Gość: Pawełek IP: *.chello.pl 19.12.02, 17:53 Mistrzostwo świata-nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jadzia Re: Makowiecki band IP: *.chello.pl 23.12.02, 16:01 Głosujcie na Makosa w barometrze 30 ton i na czystej! Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter UWAGI 23.12.02, 18:10 Gość portalu: Jadzia napisał(a): > Głosujcie na Makosa w barometrze 30 ton i na czystej! chyba nie zagłosuję ....... ale o co innego mi właściwie chodzi. Po przeczytaniu tego artykuliku (bo recenzja to to na pewno nie była) naszła mnie ochota na małe rozmyślania, bo czegoś tu nie rozumiem: Jeśli Makowiecki był wcześniej w BMG i nie przyjęli mu płyty to znaczyłoby, że jest kiepski (no bo przecież BMG promuje tylko wybitnych twórców). Jeśli jednak teraz nie tylko mu płytę wydali, ale szastają szmalem na prawo i lewo żeby ją wypromować, to znaczyłoby, że jednak jest dobry .... No i tego nie rozumiem. Bo jeśli jest dobry to dlaczego nie wypromowali go wcześniej? Nie rozumiem. No dobra, do rzeczy: nic mi się nie wydaje - banda intelektualnych miernot promuje tylko to, co będzie szło jak ciepłe bułeczki. Mają przy tym w głębokim poważaniu wszystko, co nazywa się sztuką. Promują Makowieckiego bo wiadomo, że się dobrze sprzeda, i tyle. To czy on jest dobry czy nie (w to nie wynikam) jest im kompletnie obojętne. Pierdolenie o inteligentnym pop-rockowym debiucie jest proszę panstwa trochę nie na miejscu. Wsadźcie sobie głęboko w dupę tego typu złote myśli. Dzieciaki, dla których cała muzyka to te szmaciane lale na mtv i tak to łykną ... nie macie się czego obawiać ... ja pierdolę. Człowiek nawet spokojnie świąt zacząć nie może bo mu tu takie bzdety wciskają .... Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
vulture :) 23.12.02, 18:45 loveletter napisał: Promują Makowieckiego bo > wiadomo, że się dobrze sprzeda, i tyle. To czy on jest > dobry czy nie (w to nie wynikam) jest im kompletnie > obojętne. Stary, właśnie pogrzebałeś moje wszystkie ideały... a ja myślałem, że wydali mu płytę, bo jest super... BUUUU!!! P.S. Strasznie brzydko mówisz. Fanki Makowieckiego nie wyślą co maili świątecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: :) 23.12.02, 19:07 vulture napisał: > P.S. Strasznie brzydko mówisz. Fanki Makowieckiego nie wyślą co maili świątecznych. spoko, mam swoje ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: a nie mówiłem Vulture?!!! ;-)))) (n/txt) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 19:18 Buziaki za tekst, ale jak chcesz to zostanę Twoją fanką( fanką Svena od Slayera ma się rozumieć ) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: a nie mówiłem Vulture?!!! ;-)))) (n/txt) 23.12.02, 19:38 Gość portalu: nikka napisał(a): > Buziaki za tekst, ale jak chcesz to zostanę Twoją fanką no jasne, że chcę!!))). po świętach wyślę Ci koszulkę z autografem. Na razie jestem strasznie zawalony robotą - mam w domu 15000 t-shirtów do podpisania, wyobrażasz sobie!!!???))) Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: a nie mówiłem Vulture?!!! ;-)))) (n/txt) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 20:07 Jako że pod choinkę dostanę koszulkę z Danzigiem to po świętach będę mieć koszulki 2 idoli ))))))))) Koleżanki umrą z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
advokat Re: UWAGI 23.12.02, 20:58 loveletter napisał: > Gość portalu: Jadzia napisał(a): > > > > > > Głosujcie na Makosa w barometrze 30 ton i na czystej! > > > > > chyba nie zagłosuję ....... > > > > > ale o co innego mi właściwie chodzi. Po przeczytaniu tego > artykuliku (bo recenzja to to na pewno nie była) naszła > mnie ochota na małe rozmyślania, bo czegoś tu nie > rozumiem: > > > Jeśli Makowiecki był wcześniej w BMG i nie przyjęli mu > płyty to znaczyłoby, że jest kiepski (no bo przecież BMG > promuje tylko wybitnych twórców). Jeśli jednak teraz nie > tylko mu płytę wydali, ale szastają szmalem na prawo i > lewo żeby ją wypromować, to znaczyłoby, że jednak jest > dobry .... No i tego nie rozumiem. Bo jeśli jest dobry to > dlaczego nie wypromowali go wcześniej? Nie rozumiem. > > > > > No dobra, do rzeczy: nic mi się nie wydaje - banda > intelektualnych miernot promuje tylko to, co będzie szło > jak ciepłe bułeczki. Mają przy tym w głębokim poważaniu > wszystko, co nazywa się sztuką. Promują Makowieckiego bo > wiadomo, że się dobrze sprzeda, i tyle. To czy on jest > dobry czy nie (w to nie wynikam) jest im kompletnie > obojętne. Pierdolenie o inteligentnym pop-rockowym > debiucie jest proszę panstwa trochę nie na miejscu. > Wsadźcie sobie głęboko w dupę tego typu złote myśli. > Dzieciaki, dla których cała muzyka to te szmaciane lale > na mtv i tak to łykną ... nie macie się czego obawiać ... > > > > > ja pierdolę. Człowiek nawet spokojnie świąt zacząć nie > może bo mu tu takie bzdety wciskają .... > > > > > Loveletter > Znakomity tekst !!! Jeden komentarz: gdyby był dobry myślę,że Trójka zagrałaby jego płytę.Tymczasem on jest promowany przez hit wszystkich fanów 'dobrej muzyki-inaczej'-radio zet! A poza tym podpisuję się pod twoimi słowami obydwiema rękoma. Pozdrawiam Advokat > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: UWAGI IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.12.02, 18:53 Zobaczymy Advokat czy Trojka zagra Flintę. Mogę się założyć, że przemilczą ją jak wszystkich innych debiutantów. Bo Trójka to konserwa nr1 w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Makowiecki band 23.12.02, 21:16 "charakterystyczną sekcję rytmiczną a la Joy Division" -AAA!!! aaaa!!! ____________, ______________, TEN _______________ ____________, ŻEBY MU KTOŚ TĘ __________ SEKCJĘ W ______________ _____________ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_M Re: Makowiecki band IP: *.stacje.agora.pl 24.12.02, 12:42 vulture napisał: > "charakterystyczną sekcję rytmiczną a la Joy Division" -AAA!!! aaaa!!! > ____________, ______________, TEN _______________ ____________, ŻEBY MU KTOŚ TĘ > > __________ SEKCJĘ W ______________ _____________ !!! Wigilia za pasem, ale trudno, napisze to - prostaki jestescie i tyle. Zycze Swiat bez brit-popu i wiecej dystansu do swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik14 Re: Makowiecki band 24.12.02, 22:41 Gość portalu: Piotr_M napisał(a): > vulture napisał: > > > "charakterystyczną sekcję rytmiczną a la Joy Division" -AAA!!! aaaa!!! > > ____________, ______________, TEN _______________ ____________, ŻEBY MU KT > OŚ > TĘ > > > > __________ SEKCJĘ W ______________ _____________ !!! > > Wigilia za pasem, ale trudno, napisze to - prostaki jestescie i tyle. > Zycze Swiat bez brit-popu i wiecej dystansu do swiata. tja zgadzam sie w 100% i osobiście uwazam ze tomek gra wcale nie najgorszą muze...jeśli uwazacie ze jest zerem to pomyślcie o ich troje.....nie dorastaja mu do piet i wcale nie pisze tego dla tego ze mi sie makos podoba bo tak nie jeste ale uwazam ze jest dobry i w przyszlosci moze nam zastąpic takiego cugowskiego czy jakiegos innego szcześniaka Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Makowiecki band 24.12.02, 22:46 madzik14 napisała: > uwazam ze jest dobry i w przyszlosci moze nam zastąpic takiego > cugowskiego czy jakiegos innego szcześniaka A to przepraszam, to zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Makowiecki band 24.12.02, 22:49 madzik14 napisała: a co by nie napisała, tata powinien porządnie przetrzepać jej tyłek ... za moich czasów ... kto by pomyślał, żeby się panienka w tym wieku, o TEJ porze (!!!) po forach szwendała!!! Źle się dzieje w panstwie dunskim .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Makowiecki band IP: *.chello.pl 27.12.02, 16:51 Jak można wydawać opinie nie słuchając całej płyty??? Będąc fanem Tomka też uważam że "spełni się" to szczyt tandety ale...każda inna piosenka na płytce jest lepsza!!! A 3-ka nie gra Maka bo zapewne tak jak większość z was słyszeli tylko tą 1 piosenkę! Przesłuchajcie całą płytkę(w szczególności piosenki "Somewhere in the middle" i "Takie samo niebo") i wtedy się wypowiadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advokat Re: Makowiecki band IP: *.net.autocom.pl 28.12.02, 20:04 A 3-ka nie > gra Maka bo zapewne tak jak większość z was słyszeli tylko tą 1 > piosenkę! To Ty chyba nie znasz dziennikarzy Trójki,jeżeli tak piszesz.Poza tym słuchałam wszystkich piosenek,a nie tylko jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martina666 Re: Makowiecki band IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 17:54 Wcale nie uważam "Spełni się" za "szczyt tandety" i jestem rownież fanką Maka, a w dodatku myślę, że obiektywną. A czy Trojka zagra tomka czy nie- niewiele mnie to obchodzi. Ważne są moje osobiste odczucia, a nie panow z radia. Moim zdaniem płyta- rewelacja, absolutnie debiut roku. Szkoda tylko, że recenzyjka taka krociutka Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Makowiecki band 01.01.03, 18:42 Gos´c´ portalu: martina666 napisa?(a): > Wcale nie uwaz˙am "Spe?ni sie˛" za "szczyt tandety" i jestem rowniez˙ fanka˛ Maka, a w dodatku mys´le˛, z˙e obiektywna˛. Sprzecznosc, albo fanka albo obiektywna... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Makowiecki band 03.01.03, 18:22 cze67 napisał: > Gos´c´ portalu: martina666 napisa?(a): > > > Wcale nie uwaz˙am "Spe?ni sie˛" za "szczyt tandety" i jestem rowniez˙ fank > a˛ > Maka, a w dodatku mys´le˛, z˙e obiektywna˛. > > Sprzecznosc, albo fanka albo obiektywna... no wlasnie..chcialam tez to napisac, ale szybciej cze67 to zauwazyles fanki z zalozenia nie sa obiektywne.. Odpowiedz Link Zgłoś
focur Re: Makowiecki band 28.12.02, 14:35 oby więcej takich arcydzieł ...o zgrozo Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Makowiecki band 02.01.03, 00:17 A to w sumie ciekawe, że on karierę też zaczął od pół-zwrotu... I Wydra też... Strach pomyśleć co będzie dalej. Fanki Lovelettera będą miały dylemat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneeka Re: Makowiecki band IP: 213.186.89.* 02.01.03, 14:53 płyta jest zarąbista: ROCKOWA, AMBITNA, PO PROSTU ŚWIETNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Makowiecki band IP: *.bogucicka7.com.pl 03.01.03, 09:26 Z tym mistrzostwem swiata to przesada... ale płytki słucha się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Makowiecki band IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 18:04 Płyta tomka jest COOL! Najpierw wysłuchajcie dobrze tej płytki, a później się go czepiajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Makowiecki band IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 18:08 szkoda, że to nie on wygrał Idola MAKOS JESTEŚ BOSKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Makowiecki band 03.01.03, 18:23 eee tam..Szymon Wydra jest ladniejszy..widzialam w tv.. Odpowiedz Link Zgłoś