Dodaj do ulubionych

O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:23
Z polskich wykonawców - ZAKOPOWER.

Z zagranicznych - ALICIA KEYS.

A co Wy dacie?
Obserwuj wątek
    • nataliele Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 12:27
      zapomnimy o tych wszystkich co spiewaja 'puste' piosenki o niczym ,typu akcent
      czy cos takiego ale nie wiem czy dobrze napisalam ,taki niby hit 'kylie'
    • Gość: Pokrak Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:38
      Kayah, Steczkowska, Jopek
      • Gość: polla4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:04
        Kasia Klich
        Kaja Paschalska
        Avril Lavigne
        Grzegorz Skawiński
      • viking73 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 14:23
        Gość portalu: Pokrak napisał (a):

Steczkowska

O niej _już_ zapomnieliśmy.
      • Gość: polla4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:42
        Gość portalu: Pokrak napisał(a):

> Kayah, Steczkowska, Jopek

Sa to akurat na tyle oryginalne artyski, że raczej trudno je będzie zapomnieć
    • au.lait Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 14:24
      Cały ten szit eurowizyjny.
    • braineater Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 15:21
      Ewelina Flinta, Patrycja Markowska, produkt muzycznopodobny braci Cugowskich
      (nazwa sie nie utrwaliłasmile, Krzysztof Kiljanski, Szymon Wydra, Coma.
      O Jopek nie dane nam bedzie niestety zapomnieć i pewnie za 40 lat bedzie
      funkcjonowąła w społecznej swiadomości, jako ktos pokroju Krystyny Prońko.
      Natomiast Steczkowska jest idealna kandydatka na Violettę Villas przyszłych
      pokolen...

Psmile
      • Gość: luukasz4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.med.uni-heidelberg.de 13.03.06, 19:09
        ja mysle ze nowa Violetta Vilas bedzie Edyta Gorniak
      • Gość: As Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 13.03.06, 19:13
        A ja mam nadzieję że nie zapomnimy o Comie.
      • Gość: Mada Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: 195.116.81.* 13.03.06, 23:36
        O nie zgłaszam sprzeciw O COMIE nie zapomnimysmile))
        Ale na pewno o Brodce i innych pannach z Idola
        • Gość: palola Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:26
          a co to jest ten Coma?big_grin serio nie wiem
          • Gość: As Coma IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 19.03.06, 17:08
            Coma to zespół łódzki, grający cięższą odmianę rocka...Moim zdaniem grają
            ciekawie i niebanalnie i nie są warci by o nich zapominać. Ale jak widać z
            powyższych postów, koneserzy awangardy uważają inaczej sad
            • bender_rodriguez Re: Coma 23.03.06, 07:50
              he he he

niebanalną...

szczyt chamstwa, to jak koma jeest dobra to ja i kul kics ow def polubię
              szczerzee,, a nie na wszelki wypadek
              • Gość: As Re: Coma IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 23.03.06, 08:36
                Każdy ma prawo do własnej opinii, prawda ? Może nie jestem tak osłuchany jak Ty
                i dla mnie płyta Comy jest właśnie niebanalna.
    • Gość: aga Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.devs.futuro.pl 13.03.06, 19:52
      zagrnica
      50 cent i Beyonce Knowles i Nelly
      polska
      Zakopower
      Kasia Cerekwicka
      • kinia1987 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 21:31
        50 Centa, Beyonce, Avril, Jopek, Steczkowska i Gorniak niepredko zapomnimy
        jesli w ogole, zapomnimy o wykonawcach typu O-Zone, Akcent, Sinclair itp
        • polla4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 22:26
          Avril pójdzie w niepamięć, jest za...zwyczajna, takich jak ona jest na pęczki
          • magdaksp Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 22:50
            akurat kayah jest jedna z najoryginalniejszych wokalistek polskich i napewno o
            niej nikt nie zapomni!
            • freerock A kto to jest Avril? 13.03.06, 23:21
              ??
              • polla4 Re: A kto to jest Avril? 13.03.06, 23:33
                Avril Lavigne - taka młodziutka rockowa blond-wokalistka z Kanady, zbuntowany
                anioł, który teraz łagodnieje
                • freerock Re: A kto to jest Avril? 13.03.06, 23:59
                  Ani to rockowe ani zbuntowane... Nie można zapomniec o czyms co w ogóle nie
                  isniejesmile
                  • polla4 Re: A kto to jest Avril? 14.03.06, 00:04
                    Do jutra na pewno o niej zapomnę smile o, juz wylatuje mi z głowy
    • Gość: brzydki Arctic Monkeys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:48
    • Gość: archi_joa Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:13
      wszyskie hiciory smile
      paschalska..pozaowanie w ckm raczej nic nie da
      górniak..chyba, ze jeszcze jakis hymn zawyje
      kukulska..za 5 lat nikt nie skojarzy
      wydra
      zalef
      flinta
      ...
      i caly pozostaly tlumek
      • Gość: rumburak Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:40
        myslalem ze o kukulskiej juz zapomnielismy
    • Gość: me Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.acn.waw.pl 18.03.06, 16:21
      Nastoletnie gowienka typu Blog27 czy Tokio Hotel. Blyskawicznie zapomnimy smile
    • Gość: panna a Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.06, 15:11
      OBY the Killers, niech już nic nie zagrają. Oo

nie jestem na czasie z popularnym, ale zauważyłam, że podajecie wszyscy już
      upadłe "gwiazdy". Avril skonała już dawno, Paschalska to tyłek daje w Klanie
      only. zaś Alicia Keys nijak się ma do tego grona - fani gatunku nadal
      uwielbiają, a że nie nagrywa z fiftysentem i nie jest na topie to raczej lepiej
      o niej świadczy.
    • roar Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 19.03.06, 16:22
      Generalnie to miałem nadzieję, że zapomnę o tego typu wątkach, a tu figa.
      • Gość: Qbex Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:17
        Oj, o Arctic Monkeys to raczej nie zapomnimy, myślę, że za 4-5 lat to oni bedą
        nagrywać wielkie płyty a o Tokio Hotel to już nikt, oprócz czytelniczek BRAVO
        nie pamięta
    • Gość: realistka Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:47
      Oasis, White Stripes - już nie pamiętam prawie
    • Gość: zdena Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:43
      Arctic Monkeys -zenujaca kupa
      • Gość: Damian Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:37
        Co do White Stripes się nie zgodzę. Dla mnie sa niewarci zapomnienia.
        • Gość: hahaha Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:40
          White co? Kto?
    • Gość: Jerzy Lebioda Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:46
      no a ta ... tego ... no .. była żona tego z czerwono/zielonym łbem. Kurde jak
      ona była ... Pomarańcza ? Cytryna ?
      • Gość: wozni Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:16
        Alicia Keys, Steczkowska, Kayah - to szczegolne przypadki, w ktorych ktos
        tworzacy muzyke autorska i orginalna, nie schlebiajaca masowym gustom, wyplynal
        na tzw. "Mainstream". I tak mcie racje, ze o nich zapomnimy. Po prostu
        wszystko "wroci do normy". Ci artysci pozostana ze swoim gronem wielbicieli.

PS. Pamietalismy o nich takze dlatego ze debiuty Steczkowskiej i Alicia byly
        troche POPowe. Steczkowska poszla teraz w zupelnie inna strona a Alicia kieruje
        sie w neo-soul smile

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka