Dodaj do ulubionych

O UFO i prowokatorach ....:)

09.04.06, 10:14
Drogi panie eliks, drogi panie balshoy... czy trzeba się z panami zawsze zgadzać i we wszystkim mieć jednakowe zdanie żeby nie zasłużyć na miano UFO i prowokatora? Wydaje mi się żę "dysputę" na temat podpisywania petycji zakończyliśmy kilka dni temu więc byłabym wdzięczna za pozostawienie mnie w spokoju, tym bardziej że chyba dość jasno dałam do zrozumienia że nie zamierzam więcej brać udziału w innych dyskusjach. W czym to moi drodzy panowie, jawni forumowicze,smile nie UFO, smile i nie prowokatorzy smile jesteście niby lepsi od innych, tych którzy nie "klikają"? Tym że możecie ich obrażać tylko dlatego że to UFO ma inne zdanie? Mogę was zapewnić, że więcej waszych "wypocin" czytać nie zamierzam. Nie jest to nic aż tak ciekawego żebym żyć bez tego nie mogła. smile Nie musicie się już więc obawiać obecności tego prowokatorskiego UFO na waszym prywatnym forum..smile Bo rozumiem że mile widziani przez szanownych panów są tylko jawni forumowicze najlepiej zgazający się we wszystkim z szanownymi panami i oczywiście kilkający o tym "zgadzaniu się"..smile
Pozdrawiam wszystkich smile
Gosia
Obserwuj wątek
    • rafi.raf Re: O UFO i prowokatorach ....:) 09.04.06, 11:23
      gosiu, nie trzeba sie z nikim zgadzac. moim zdaniem kazda inicjatywa zwiazana z
      chlopcami jest warta uwagi i wzmianki. chcialbym abys nadal pojawiala sie na
      forum .

forum ma to do siebie, ze kazdy moze miec swoje wlasne zdanie. na tym forum
      kazdy ma prawo je wyrazac.

pozdrawiam,
      rafi.raf
    • eliks to moze ja jeszcze cos wypoce... 09.04.06, 12:18
      nie wiem o co chodzi, ale ktos tu chyba jest przewrazliwiony. chociaz z drugiej
      strony to juz druga osoba na forum ktora cos do mnie ma (miala), wiec moze ja
      sam odlece i stane sie UFO?

Gosia - a tak powaznie - dyskutowalismy o fokach jak na moje standardy
      kulturalnie i rzeczowo, bo nareszcie byl to pierwszy przypadek, ze ktos sie z
      kims na tym forum NIE ZGADZAL co do kwestii powaznej, a nie tylko dlaczego klip
      do H&D jest ok albo nie.

uwazam ze forum jest wlasnie od niezgadzania sie z innymi, a nie od obrazania
      sie na innych, bo to prowadzi do biernosci tego miejsca. a na tym nam chyba nie
      zalezy, prawda? ja staram sie tu wpadac ostatnio zeby wrzucic pare slow tylko
      po to, zeby forum nie stanelo w miejscu, o czym dosadnie przekonal mnie dafio.

jezeli ktos, tak jak Ty, glownie czyta forum, to ja to szanuje, bo nie mozna
      byc aktywnym wszedzie. ale skoro juz zabierasz glos, to nie oddawaj go tak
      predko, do tego jeszcze obrazona. ja znow jakims wielkim aktywista nie jestem -
      tak naprawde udzielam sie TYLKO na tym forum, i nie "wypacam" swoich wpisow w
      mekach tylko pisze co mi sie wyklepie i juz.......
      • gosia.68 Re: to moze ja jeszcze cos wypoce... 09.04.06, 13:36
        Nie obrażam się, bo obrazić może mnie tylko ktoś kogo znam i szanuję. Was nie znam i nie wiem czy szanuję. Przyznasz jednak, że nazywanie mnie prowokatorem i nadanie mi lekceważącego miana UFO mogłam uznać za mało zachęcające do jakiejkolwiek dalszej dyskusji. smile Nie udzielam się na żadnym forum, nie zawieram w sieci znajomości, bo jestem mało towarzyska i dość małomówna z natury. Jak zauważyliście tamten temat mnie "poruszył" ale wyraziłam swoje zdanie i uznałam temat mojego pojawienia się tu za zamknięty. Chciałam tylko moim głosem zaznaczyć, że nie wszyscy są takiego samego zdania jak wy. To że nie chciałam nadal udzielać się w dyskusji nie daje wam obydwu prawa do lekceważenia mnie. I na pewno nie będę narzucającym się intruzem przed którym trzeba ostrzegać innych. Słucham PSB od 20 lat.. przynajmniej od 5 towarzyszę waszej społeczności w sieci.. ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy że trzeba ostrzegać przede mną innych... smile Straszna ze mnie baba.. smile i UFO na dodatek.. smile
        Pozdrawiam
        Gosia
        • balshoy to tera ja 10.04.06, 10:56
          Gosia...a mnie to już w ogóle nie zrozumiałaś...
          prowokacja..sam napisałem, żeby sprowokować
          ale dlaczego myślisz,że ktoś pisze tu specjalnie do Ciebie?
          To tylko ja mogę zasługiwać na miano PROWOKATORA
          a reszta JEST wyjaśniona w temacie "zlot2006"
        • dafio1 Re: to moze ja jeszcze cos wypoce... 10.04.06, 19:15
          Powiem szczerze, jeżeli chodzi o dyskusję o fokach to sam stałem się UFOsmile.
          Tak, tak, nie wdawałem się w polemiki z nikim. Wiecie dlaczego? Dlatego, iż:
          1.To forum służyć głównie powinno po to, by móc wypowiadać się o muzyce PSB,
          albo o sprawach bezpośrednio z tym związanych.
          2.Bardzo lubię zwierzęta, sam mam kota rasy brytyjskiej, ale jeśli chcę o tym z
          kimś pogadać to wchodzę na zupełnie inne forum.
          3.Nie wolno łączyć ludzi którzy słuchają PSB w danym kraju, z ludżmi którzy
          zabijają zwierzęta. To mogą być zupełnie dwie różne grupy, choć wyjątek może
          zdarzyć się zawsze.
          4. Wyobrażmy sobie taką sytuację w Polsce. Wiemy jakie jest bezrobocie, niech
          niektórzy z nas postawią sie na miejscu INNYCH ludzi na Świecie. Z jednej
          strony np. jestem super fanem PSB, ale żeby móc wyżywić np. czworo dzieci muszę
          np. zabić kilkadzesiąt fok miesięcznie(to nie jest mój przypadek). I co wtedy
          foki, czy dzieci?
          5.Gosiu, dla mnie jesteś super, a wiesz czemu? Dlatego, że masz swoje zdanie, i
          nie dajesz się łatwo zbić z tropu. Ja na tym forum też miałem PRZEBOJE, ale
          dałem radę. Proszę Cię nie obrażaj się na nikogo, tylko wypowiadaj się w
          sprawach muzycznych, a wtedy to forum NA PEWNO dostanie nową moc. Liczę na
          Ciebie smile)
          • gosia.68 Re: to moze ja jeszcze cos wypoce... 10.04.06, 20:25
            Napisałam już.. smile nie obrażam się.. Mam może specyficzne poczucie humoru i dlatego nie każdy być może je rozumie jego sprawa. Jestem trochę złośliwa tak jak moje uśmieszki w tekstach ale na pewno nie obrażona. A złośliwa staję się wtedy jeśli ktoś nazywa mnie np. prowokatorem...albo jakimś dziwnym skrótem który mnie wcale się dobrze nie kojarzy..(też jest złośliwy).. staję się złośliwa .. ale się nie obrażam..smile A temat o fokach skończyłam przecież dość szybko, właśnie dlatego że to nie jest to forum. smile Temet się jednak pojawił, nie ja go zaczęłam ale chciałam żeby nie było tak różowo i jednakowo, bo akurat ja mam zdanie inne niż wy. Co mogę napisać o muzyce PSB? Słucham jej od jakiś 20 lat..smile i jestem prawie bezkrytyczna.. smile(a ten uśmieszek wcale nie jest złośliwy)
            Pozdrwiam
            Gosia
            • balshoy hę? 10.04.06, 20:34
              czy coś rozumiesz..?
              jak już...byłoby Prowokatorka
              skrót Ci się kojarzy? wyjaśniłem czym jest...
              ale dalej brniesz w ten sam nonsens
              • gosia.68 Re: hę? 10.04.06, 20:55
                Nie staraj się udowodnić mi że ja jestem głupia a Ty wybitnie mądry..smile Nie wiem czemu ale dla mnie nie jesteś kimś nadzwyczaj mądrym..
          • balshoy do dafio 10.04.06, 20:28
            nie chcę,żeby wyglądało to na "lizidupstwo"...I chyba nie może..bo też w jakiś
            sposób się z Tobą tu poróżniłem..ale na szczęsćie bez wielu zbędnych i głupich
            słów...
            to co napisałeś wyżej jest bardzo mądre, stonowane i treściwe
            ..ale nie wiem ,czy Gosia to zrozumie...
            • gosia.68 Re: do dafio 10.04.06, 20:39
              Zapewniam drogiego pana że już dość dawno nauczono mnie czytać, pisać i rozumieć słowo pisane. smile Nie wiem w takim razie skąd ten niepokój? smile Równie dobrze to ja może powinnam zapytać czy Ty ją rozumiesz.??? smile
              • balshoy Re: do dafio 10.04.06, 20:47
                Ciebie na pewno nie rozumiem
                bo moje zdanie czy dafio jednak nie bardzo się różnią
                czy tego nie widzisz?
                • gosia.68 Re: do dafio 10.04.06, 20:52
                  A ja nie oczekuję Twojego zrozumienia. smile Chciałabym to zakończyć i bardzo prosić żebyś zostawił już moje wątki w świętym spokoju. Szkoda mi czasu na jałowe dyskusje z Tobą. Jestem tym już trochę zmęczona..
    • kocbor1 Re: O UFO i prowokatorach ....:) 10.04.06, 19:36
      HiHi przeglądałem ostatnio forum po długim czasie i widze ze tu niezła burza
      sie zrobiłabig_grin.Ktoś kto jest tu pierwszy raz i chciałby coś napisac pewnie
      przestraszyłby sie takich określeń jak UFo czy prowokator i poprostu dał by
      sobie z tym spokój.Jak co to melduje sie i obiecuje ze w związku z większą
      ilością wolnego czasu postaram sie wyjść z cieniabig_grin.
      • balshoy Re: O UFO i prowokatorach ....:) 10.04.06, 20:30
        muszę to napisać..bo tak tu jeszcze nikt nie pisał...a tu jest wyjątek z Gosi,
        który mnie rozwalił
        "Was nie znam i nie wiem czy szanuję"

???
        • gosia.68 Re: O UFO i prowokatorach ....:) 10.04.06, 20:48
          Czuj się w takim razie rozwalony..smileZawsze to jakieś doznanie.. zupełnie coś innego niż zgadzanie się wszystkich z Tobą.. prawda? Guru forum!!! smile Bardzo przeszkadza panu drogi panie Adamie jeśli sie z panem ktoś nie zgadza i ma odrębne zdanie?? Nie zostawisz mnie w spokoju prawda? Trzeba mnie pognębić w każdym wątku i w każdym poście? I to ja się obrażam? smileWłaściwie już napisałam że sprawę uważam za zamkniętą, byłabym wdzięczna gdybyś wziął to pod uwagę. (uśmieszki są złośliwe)
    • piotr.psb Re: O UFO i prowokatorach ....:) 10.04.06, 21:07
      Wleźliscie na mój wątek o zlocie to ja wejde na wasz! Jest mi bardzo smutno i
      przykro ze się kłocicie - tym bardziej ze znam was oboje sad Skoro juz mowa o
      skrótach to ja jestem F B I (s)- forumowicz bez internetu (stałego) tez w
      zasadzie obserwuje forum bo nie mam mozliwosci przesiadywania w necie....
      pozdro!
      • balshoy do Piotrka 11.04.06, 12:30
        zaznaczam ,nikt inny nie ma brać tego do siebie...wszyscy tu widzą to czarno
        na białym,żeby nie było kolejnych nieporozumień
        Peter podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie, ciężko ci znaleźć się w tej
        sytuacji..i nie zamierzam Cię dręczyć...
        Ale też chcę mieć jakąś linię obrony...
        kto jaki wątek rozpoczął , co kto napisał...
        Znasz mnie i wiesz jaki jestem;
        nie przejmuj się takimi pierdołami...
        • piotr.psb Re: do Piotrka 11.04.06, 13:01
          Nie mam najlepszych dni teraz. Niepokoi mnie tez to ze wujek dobra rada sie
          wpisal do ksiegi na stronie. Moze podchdze emocjonalnie ale nie lubie jak sie
          cos sypie i wymyka. Mam sporadyczne okazje by goscic na forum i to tez mnie
          denerwuje...
          • balshoy Re: do wszystkich 11.04.06, 18:02
            Piotrek pisze o wpisie w księdze gości na naszej stronie o psb na webparku...
            chyba naprawdę to za bardzo przeżywa...
            To jest głos kogoś z zewnątrz...ten gość,Michał,"wujek dobra rada" jak napisał
            Piotrek, uważam,że zrobił to rzeczowo...spokojnie i bez żadnych głupich tekstów;
            myślę,że jest to konstruktywna krytyka...bo nawet Piotrek widzi zaniedbania.
            Ale przecież cieszymy się, że strona znowu odżyła..trzeba pamiętać ,że to my
            składaliśmy się na jej istnienie i nikt też nikomu nie broni aktywnie
            uczestniczyć w jej tworzeniu;
            Nigdy nie ośmieliłbym się czegokolwiek tam skrytykować, bo po prostu nie znam
            się na tworzeniu stron.
    • krikra Re: O UFO i prowokatorach ....:) 18.04.06, 16:28
      Trochę mnie tu nie było i widzę, że jakieś konflikty się porobiły.. nie chce mi
      się wnikać, co kto powiedział czy napisał.. ale... hmm trochę to dziwne. Owszem,
      zdarzają mi się często ostre starcia na innych forach (oczywiscie ostre nie
      znaczy chamskiewink, ale tu zawsze wydawało mi się, że tu jest oaza łagodnoscismile
      • eliks Re: O UFO i prowokatorach ....:) 18.04.06, 19:48
        czesc kri, bardzo milo ze nadal tu wpadasz smile

o konfliktach w skrocie, to bylo tak:

1. ja vs. Dafio - male specie, juz dawno nieaktualne
        2. Balhoy vs. gosia aka UFO - toczylo sie to chyba przez trzy oddzielne
        tematy smile i z zasadzie nie zakonczylo niczym konkretnym, wiec moze sie
        dolaczysz?smile

pozdr
        • krikra Re: O UFO i prowokatorach ....:) 20.04.06, 00:11
          eliks napisał:

> 2. Balhoy vs. gosia aka UFO - toczylo sie to chyba przez trzy oddzielne
          > tematy smile i z zasadzie nie zakonczylo niczym konkretnym, wiec moze sie
          > dolaczysz?smile

zobaczę, co da się zrobićwink
          • balshoy Re: O UFO i prowokatorach ....:) 20.04.06, 19:03
            jako rzecze guru...
            wolałem już nic nie mówić tj. pisać..bo przez moment odniosłem wrażenie,że co
            nie napiszę to i tak tylko ..mea culpa, mea maxima culpa.
            choć przeszła mi też przez głowę myśl, aby się tu nie pojawiać...bo dopiero
            wtedy poczułem się rzeczywiście obserwowany;
            mogłem...byłem gotów posypać głowę popiołem, ubrać zgrzebny wór...
            mogłem...zakląć tak ,żeby poszło w pięty ...jeszcze dobrze pamiętam teksty ze
            służby zasadniczej ( istne left to my own devices..)
            ale...mając na uwadze m.in.Piotrka dałem spokój.nie każdy musi wiedzieć o
            naszych zainteresowaniach, choćby dotyczących zjawiska UFO - do niedawna przez
            kilka lat kupowałem kwartalnik UFO a także miesięcznik NEXUS... każdy może
            sobie dosłownie rozumieć moje skróty
            nawet do słowa DUPA ..Duże Ugrupowanie Przyjaciół Anarchii...
            ale jedna zasadnicza sprawa
            nie zamierzam szukać wrogów W TYM GRONIE!!!
            zresztą , powiem nieskromnie, nie predysponuje mnie do tego mój charakter..tak
            poza tym,to jestem spod znaku wagi..
            a tak w ogóle to Lechia wygrała wczoraj z Jagą i jestem dumny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka