miecio4 17.12.02, 14:41 Nie pamiętam, może taki wątek już był ale co tam. Najkrótsza nazwa to zespół A i tutaj jestem pewien że mnie nikt nie pobije A najdłuzsza to proponuje AND YOU WILL KNOW AS US BY THE TRAIL OF DEAD -34 litery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 14:44 Zmywanie strasznie twórczo na Ciebie działa, Mieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 17.12.02, 14:52 Artysta Znany Niekiedy Jako Prince podpisywal sie jakims takim dziwnym znakiem, ale rzeczywiscie A jest chyba krotsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu IP: 158.75.1.* 17.12.02, 14:55 miecio4 napisał: > Nie pamiętam, może taki wątek już był ale co tam. > Najkrótsza nazwa to zespół A i tutaj jestem pewien że mnie nikt nie pobije > A najdłuzsza to proponuje AND YOU WILL KNOW AS US BY THE TRAIL OF DEAD -34 > litery. Tylko,że wszyscy mówią na ten zespół TRAIL OF DEATH.Ale niech Ci będzie- rzeczywiście długie. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 14:59 Gość portalu: Argus napisał(a): > Tylko,że wszyscy mówią na ten zespół TRAIL OF DEATH.Ale niech Ci będzie- > rzeczywiście długie. Niestety nie masz racji gdyż pod nazwą Trail of Dead zespół nazwał dwie wcześniejsze płyty a na nowej zmienił nazwe na tą długą. Ale nie wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 22:43 miecio4 napisał: > Gość portalu: Argus napisał(a): > > > Tylko,że wszyscy mówią na ten zespół TRAIL OF DEATH.Ale niech Ci będzie- > > rzeczywiście długie. > > Niestety nie masz racji gdyż pod nazwą Trail of Dead zespół nazwał dwie > wcześniejsze płyty a na nowej zmienił nazwe na tą długą. Ale nie wiadomo > dlaczego. ??? Na pewno??? Na okładkach widnieje jak byk napis "...And You Will Know Us by the Trail of Dead". Tudzież (choć mogłem mieć przywidzenia) pamiętam zapowiedzi w radiu jeszcze z okresu poprzedniej płyty - jako "...And You Will Know Us by the Trail of Dead". Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:01 miecio4 napisał: > Nie pamiętam, może taki wątek już był ale co tam. > Najkrótsza nazwa to zespół A i tutaj jestem pewien że mnie nikt nie pobije > A najdłuzsza to proponuje AND YOU WILL KNOW AS US BY THE TRAIL OF DEAD -34 > litery. Oj, Mieciu, chyba trochę im dodałeś tych liter. Nazywają się raczej AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD, bez AS w środku. Więc raczej 32 litery... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:03 ilhan napisał: > Więc raczej 32 litery... No tak, od razu widać, że przyszedł zawodowiec. Ech, ci matematycy... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:13 madee1 napisała: > Ech, ci matematycy... Trzeba poprawiać cudze błędy, a nuż czasem dostanie się za to plusa???))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:17 ilhan napisał: > madee1 napisała: > > > Ech, ci matematycy... > > Trzeba poprawiać cudze błędy, a nuż czasem dostanie się za to plusa???))) No tak a trzy plusy to piątka..... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:28 gregkor napisał: > ilhan napisał: > > Trzeba poprawiać cudze błędy, a nuż czasem dostanie się za to plusa???)) > > No tak a trzy plusy to piątka..... Właśnie. Mam nadzieję, że Pani Profesor zapisała mojego plusa i już mi tylko dwóch brakuje...)) PS.Kto dzisiaj zadaje pytanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:32 ilhan napisał: > Właśnie. Mam nadzieję, że Pani Profesor zapisała mojego plusa i już mi tylko > dwóch brakuje...)) Coś mi się wydaje, że koledzy sobie ze mnie żartują... Pragnęłabym również przypomnieć, że stawiam też minusy, czasami... > PS.Kto dzisiaj zadaje pytanie??? Ydorius Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: do madee1 17.12.02, 15:36 madee1 napisała: > Coś mi się wydaje, że koledzy sobie ze mnie żartują... Pragnęłabym również > przypomnieć, że stawiam też minusy, czasami... No tak pewnie ja mam u Ciebie minusa, za te 2 pkt....... A trzy minusy to 1, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Hmm, no tak... 17.12.02, 15:40 gregkor napisał: > No tak pewnie ja mam u Ciebie minusa, za te 2 pkt....... > A trzy minusy to 1, nieprawdaż? ...ale doceniam też dobre chęci, obietnicę poprawy, dobre zachowanie, te rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: to się nie powtórzy 17.12.02, 15:42 Obiecuję, że już nigdy nikomu nie zabiorę dwóch punktów....... Prędzej skonam niźli miał bym to zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Hmm, no tak... 17.12.02, 15:47 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > No tak pewnie ja mam u Ciebie minusa, za te 2 pkt....... > > A trzy minusy to 1, nieprawdaż? > > ...ale doceniam też dobre chęci, obietnicę poprawy, dobre zachowanie, te > rzeczy... To ja w takim razie mam jeden na minusie Obiecuję poprawę. I dobrze się zachowuję chyba... (?) I mam dobre chęci. I wielokrotnie przepraszałem za mój niecny czyn. I w ogóle jest Pani wspaniała i cudowna i w życiu nie miałem lepszej nauczycielki! Teraz dostanę plusa? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Hmm, no tak... 17.12.02, 15:50 ilhan napisał: > I w ogóle jest Pani wspaniała i cudowna i w życiu nie miałem lepszej > nauczycielki! > Teraz dostanę plusa? Widać, że miałeś w życiu już niejedną nauczycielkę... No dobra, taki mały + Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:23 Niech bedzie 32, faktycznie coś namieszałem. Tak czy inaczej zostałem zwycięzcą i otwieram sobie piwo na moja cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:25 No wiesz co ja w pracy a Ty sobie piwko otwierasz........apokalipsa.... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:28 Jedni pracują po to aby piwko mogli sobie pić drudzy. Jak widzisz wszystkie czynności w naszym zyciu mają swój sens. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:38 miecio4 napisał: > Jedni pracują po to aby piwko mogli sobie pić drudzy. > Jak widzisz wszystkie czynności w naszym zyciu mają swój sens. No pewnie w ten sposób się uzupełniamy stwarzając naturalną harmonię.... p.s. Jakie piwko smakujesz..? > Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:44 gregkor napisał: > Jakie piwko smakujesz..? Prawdopodobnie najlepsze piwo na świecie -Carslberg. Przypominam ze zgodnie z drugim paragrafem prawa forum, 25 -tego każdego miesiąca odddaje sie władzę innej osobie. Tak więc za tydzień każdy moze byc guru i pic sobie piwno o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:48 miecio4 napisał: > gregkor napisał: > > > Jakie piwko smakujesz..? > > > > Prawdopodobnie najlepsze piwo na świecie -Carslberg. > Przypominam ze zgodnie z drugim paragrafem prawa forum, 25 -tego każdego > miesiąca odddaje sie władzę innej osobie. Tak więc za tydzień każdy moze byc > guru i pic sobie piwno o tej porze. Fakt piwo Calsberg całkiem dobre, delikatne i z lekką goryczką, pieniące się w kufelku, który ocieka od zewnątrz ........Gregkor pobudka, no obudź się.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 15:49 miecio4 napisał: > Przypominam ze zgodnie z drugim paragrafem prawa forum, 25 -tego każdego > miesiąca odddaje sie władzę innej osobie. Tak w środku świąt??? Jakieś typy na nowego Guru??? No zdradź coś, Mieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 16:01 ilhan napisał: > Jakieś typy na nowego Guru??? No zdradź coś, Mieciu... Mam swoje typy ale najprawdopodobniej rzuce kostką. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 16:06 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > Jakieś typy na nowego Guru??? No zdradź coś, Mieciu... > Mam swoje typy ale najprawdopodobniej rzuce kostką. Co za kompletny brak odpowiedzialności... No ale podaj chociaż kandydatury (pewnie z sześć...) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 16:09 ilhan napisał: > No ale podaj chociaż kandydatury Nie Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 16:11 Mieciu pamiętaj żeby kostka była rzetelna..... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Brawo, Mieciu 17.12.02, 15:38 Sam ogłosiłeś konkurs, sam go wygrałeś i sam sobie teraz pijesz piwo. Genialne. Dlatego właśnie Ty jesteś Guru a nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu IP: proxy / *.bci.net.pl 17.12.02, 16:12 miecio4 napisał: > Nie pamiętam, może taki wątek już był ale co tam. > Najkrótsza nazwa to zespół A i tutaj jestem pewien że mnie nikt nie pobije > A najdłuzsza to proponuje AND YOU WILL KNOW AS US BY THE TRAIL OF DEAD -34 > litery. Też Trail of Dead wpadł mi do głowy jako najdłuższa nazwa, ja przynajmniej dłuższej nie znam. Jako najkrótszą nazwę wymieniam kapelę Jonnego Deepa - Pi Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 16:37 pogrzebałam w internecie i znalazłam takie cóś: Band Name: "THE IDEA OF THIS BAND TITLE IS TO BREAK A WORLD RECORD OR MAYBE GET ON THE GUINNUIS BOOK OF RECORDS FOR BEING THE BAND WITH THE LONGEST BAND TILTLE IN THE WORLD EVER. THAT MEANS ANOTHER IRISH BAND HAS BROKEN A WORLD RECORD LIKE WESTLIFE FOR GETTING ELEVEN NUMBER ONES IN A ROW. OR LIKE U2 FOR BEING THE BEST ROCK BAND IN THE WORLD. TOO BAD NIRVANA WERENT IRISH. ANYWAY, I THINK I,VE JUST BROKEN THE WORLD RECORD FOR THE LONGEST BAND NAME. IN THE HISTORY OF MUSIC" Nie chce mi się liczyć ile to liter. Dłuższego nie ma. A tak serio to rzeczywiście Trail.. jest podawany jako najdłuższa nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 17.12.02, 17:08 Konkurs został już rozwiązany ??? i opity??? a przecież świetny zespół : "The Silver Mt. Zion Memorial Orchestra and Tra-la- la Band" ma nazwę złożoną z 46 znaków Czyli to ja zostałem zwyciężcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.12.02, 19:24 to chyba ja wygram. krótsze od literki "a" jest literka "i". byly takie trzy dziewczyny spiewaly m.in. pisenkę radość o pranku czy jakoś tak.pa Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu 17.12.02, 19:25 Najkrótsza: Grupa "I" - ta, która nagrała "Radość o poranku", ulubioną piosenkę moich znajomych, zwłaszcza o 6.00 rano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anima69 Re: Najkrótsza i najdłuższa nazwa zespołu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.10.17, 16:34 Znam dłuższą - XAVLEGBMAOFFFASSSSITIMIWOAMNDUTROABCWAPWAEIIPPOHFFFX; rozwinięcie skrótu brzmi: Acidic Vaginal Liquid Explosion Generated By Mass Amounts Of Filthy Fecal Fisting And Sadistic Septic Syphilic Sodomy Inside The Infected Maggot Infested Womb Of A Molested Nun Dying Under The Roof Of A Burning Church While A Priest Watches And Ejaculates In Immense Perverse Pleasure Over His First Fresh Fetus. Odpowiedz Link Zgłoś