketingowo-targetowe do muzyki, które niekiedy > prezentujesz.taki rodzaj marketingowego reverse-engineering, jeśli wiesz o co m > i chodzi O k....! Mam w tym semestrze egzamin z marketingu. Chyba jednak już teraz zacznę się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Odkryłam Gotan Project!!! IP: *.acn.waw.pl 20.11.02, 00:18 teddy4 napisał: > > prezentujesz.taki rodzaj marketingowego reverse-engineering, jeśli wiesz o > O k....! Mam w tym semestrze egzamin z marketingu. Chyba jednak już teraz > zacznę się uczyć. chodziło mi o to, że czasami piszesz: zespół x to jest produkt na rynek y, a na rynek b, c jest wykreowany dla takich klientów itd... jakbyś właśnie pracował w sony music w dziale marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 20.11.02, 12:02 Gość portalu: janek0 napisał(a): > teddy4 napisał: > > > > prezentujesz.taki rodzaj marketingowego reverse-engineering, jeśli wi > esz o > > O k....! Mam w tym semestrze egzamin z marketingu. Chyba jednak już teraz > > zacznę się uczyć. > > chodziło mi o to, że czasami piszesz: zespół x to jest produkt na rynek y, a na > rynek b, c jest wykreowany dla takich klientów itd... jakbyś właśnie pracował > w sony music w dziale marketingu. Ludzie pracujący w działach marketingu zawsze tak myślą bo za to im się płaci. A ja po prostu jestem dobrym obserwatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 17.11.02, 00:23 A mnie się podobają, bardzo bardzo przyjemne. Japiszonem nie jestem. Wkrótce wybieram się na ich koncert do Stodoły więc może już całkowicie upewnię się w swoim zdaniu. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Odkryłam Gotan Project!!! 18.11.02, 13:54 ja się nie wybieram na koncert, dużo nie stracę, na dodatek słyszę, że Trójka ściągnie ich do studia w sobotę na koncert, o czym poinformował rozentuzjazmowany wice-Savallas. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 18.11.02, 20:04 Jeżeli podoba Wam się Gotan Project to założę się o wszystko, że Waszym ulubionym pisarzem jest Coelho ewentualnie Wharton. A filmem "Amelia". To do zobaczenia w Między Nami.Pozdrawiam, Justysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Odkryłam Gotan Project!!! IP: *.iig.pl 18.11.02, 21:56 no to wszystko przegrałeś,coehello i amelii nie widziałem i nie czytałem,whartona ze dwie pozycje.o tym że japiszonem nie jestem już pisałem. dziwna postawa:nie słucham bo tego słucha (w moim mniemaniu)ktoś kogo nie lubię.techno pewnie nie słuchasz bo to dla małolatów,hiphopu bo spodnie za szerokie mają,a reggae bo dziwne fryzury... muzyki słuchaj człowieku... a mika dżeggera to pewnie lubisz bo ma fajną żonkę .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Odkryłam Gotan Project!!! 19.11.02, 00:18 Gość portalu: słuchacz napisał(a): > no to wszystko przegrałeś,coehello i amelii nie widziałem i nie > czytałem,whartona ze dwie pozycje.o tym że japiszonem nie jestem już pisałem. > dziwna postawa:nie słucham bo tego słucha (w moim mniemaniu)ktoś kogo nie > lubię. Nie mam nic do japiszonów - krytykuję natomiast ich owczy pęd do bycia "trendy".techno pewnie nie słuchasz Błąd!Słucham ale nie tego z warszawskich klubów z kartami. bo to dla małolatów,hiphopu bo spodnie za > szerokie mają (lubię hiphop gdy jest inteligentny - a to się zdarza) a reggae bo dziwne fryzury( dziwne ? A Leszcz?)... muzyki słuchaj człowieku... A co ja, k...., robię? > a mika dżeggera to pewnie lubisz bo ma fajną żonkę Jagger obecnie nie ma żony .pozdrawiam. A moja ulubiona kapela to Killing Joke (jakby powiedział Wirgiliusz Gryń w serialu "Dom" - MÓWI TO PANU COŚ?), pisarz (i jednocześnie filozof) to Elzenberg a film to "Wiosna dla Hitlera" (komedia) i "Lecą żurawie" (dramat). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gar Re: Odkryłam Gotan Project!!! IP: 80.48.253.* 19.11.02, 15:11 ...Amelie zostawic prosze w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
