mallina 20.11.02, 12:26 a nawet mi sie podoba!! i wlasnie sobie slucham, i chcialabym nawet glosniej..ale ci moi sasiedzi to jacys tacy niemuzykalni.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:30 moi są bardzo muzykalni... Właśnie z radością słuchają Muse, a czeka ich jeszcze zestaw dwóch Kornów, jeden Jerry Canterell i (hehe) Primal Scream... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:32 ydorius napisa?: > moi sa˛ bardzo muzykalni... W?as´nie z rados´cia˛ s?uchaja˛ Muse, a czeka ich > jeszcze zestaw dwóch Kornów, jeden Jerry Canterell i (hehe) Primal Scream... Biedacy... Po 22.00 tez im fundujesz przymusowe sluchanie muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:34 o nie..po 22 to im nawet woda lecaca do wanny przeszkadza( ale wczesniej pozwalam im sluchac duzo dobrej muzki, a nawet zapoznaje ich z polska muzyka)) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:38 mallina napisa?a: > o nie..po 22 to im nawet woda lecaca do wanny przeszkadza( > ale wczesniej pozwalam im sluchac duzo dobrej muzki, a nawet zapoznaje ich z > polska muzyka)) To Ci sie chwali! Tzn. zapoznawanie tudziez szanowanie ciszy nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:44 no wiem)) staram sie jak moge byc "jak nalezy" ale swoje sobie mysle.. chociaz mieszkancy okolicznych domow maja gdzies rozne tzw cisze nocne czy popoludniowe i jakies turecko -arabskie zawodzenia slychac chocby sie nie chcialo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: nowe -stare U2 IP: proxy / 213.17.170.* 20.11.02, 12:43 mallina napisała: > o nie..po 22 to im nawet woda lecaca do wanny przeszkadza( > ale wczesniej pozwalam im sluchac duzo dobrej muzki, a nawet zapoznaje ich z > polska muzyka)) Nie wiem jak może przeszkadzać woda lecąca do wanny. Nie ma piękniejszego dźwięku i bardziej usypiającego. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:46 tez ich nie potrafie zrozumiec... rozumiem ze Ty bedac moim sasiadem z radoscia wyczekiwalbys chwili az puszcze wode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: nowe -stare U2 IP: proxy / 213.17.170.* 20.11.02, 12:47 mallina napisała: > tez ich nie potrafie zrozumiec... > rozumiem ze Ty bedac moim sasiadem z radoscia wyczekiwalbys chwili az puszcze > wode? Jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: nowe -stare U2 IP: proxy / 213.17.170.* 20.11.02, 12:52 mallina napisała: > tez ich nie potrafie zrozumiec... > rozumiem ze Ty bedac moim sasiadem z radoscia wyczekiwalbys chwili az puszcze > wode? Ja przez gupich sąsiadów nie mogę grać na gitarze, a jak kidyś Gunsów puściłem głośniej to mieli jakieś wąty. Szkoda, że im gitarą nie przywaliłem. Może by wyjechali na wieś gdzie jest cisza i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: nowe -stare U2 20.11.02, 13:52 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > mallina napisała: > > > tez ich nie potrafie zrozumiec... > > rozumiem ze Ty bedac moim sasiadem z radoscia wyczekiwalbys chwili az pusz > cze > > wode? > > > Ja przez gupich sąsiadów nie mogę grać na gitarze, a jak kidyś Gunsów puściłem > głośniej to mieli jakieś wąty. Szkoda, że im gitarą nie przywaliłem. Może by > wyjechali na wieś gdzie jest cisza i spokój. Widzisz Crotalus, lepiej mieć Gibsona. Bo ten Fender to za lekki. A jak przywalisz takim Gipsem to ho,ho..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: nowe -stare U2 IP: proxy / 213.17.170.* 20.11.02, 13:56 teddy4 napisał: > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > mallina napisała: > > > > > tez ich nie potrafie zrozumiec... > > > rozumiem ze Ty bedac moim sasiadem z radoscia wyczekiwalbys chwili az > pusz > > cze > > > wode? > > > > > > Ja przez gupich sąsiadów nie mogę grać na gitarze, a jak kidyś Gunsów > puściłem > > głośniej to mieli jakieś wąty. Szkoda, że im gitarą nie przywaliłem. Może > by > > wyjechali na wieś gdzie jest cisza i spokój. > > Widzisz Crotalus, lepiej mieć Gibsona. Bo ten Fender to za lekki. A jak > przywalisz takim Gipsem to ho,ho..... Ale Gibson jest w sumie delikatniejszy. Fender jest zgrabny, ale twardy. Widziałeś jak Jimi walił nim parę razy w podłogę i rozpadł się dopiero po chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:35 Tak, ale wtedy z radością słuchaja Sigur Rós, Mogwai, Massive Atack, Ticky'ego, Zero 7... Dbam o swoich sąsiadów... ) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:32 Korny tez moge moim zapodac i to nawet w wiekszej ilosci niz dwa..ale Muse to - ciesze sie nie mam w domu)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:37 Też mogę, ale nawet ja bym nie wytrzymał Davisa w wersji ponad trzygodzinnej :- ))) A co dopiero oni... Dlaczego się cieszysz? m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowe -stare U2 20.11.02, 12:42 bo zespol Muse jakos mi nie za bardzo pasuje.. delikatnie mowiac nie jestem do niego przekonana(do ich muzyki), zawsze przelaczam kanal w tv jak leci ich jakis kawalek.. no ale w koncu czy wszytstko musi sie podobac??? a Korn..no coz musze sie przyznac ze bywaja dni ze slucham ich jednej plyty dluzej niz 3 godziny..widocznie mnie opetalo))) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: nowe -stare U2 20.11.02, 13:46 mallina napisała: > bo zespol Muse jakos mi nie za bardzo pasuje.. No wiesz co?! Muse jest zajefajny! Odpowiedz Link Zgłoś