Gość: S16 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:10 Podobają wam się Dody Elektrody piosenki? Bo mi bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tri Re: Doda IP: *.acn.waw.pl 28.02.06, 14:30 > Podobają wam się Dody Elektrody piosenki? Bo mi bardzo To ona nagrala jakies piosenki? A myslalem ze tylko szajsowne wycie. No prosze prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaona27 Re: Doda IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.03.06, 19:17 ja jej osoboscie nie lubie...ludzie jak malo jest juz wykonawcow ,ktorzy naprawde maja talent....a ona moze fajna dupa jest,ale talent...brrrr..eeee... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Doda 28.02.06, 14:38 Znam tylko jedna Dode i ta jest corka Onasisa. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Doda 28.02.06, 15:02 podziwiam odwagę autora postu, nie jest łatwo publicznie przyznać się do badziewnego gustu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:39 Słyszałem parę piosenek. To kawałek solidnego rocka. Może wokal nie jest doskonały, ale za to muzyka na dobrym poziomie. Odnoszę wrażenie, że nastała moda na ujadanie na Dodę. Mniemam, że większość "znawców" nic, poza wypowiedziami Dody, nie słyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franza Re: Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:57 solidny rock??? No cóż, Łzy i Kasia Kowalska to podobno też rock... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Doda IP: *.aster.pl 28.02.06, 20:59 przesluchalam ostatnia plyte - tragedia - zwlaszcza teksty- jej piora to- za duzo - dlugopisu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:57 Piosenki Dody są fajne.Jednak jej zachowanie zostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Doda IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 11:09 No pewnie, "inteligencja" to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze rozum Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Doda 01.03.06, 10:17 doda ma świetny mocny głos, ten jej zespół to doczepka do jej osobowości, bo przeciez nie może być tandeciara z muzyka zrobiona na kompie jak mandaryna i gra niby rocka, bo jest fajny i modny i rzesze dyskotekowych debili ubieraja sie po "pankowemu" zeby być bardziej jazzy. a na powaznie to doda to dla mnie poslki marilyn manson, tylko znacznie stonowany - dokładnie wie co robi, robi szum i zamieszanie i dzieki temu sie o niej mówi. ale chyba niestety szybko zgasnie bo cycki jej zwiędną, skóra zepsuje od makijażu (ona ma 22 lata!), dupsko zwiśnie, radzia wywalą z bramki i juz będzie dody elektrody tylko jakaś krawcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
katjanka Re: Doda 01.03.06, 15:28 fatalny gust co do muzyki... takiej chały dawno nie slyszalam, choc oczywista ludzie ta poscielowe kupili. Hm. Jak mozna sluchac tak zdychajacego <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydoda Re: Doda IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 17:24 Powinni zmienić wokalistkę i byłoby ok. Pierwsza płyta Virgin jest dobra, ale ta Doda jest niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:53 moim zdaniem piosenki dody sa fajne ,ale ona niezabardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Doda IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 11:11 A co to jest doda? Nowa margaryna..? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Doda 05.03.06, 19:13 piosenki dody moga miec ewentualnie fjna muzyke bo teksty to totalna grafomania Odpowiedz Link Zgłoś
extravirgin Re: Doda 05.03.06, 23:11 Ten nowy kawałek zerżnięty żywcem z Pretenders. Z takim głosem to raczej coś w stylu Hole powinna śpiewac ta panna. Odpowiedz Link Zgłoś