Gość: KRISTOF IP: 212.191.66.* 04.12.02, 17:32 Czekam na propozycje. Sam muszę jeszcze pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: SINGLE 2002 IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 18:18 polski - Nie proszę o więcej - Edyta świat - I need a girl - Puff Daddy & Usher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISTOF Re: SINGLE 2002 IP: 212.191.66.* 05.12.02, 15:30 Gość portalu: ja napisał(a): > polski - Nie proszę o więcej - Edyta > świat - I need a girl - Puff Daddy & Usher Chodziło mi o NAJLEPSZE single... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SINGLE 2002 IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 14:50 i takie otrzymałeś Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: SINGLE 2002 04.12.02, 18:24 bez cienia wątpliwości... "bevor du ghest" xavier naidoo. a to dlatego, że stało się coś dla mnie niewyobrażalnego - odjechałam na punkcie piosenki, z której textu rozumiem tylko tytuł. uwielbiam ten kawałek, mimo, że nie rozumiem, o czym facet śpiewa, a tak poza tym, to nie znoszę niemieckiego. więc to musi być najlepszy singiel- wcześniej jeszcze nie zdarzyła mi się taka akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture SINGLE 2002 04.12.02, 19:19 subiektywnie tylko i wyłacznie Johnny Cash "Hurt" Bo trzy pasztety machające rękami mnie jakoś nie interesują... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SINGLE 2002 04.12.02, 20:01 Ale chodzi o ulubioną piosenkę 2002 czy o prawdziwe single (takie ze stroną B, która też jest bardzo ważna)??? Eee... Nieważne Moich kilka faworytek, singlowych i nie-singlowych Coldplay, The Scientist Idlewild, American English Oasis, The Hindu Times Doves, There Goes The Fear The Coral, Skeleton Key P.O.D., Satellite The Notwist, Pilot Badly Drawn Boy, You Were Right Homosapiens, Elephant Myslovitz, Chciałbym umrzeć z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: SINGLE 2002 05.12.02, 00:00 Ilhan, jak zwykle, nie możesz poprzestać na jednym... No, ja też chyba nie. Badly Drawn Boy - Silent Sigh RHCP - By the Way The Streets - Weak become heroes The Music - The People Badly Drawn Boy - You Were Right (oooh) i nie wiem już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISTOF Re: SINGLE 2002 IP: 212.191.66.* 05.12.02, 15:27 "Chciałbym umrzeć z milości" Myslovitz nie było na singlu. Chodzi mi tylko o single, a przede wszystkim o strony A tych singli. O stronach B nie mówię, gdyż jak wiadomo single nie są w Polsce specjalnie rozpowszechnione. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SINGLE 2002 05.12.02, 15:35 Gość portalu: KRISTOF napisał(a): > "Chciałbym umrzeć z milości" Myslovitz nie było na singlu. Wiem........... Poza tym może jeszcze będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISTOF Re: SINGLE 2002 IP: 212.191.66.* 05.12.02, 15:43 ilhan napisał: > Gość portalu: KRISTOF napisał(a): > > > "Chciałbym umrzeć z milości" Myslovitz nie było na singlu. > > Wiem........... > > Poza tym może jeszcze będzie??? > To jest gdybanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISTOF Re: SINGLE 2002 IP: 212.191.66.* 06.12.02, 13:11 Po długim namyśle na wykładzie z makrostruktur wybrałem: POLSKA top 15 (kolejność alfabetyczna) COOL KIDS OF DEATH, Uważaj FISZ I EMADE JAKO TWORZYWO SZTUCZNE, Sznurowadła HEY, Cudzoziemka w raju kobiet HUSKY, Melodia i sznur LECH JANERKA, Wirnik LENNY VALENTINO, Chłopiec z plasteliny MYSLOVITZ, Sprzedawcy marzeń NEGATYW, Dziewczyny nie palcie marihuany OXY.GEN, Czemu gdy PAKTOFONIKA, Chwile ulotne POGODNO, Orkiestra RAZ DWA TRZY, Czy te oczy moga kłamać RAZ DWA TRZY, Oczy tej małej REPUBLIKA, Śmierć na 5 WILKI, Ja ogień Ty woda ŚWIAT TOP 30 (kolejność alfabetyczna) RYAN ADAMS, New York, New York ARCHIVE, Again DANIEL BEDINGFIELD, Gotta Get Thru This BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, Love Burns IAN BROWN, F.E.A.R. COLDPLAY, In My Place COLDPLAY, The scientist DJ SHADOW, 6 Days ELVIS VS. JXL, A Little Less Conversation FOO FIGHTERS, All My Life GOTAN PROJECT, Santa Maria NORAH JONES, Don't Know Why ALICIA KEYS, A Woman's Worth LHB, Everybody Sees It On My Face MANIC STREET PREACHERS, There By The Grace Of God MOBY, Extreme Ways MOBY, In This World THE MUSIC, Getaway NOIR DESIR & MANU CHAO, Le Vent Nous Portera P.O.D., Alive PULP, The Trees QUEENS OF THE STONE AGE, No One Knows RED HOT CHILI PEPPERS, By The Way RED HOT CHILI PEPPERS, The Zephyr Song STARSAILOR, Poor Misguided Fool THE STROKES, Last Nite THE STROKES, The Modern Age SUGABABES, Freak Like Me SYSTEM OF A DOWN, Toxicity TELEPOPMUSIK, Breathe THE WHITE STRIPES, Fell In Love With A Girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill loco Re: SINGLE 2002 IP: *.lo2.olsztyn.pl 06.12.02, 13:35 może trochę mocniej - Soulfly "Seek 'n Strike" Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SINGLE 2002 06.12.02, 14:15 Jako że czepnąłeś się mojej listy, to ja się czepnę Twojej))) > NEGATYW, Dziewczyny nie palcie marihuany > WILKI, Ja ogień Ty woda To chyba nie są single... > PAKTOFONIKA, Chwile ulotne > IAN BROWN, F.E.A.R. > STARSAILOR, Poor Misguided Fool > THE STROKES, Last Nite > SYSTEM OF A DOWN, Toxicity A to chyba nie tegoroczne... Ale lista ogólnie fajna, zgadzam się z większością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISTOF Re: SINGLE 2002 IP: 212.191.66.* 10.12.02, 14:56 ilhan napisał: > Jako że czepnąłeś się mojej listy, to ja się czepnę Twojej))) > > > NEGATYW, Dziewczyny nie palcie marihuany > > WILKI, Ja ogień Ty woda > To chyba nie są single... W weekend widziałem na Vivie klipy do obu tych piosenek, także są to single. > > > PAKTOFONIKA, Chwile ulotne > > IAN BROWN, F.E.A.R. > > STARSAILOR, Poor Misguided Fool > > THE STROKES, Last Nite > > SYSTEM OF A DOWN, Toxicity > A to chyba nie tegoroczne... Co do tych kawałków, to... też nie jestem każdego pewien. Na pewno Paktofonika i Starsailor to single tegoroczne, Ian Brown na 90%, a o The Strokes i System Of A Dawn trzeba by się spytać Savalasa z Trójki, pewnie by wiedział. > > Ale lista ogólnie fajna, zgadzam się z większością. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: SINGLE 2002 10.12.02, 15:50 Gość portalu: KRISTOF napisał(a): > > > PAKTOFONIKA, Chwile ulotne > > > IAN BROWN, F.E.A.R. > > > STARSAILOR, Poor Misguided Fool > > > THE STROKES, Last Nite > > > SYSTEM OF A DOWN, Toxicity > > A to chyba nie tegoroczne... > > Co do tych kawałków, to... też nie jestem każdego pewien. Na pewno > Paktofonika i Starsailor to single tegoroczne, Ian Brown na 90%, a o The > Strokes i System Of A Dawn trzeba by się spytać Savalasa z Trójki, pewnie by > wiedział. Nie musisz pytać Savalasa z Trójki... Płyty z wymienionymi utworami możesz (żebyś był pewny) znaleźć w podsumowaniu roku 2001 na stronach TE. SOAD, Strokes i Brown to na 100% single z 2001 roku... Utwory Paktofoniki w ogóle chyba nie wyszły na singlach (choć nie mam pewności), ale ten utwór to już słyszałem na początku 2001 roku (zresztą wtedy wyszedł cały album, o ile nie pod koniec 2000, chociaż to mi się wydaje mniej prawdopodobne) 'Poor Misguided Fool' wydany został na zeszłorocznym 'Love Is Here', choć na singlu rzeczywiście mógł wyjść gdzieś na początku roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: SINGLE 2002 IP: 212.191.66.* 12.12.02, 10:54 Ogólnie lista zajebista. Dorzucam jeszcze ZERO7 - Distractions. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: SINGLE 2002 IP: 212.191.66.* 18.12.02, 14:53 Nie wiem co to za lista?! Przecież wiadomo, że polskim singlem 2002 jest Alicja Janosz, a zagranicznym Las Ketchup!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: SINGLE 2002 18.12.02, 15:55 vulture napisał: > Nikt nie wymienił Phila Collinsa... Boją się Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: SINGLE 2002 18.12.02, 16:04 Mnie? Powninni się bać Phila Collinsa... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: SINGLE 2002 18.12.02, 19:19 "precious illusions" alanis za jakieś magiczne zestawienie tekstu z muzyką...jak ona to robi, że za każdym razem mam wrażenie, że opowiada o moim życiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb "Forever not yours" i "Lifelines" a-ha!!!!! IP: *.bipromet.com.pl / 192.168.3.* 19.12.02, 08:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristof Re: 'Forever not yours' i 'Lifelines' a-ha!!!!! IP: 212.191.66.* 03.01.03, 13:49 Niektóre wpisy mnie przerażają: A. janosz??!!, Las Ketchup??!! Ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
polesiak Najlepsze single 03.01.03, 14:21 To co wymieniliście powyżej jest faktycznie niezłe, z większością się zgadzam. Od siebie dodam nie wymienionego przez nikogo (może nie zauważonego) Ryszarda Ashcrofta "Human conditions", ale w wersji albumowej, 8 minut, palce lizać. Pozdrawiam Polesiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: SINGLE 2002 IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 03.01.03, 23:45 1 Eminem - Lose Yourself 2 Nelly Feat. Kelly Rowland - Dillema 3 Ja Rule - Always On Time 4 Nickelback - How You Remind Me 5 Fat Joe Feat. Ashanti - What's Luv? 6 Ashanti - Foolish 7 Nelly - Hot In Herre 8 Eminem - Without Me 9 Avril Lavigne - Complicated 10 Jennifer Lopez Feat. Ja Rule - Ain't It Funny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: SINGLE 2002 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 00:40 Robbie Williams - Feel Coldplay - The Scientist Pearl Jam - I Am Mine Nirvana - You Know Your Right Reszty nie pamietam. Mzoe cos ciekawego bylo na poczatku roku? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: SINGLE 2002 04.01.03, 00:54 te płyty, które znam, juz się znalazły na liście reszty posłucham dzięki - skorzystałam tak niejako przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś