viiv 29.11.02, 16:28 Szukam tekstow do płyty The Streets. Ktoś może mi pomóc? Na wkladce do płyty ich nie ma, przekopalem net i tez lipa. Za pomoc będę nosił na rękach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barburka Re: The Streets - teksty IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.11.02, 15:34 Spróbuj wejść pod ten adres: www2.alwaysontherun.net/thestreets.htm. Zdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barburka Re: The Streets - teksty IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.11.02, 15:36 Niepotrzebnie napisałam kropkę na końcu, prawidłowy adres: www2.alwaysontherun.net/thestreets.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viiv Re: The Streets - teksty IP: 193.116.20.* 03.12.02, 09:33 Dzieki wielkie. Jak zmnalazlas ta strone? Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: The Streets - teksty 03.12.02, 11:13 istnieja pewne sposoby [popularnie zwane wyszukiwarkami] Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: The Streets - teksty 03.12.02, 11:51 Gość portalu: barburka napisał(a): > Niepotrzebnie napisałam kropkę na końcu, prawidłowy adres: > <a href="http://www2.alwaysontherun.net/thestreets.htm"target="_blank">www2.alw > aysontherun.net/thestreets.htm</a> Uuu, super, super, tylko... To już kolejna strona, na której jest niedokończona wersja "Weak become heroes". Tam na końcu, po "my life's been up and down since I walked from that crowd" i refrenie powinno być jeszcze coś w stylu: "Out of respect for Johny Walker, Paul Oakenfold, Nicky Holloway, Danny Rampling, and all the people who gave us these times. And to the goverment I stuck my middle finger up with regards of the criminal justice..." - i potem JESZCZE PARĘ SŁÓW, których nijak nie potrafię zrozumieć, a znaleźć też się nigdzie nie da. Najwyraźniej ludzie w sieci potrafią tylko kopiować jedno i to samo po setki razy, nie troszcząc się o jakość ani wartość merytoryczną. KICHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barburka Re: The Streets - teksty IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.12.02, 21:10 roar napisał: > . Tam na końcu, po "my life's been up and down since I walked from that crowd" > i refrenie powinno być jeszcze coś w stylu: > "Out of respect for Johny Walker, Paul Oakenfold, Nicky Holloway, Danny Ramplin > g, and all the people who gave us these times. And to the goverment I stuck my > middle finger up with regards of the criminal justice..." według mnie to ten kawałek kończy się "with regards to the criminal justice bill. For all the heroes i met along the way" Odpowiedz Link Zgłoś