martolka excuse me 18.11.02, 22:08 teddy4 napisał: > Jeżeli podoba Wam się Gotan Project to założę się o wszystko, że Waszym > ulubionym pisarzem jest Coelho ewentualnie Wharton. A filmem "Amelia". > > To do zobaczenia w Między Nami.Pozdrawiam, > Justysia ekhem... czy mnie podejrzewasz o czytanie Whartona i Coelho i oglądanie Amelii po 100 razy? Tak gwoli informacji bym chciała wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: excuse me 19.11.02, 00:10 martolka napisała: > teddy4 napisał: > > > Jeżeli podoba Wam się Gotan Project to założę się o wszystko, że Waszym > > ulubionym pisarzem jest Coelho ewentualnie Wharton. A filmem "Amelia". > > > > To do zobaczenia w Między Nami.Pozdrawiam, > > Justysia > > ekhem... czy mnie podejrzewasz o czytanie Whartona i Coelho i oglądanie Amelii > po 100 razy? Tak gwoli informacji bym chciała wiedzieć. Martolka - to nie było adresowane do Ciebie. I miało się wpisać w innym miejscu a wpisało się po Twoim poście - za co przepraszam w imieniu Pana Administratora (Pan Administrator uśmiecha się). PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: excuse me 19.11.02, 10:42 no dobrze, jestem usatysfakcjonowana. Z drugiej strony ci ludzie mogliby słuchać gorszych rzeczy niż takiego nieszkodliwego Gotan Project. Więc niech sobie lubią i chodzą na koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: excuse me IP: 217.197.165.* 19.11.02, 15:20 Target, interview, Killing Joke, Elzenberg i Leca zurawie. Oj, odlecialy. Nie tylko one zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka no i znowu... 19.11.02, 15:47 ..komentarz nie dla mnie przeznaczony pod moim postem. Taki mój los. Tyle, że z Niechem to ja wole nie zadzierać; on ma zbyt cięty języczek jak na moje potrzeby. Na dodatek lubię go. Cóż począć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: no i znowu... IP: 217.197.165.* 19.11.02, 15:53 Dzieki za zwrocenie uwagi. Juz od kilku dni dodane w watku posty laduja na dole. Zaraz skrobne w uszko admina. PS. Dzieki za mile slowka. Milych slowek nigdy dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: excuse me 19.11.02, 23:07 Gość portalu: Niech napisał(a): > Target, interview, Killing Joke, Elzenberg i Leca zurawie. Oj, odlecialy. Nie > tylko one zreszta. Mnie też się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cupid stunt Re: Odkryłam Gotan Project!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.11.02, 23:40 gratuluje refleksu, kolejny przyklad na to jak wielkie wytwornie plytowe manipuluja gustami ludzi, ktorzy nie za bardzo znaja sie na muzyce, dlaczego polska musi byc zadupiem takze i pod muzycznym wzgledem - przeciez plyta la revancha del tango ma juz prawie dwa lata a u nas lansowana jest jako nowosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Odkryłam Gotan Project!!! IP: *.acn.waw.pl 20.11.02, 00:20 Gość portalu: cupid stunt napisał(a): > gratuluje refleksu, kolejny przyklad na to jak wielkie wytwornie plytowe > manipuluja gustami ludzi, ktorzy nie za bardzo znaja sie na muzyce, dlaczego > polska musi byc zadupiem takze i pod muzycznym wzgledem - przeciez plyta la > revancha del tango ma juz prawie dwa lata a u nas lansowana jest jako nowosc oczywiście, lepiej by było, jakby wcale tego nie wydawali. Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god komu sie nie zdarza odkrywac zakurzonych płyt.. 20.11.02, 01:36 teddy4: a powiedz tak szczerze czy jakby ktos teraz (albo wczesniej nawet) tutaj wszedł i Ci powiedział, że te zurawie i ten Coleman z chuopakami to o kant dupy roztłuc to bys stwierdził, że bredzi czy broniłbyś swojej barykady? ja uważam, że bredzisz ale nie moge nijak się upewnić, który z nas bredzi na pewno a któremu sie tylko zdaje. zazdroszcze tej pewności. tak sie łatwiej zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: komu sie nie zdarza odkrywac zakurzonych płyt 20.11.02, 12:07 kalor_god napisał: > teddy4: a powiedz tak szczerze czy jakby ktos teraz (albo wczesniej nawet) > tutaj wszedł i Ci powiedział, że te zurawie i ten Coleman z chuopakami to o > kant dupy roztłuc to bys stwierdził, że bredzi czy broniłbyś swojej barykady? Jeżeli jestem do czegoś przekonany to tego bronię. Nie oznacza to wcale, że cokolwiek trzymam na piedestale. Jak Coleman z kolegą wydał żenującą płytę "The courtaud talks" to byłem uprzejmy to zauważyć. "Żurawie" przyszły mi do głowy spontanicznie. Widziałem wiele równie dobrych filmów. > ja uważam, że bredzisz ale nie moge nijak się upewnić, który z nas bredzi na > pewno a któremu sie tylko zdaje. > zazdroszcze tej pewności. tak sie łatwiej zyje. Oczywiście, że tak się łatwiej żyje. Czego i Tobie życzę. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś