max_maestro 03.03.06, 11:45 Agnieszka Chylinska Sopot 2005 jak Wam sie podobaly te 2 covery ? Dla tych co nie widzieli znalazlem tutaj: www.smieszne-zdjecia.pl/Agnieszka-Chylinska-Sopot-2005-t1533.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elewator Re: Agnieszka Chylinska Sopot 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:04 agnieszka chylionska to nędza do kwadratu, upadła pseudo-gwiazda, bez talentu do spiewania. coosz Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Agnieszka Chylinska Sopot 2005 03.03.06, 21:25 A ty Masz Jakiś Talent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYDRO Re: Agnieszka Chylinska Sopot 2005 IP: *.zax.pl 03.03.06, 15:43 Co??? Agnieszka Chyylińska nie ma tealentu do śpiewania? A może jeszcze nie ma głosu? To chyba żarty. Mnie osobiście te covery sie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Agnieszka Chylinska Sopot 2005 03.03.06, 21:19 ogladałam to mna zywo z opery lesnej i ona naprawde swietnie rozruszala publicznosc i pozatym te covery w jej wykonaniu byly super.pokazala e jest wszechstronna wokalistka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Konopko Elewator - Kombiwator - Wibrator IP: *.eranet.pl 04.03.06, 00:01 Nie sugerujcie sie Elewatorem. To prowokator, najprawdopodobniej pierwszy zagorzaly fan cioci Grzesi Skawinskiej, czesto siedzial u cioci na kolankach. Teraz podspiewuje "to szalony sen... lalalala... ten ta ostatnia noc, to szalony sen... lalalala..." i wspomina ostatnie odwiedziny u cioci Grzesi, ktora sprawdzala czy zenidlo obroslo juz ! W koncu ciocia ma prawo, dala tez plyte z autografem i nagadala na Agnieszke Chylinska, ze sie cioci nie sluchala ! Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Elewator - Kombiwator - Wibrator 04.03.06, 00:58 Gość portalu: Anita Konopko napisał(a): (bla bla bla) o czym to jest wątek? o Chylińskiej? Bo coś z toru stoczyliście. Mnie się te covery też nie podobają, ale to może dlatego, ze w ogóle nie przepadam za Chylińską. Mam prawo, tak jak ten drugi co tu coś naskrobał. Acha i Skawiński też nie jest w moim typie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elewator Re: Agnieszka Chylinska Sopot 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:27 Kobieta najzwyczajniej w świecie zdziarała gardło, ponieważ tylko tak możnatuszować brak warsztatu... Image... - najpierw kulista, okrągła niewiasta z fryzurka na pazia, potem zbuntowana metalówka (?) w skórach bluzgająca na prawo i lewo - oczywiscie bez sensu. Mało komu to imponowało, nie było smieszne, raczej żenujące. No i klapa z ostatnia płyta solo - teksty przemilczę. To tyle o pseudogwieździe. A ta Konopka to parobka. Odpowiedz Link Zgłoś
magorny Re: Agnieszka Chylinska Sopot 2005 04.03.06, 23:55 Gość portalu: elewator napisał(a): > Kobieta najzwyczajniej w świecie zdziarała gardło, ponieważ tylko tak > możnatuszować brak warsztatu... Image... - najpierw kulista, okrągła niewiasta > z fryzurka na pazia, potem zbuntowana metalówka (?) w skórach bluzgająca na > prawo i lewo - oczywiscie bez sensu. Mało komu to imponowało, nie było > smieszne, raczej żenujące. No i klapa z ostatnia płyta solo - teksty > przemilczę. To tyle o pseudogwieździe. A ta Konopka to parobka. elewator, ty jestes pasywny trans czy aktywny? Odpowiedz Link Zgłoś