Gość: kapoi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 18:36 już się nie mogę doczekać....mówcie kiedy mam iśc do sklepu! życze powodzenia,kocham WAS! MYSLOVITZ czadu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukas436 Re: Myslovitz w Pomaton IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 22:38 Zmiany wytwórni niepomorze temu zespołowi. W normalnym kraju płyta nawet by nieweszła w TOP100. Tylko u nas słucha się takiego badziewia!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Może niepomorze ale i niepszeszkodzi;))) 14.12.02, 12:23 Gość portalu: Lukas436 napisał(a): > Zmiany wytwórni niepomorze temu zespołowi. W normalnym kraju > płyta nawet by nieweszła w TOP100. Tylko u nas słucha się > takiego badziewia!!!. W jakim normalnym kraju??? Jakiego badziewia??? Co Ty, kolego, za farmazony wypisujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Może niepomorze ale i niepszeszkodzi;))) 14.12.02, 21:32 ilhan napisał: > Gość portalu: Lukas436 napisał(a): > > > Zmiany wytwórni niepomorze temu zespołowi. W normalnym kraju > > płyta nawet by nieweszła w TOP100. Tylko u nas słucha się > > takiego badziewia!!!. > > W jakim normalnym kraju??? > Jakiego badziewia??? > Co Ty, kolego, za farmazony wypisujesz??? Ilhan - to on jest Twoim kolegą?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Może niepomorze ale i niepszeszkodzi;))) 14.12.02, 21:34 teddy4 napisał: > Ilhan - to on jest Twoim kolegą?!?!?!? Nie wydaje mi się... Wymsknęło mi się tak jakoś)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Myslovitz w Pomaton IP: *.ds.pg.gda.pl 15.12.02, 01:32 Gość portalu: Lukas436 napisał(a): > Zmiany wytwórni niepomorze temu zespołowi. W normalnym kraju > płyta nawet by nieweszła w TOP100. Tylko u nas słucha się > takiego badziewia!!!. to jest SZCZYT DEBILIZMU do potęgi n-tej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Myslovitz w Pomaton 17.12.02, 13:27 ja tez czekam z niecierpliwoscia.. Odpowiedz Link Zgłoś