Gość: agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 00:01 moze nie to forum ale....mam media playera i jak dodac piosenke do listy?? glupie.... ale, jak biore dodaj obecnie odtwarzana sciezke to mi sie nie dodaje...co robie nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: McCoy Re: problem z media playerem IP: 81.* / 81.210.32.* 09.04.06, 00:05 jesli chodzi CI o windows media playera to wez w ogole nie korzystaj z tego programu to gowno ;/ win amp jest niezawodny jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: problem z media playerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 00:24 no super...to z jakiej str sciagnoles? i zeby po pl bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: problem z media playerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 01:25 www.winamp.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnarok Re: problem z media playerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:15 Dodawanie piosenek w WMP: klikasz "Plik", z listy wybierasz "dodaj do biblioteki multimediów", z niej "dodaj plik lub listę odtwarzania", następnie wybierasz daną piosenkę i już. Tak robisz, jeśli chodzi ci tylko o jeden utwór. Jeżeli w konkretnym folderze masz więcej piosenek, które chciałabyś przenieść do playera, klikasz na "dodaj folder" ewentualnie na polecenie "przez wyszukanie w komputerze". Proste jak konstrukcja cepa. A jeśli chodzi o opcję Winamp kontra WMPlayer - używam obu, bo oba mają swoje wady i zalety Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: problem z media playerem 10.04.06, 18:02 Gość portalu: ragnarok napisał(a): > oba mają swoje wady i zalety Szczerze powiedziawszy, trudno mi znaleźć zalety WMP. Jak dla mnie jest nieużyteczny i brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hul Re: problem z media playerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:29 olej plejera sciagnij sobie iTunes Odpowiedz Link Zgłoś