Gość: mój kot nie ma uha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:23 Z polskich wykonawców - ZAKOPOWER. Z zagranicznych - ALICIA KEYS. A co Wy dacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliele Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 12:27 zapomnimy o tych wszystkich co spiewaja 'puste' piosenki o niczym ,typu akcent czy cos takiego ale nie wiem czy dobrze napisalam ,taki niby hit 'kylie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:38 Kayah, Steczkowska, Jopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:04 Kasia Klich Kaja Paschalska Avril Lavigne Grzegorz Skawiński Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 14:23 Gość portalu: Pokrak napisał (a): Steczkowska O niej _już_ zapomnieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:42 Gość portalu: Pokrak napisał(a): > Kayah, Steczkowska, Jopek Sa to akurat na tyle oryginalne artyski, że raczej trudno je będzie zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 14:24 Cały ten szit eurowizyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 15:21 Ewelina Flinta, Patrycja Markowska, produkt muzycznopodobny braci Cugowskich (nazwa sie nie utrwaliła, Krzysztof Kiljanski, Szymon Wydra, Coma. O Jopek nie dane nam bedzie niestety zapomnieć i pewnie za 40 lat bedzie funkcjonowąła w społecznej swiadomości, jako ktos pokroju Krystyny Prońko. Natomiast Steczkowska jest idealna kandydatka na Violettę Villas przyszłych pokolen... P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.med.uni-heidelberg.de 13.03.06, 19:09 ja mysle ze nowa Violetta Vilas bedzie Edyta Gorniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 13.03.06, 19:13 A ja mam nadzieję że nie zapomnimy o Comie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: 195.116.81.* 13.03.06, 23:36 O nie zgłaszam sprzeciw O COMIE nie zapomnimy)) Ale na pewno o Brodce i innych pannach z Idola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palola Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:26 a co to jest ten Coma? serio nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Coma IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 19.03.06, 17:08 Coma to zespół łódzki, grający cięższą odmianę rocka...Moim zdaniem grają ciekawie i niebanalnie i nie są warci by o nich zapominać. Ale jak widać z powyższych postów, koneserzy awangardy uważają inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Coma 23.03.06, 07:50 he he he niebanalną... szczyt chamstwa, to jak koma jeest dobra to ja i kul kics ow def polubię szczerzee,, a nie na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Coma IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 23.03.06, 08:36 Każdy ma prawo do własnej opinii, prawda ? Może nie jestem tak osłuchany jak Ty i dla mnie płyta Comy jest właśnie niebanalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.devs.futuro.pl 13.03.06, 19:52 zagrnica 50 cent i Beyonce Knowles i Nelly polska Zakopower Kasia Cerekwicka Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 21:31 50 Centa, Beyonce, Avril, Jopek, Steczkowska i Gorniak niepredko zapomnimy jesli w ogole, zapomnimy o wykonawcach typu O-Zone, Akcent, Sinclair itp Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 22:26 Avril pójdzie w niepamięć, jest za...zwyczajna, takich jak ona jest na pęczki Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 13.03.06, 22:50 akurat kayah jest jedna z najoryginalniejszych wokalistek polskich i napewno o niej nikt nie zapomni! Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: A kto to jest Avril? 13.03.06, 23:33 Avril Lavigne - taka młodziutka rockowa blond-wokalistka z Kanady, zbuntowany anioł, który teraz łagodnieje Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: A kto to jest Avril? 13.03.06, 23:59 Ani to rockowe ani zbuntowane... Nie można zapomniec o czyms co w ogóle nie isnieje Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: A kto to jest Avril? 14.03.06, 00:04 Do jutra na pewno o niej zapomnę o, juz wylatuje mi z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi_joa Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:13 wszyskie hiciory paschalska..pozaowanie w ckm raczej nic nie da górniak..chyba, ze jeszcze jakis hymn zawyje kukulska..za 5 lat nikt nie skojarzy wydra zalef flinta ... i caly pozostaly tlumek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:40 myslalem ze o kukulskiej juz zapomnielismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.acn.waw.pl 18.03.06, 16:21 Nastoletnie gowienka typu Blog27 czy Tokio Hotel. Blyskawicznie zapomnimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.06, 15:11 OBY the Killers, niech już nic nie zagrają. Oo nie jestem na czasie z popularnym, ale zauważyłam, że podajecie wszyscy już upadłe "gwiazdy". Avril skonała już dawno, Paschalska to tyłek daje w Klanie only. zaś Alicia Keys nijak się ma do tego grona - fani gatunku nadal uwielbiają, a że nie nagrywa z fiftysentem i nie jest na topie to raczej lepiej o niej świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? 19.03.06, 16:22 Generalnie to miałem nadzieję, że zapomnę o tego typu wątkach, a tu figa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbex Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:17 Oj, o Arctic Monkeys to raczej nie zapomnimy, myślę, że za 4-5 lat to oni bedą nagrywać wielkie płyty a o Tokio Hotel to już nikt, oprócz czytelniczek BRAVO nie pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:47 Oasis, White Stripes - już nie pamiętam prawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdena Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:43 Arctic Monkeys -zenujaca kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:37 Co do White Stripes się nie zgodzę. Dla mnie sa niewarci zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:40 White co? Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Lebioda Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:46 no a ta ... tego ... no .. była żona tego z czerwono/zielonym łbem. Kurde jak ona była ... Pomarańcza ? Cytryna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wozni Re: O nich za chwilę zapomnimy - Wasze typy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:16 Alicia Keys, Steczkowska, Kayah - to szczegolne przypadki, w ktorych ktos tworzacy muzyke autorska i orginalna, nie schlebiajaca masowym gustom, wyplynal na tzw. "Mainstream". I tak mcie racje, ze o nich zapomnimy. Po prostu wszystko "wroci do normy". Ci artysci pozostana ze swoim gronem wielbicieli. PS. Pamietalismy o nich takze dlatego ze debiuty Steczkowskiej i Alicia byly troche POPowe. Steczkowska poszla teraz w zupelnie inna strona a Alicia kieruje sie w neo-soul Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś