Dodaj do ulubionych

KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!!

22.12.02, 13:40
To już chyba lekka przesada.

muzyka.interia.pl/id/wiadomosci/pop/www/artykul?numer=337501
Albo można to traktować w kategoriach Monty Pythona, albo właśnie nastąpi
koniec świata. Rozumiem, że Ozzy zrobił duet ze świnką Piggy (całkiem
zabawny, zresztą) ale TO?!
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 13:44
      Czegoś takiego to by chyba nawet Teddy z Jaśkiem nie wymyślili smile))))))
    • munky Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 13:44
      jeżeli Kylie podobnie jak Ozzy pokaże swój tyłek to ja jestem za tym duetem....
      • Gość: nikka Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 13:49
        mam nadzieję,że pokaże tyłek po to, żeby ją w niego kopnąć
        • munky Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 13:51
          a co zrobic z tym tyłkiem należałoby poddać ogólnoświatowej dyskusji,
          proponowałbym nawet spytac brytyjską królową, ona lubi wypowiadać się o takich
          rzeczach.....
          • Gość: nikka Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 13:59
            Nie lepiej jakieś miejscowe autorytety np.red.Leszcza? On się zna na
            takich "artystkach"tongue_out
            • munky Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 14:05
              no nie wiem, jeszcze by się Kylie spodobał nasz pan Redaktor i już nie byłby on
              taki nasz, swojski, zaczęłyby się o niego starać najlepsze zachodnie tytuły
              muzyczne, a czy tego chcemy?????smile
            • vulture Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 14:05
              A na koniec Ozzy zaśpiewa "la la la..."...
              • Gość: nikka Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 15:01
                A może Ozzy i Kajli nagrają nową wersję Where the wild roses grow i tym razem
                Kajli zostanie utopiona.Ozzy został wytypowany ze względu na chlubną
                przeszłość tongue_out
                • vulture Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 15:06
                  No to jest jakiś pomysł, ale nie zapominajmy że jeszcze zostanie Dannii.
                  • Gość: nikka Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 15:08
                    Jeśli pamiętasz, to w teledysku Cave'a był wąż dusiciel...W najgorszym razie w
                    roli węża duszącego Dannii wystąpi Sharon Osbourne
                    • vulture Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 15:12
                      Albo po prostu wyjdzie synek Ozzy'ego i Dannii sama skoczy się utopić z
                      przerażenia.
                      • Gość: nikka Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 15:19
                        Gorzej jak Jack O. zastąpi Kajli i Danii wokalnie.
                        BTW:gratuluję pamięci.Siostrunia Kajli nie istniała w mojej świadomości aż do
                        dziś.Ale rzeczywiście taka była kiedyś i chyba nawet śpiewała ;D
                        • vulture Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 15:21
                          Gość portalu: nikka napisał(a):

> Gorzej jak Jack O. zastąpi Kajli i Danii wokalnie.
                          > BTW:gratuluję pamięci.Siostrunia Kajli nie istniała w mojej świadomości aż do
                          > dziś.Ale rzeczywiście taka była kiedyś i chyba nawet śpiewała ;D

To nie pamięć, kochana, to starczy wiek... pamiętam, jak w 1945... eee jak w
                          1991 roku chyba panna Dannii przyjechała nawet do Sopotu na festiwal... a
                          nagrywa nadal, chociaż ten dżwięk trudno nazwać śpiewem. Ojej, zaraz mi ktoś
                          znów napisze, że się czepiam, jak z tym Collinsem...
                          • Gość: nikka Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 15:26
                            Nie czepiasz się.A poza tym idą święta, więc forumowicze powinni przemówić
                            ludzkim głosem wink. W roku 1991 miałam 10 lat i byłam fanką Majkela Dżeksona.Ale
                            o ile mnie pamięć nie myli to moje koleżanki miały plakaty tej pani z Popcornu
                            czy czegoś tam
                            • vulture Re: KYLIE & OZZY!!! AAAAAAAAAAA!!! 22.12.02, 15:37
                              Gość portalu: nikka napisał(a):

> Nie czepiasz się.A poza tym idą święta, więc forumowicze powinni przemówić
                              > ludzkim głosem wink. W roku 1991 miałam 10 lat i byłam fanką Majkela
                              Dżeksona.Ale
                              >
                              > o ile mnie pamięć nie myli to moje koleżanki miały plakaty tej pani z
                              Popcornu
                              > czy czegoś tam

A widzisz... nic w przyrodzie nie ginie, co najwyżej zmienia wytwórnię płytową
                              i chirurga plastycznego.
      • loveletter ja też!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 14:06
        a poza tym dochodzimy do fundamentalnego pytania: czy oni w duecie tylko
        zaśpiewają?????????
        • vulture khm... 22.12.02, 14:11
          To jakaś sugestia?
          • loveletter Re: khm... 22.12.02, 14:19
            w sumie to nie wiem. nie wiem czy ozzy. czy ozzy jest jeszcze. e. no czy jest
            zdolny. prócz śpiewania. no nie wiem.
            • vulture Re: khm... 22.12.02, 14:26
              Że niby do zaśpiewania zdolny, tak? O to chodzi, prawda? Mam rację? Chyba
              dobrze zrozumiałem? Mam nadzieję, że się nie mylę... Śpiewanie...
              • loveletter Re: khm... 22.12.02, 14:30
                vulture napisał:

> Że niby do zaśpiewania zdolny, tak? O to chodzi,
                prawda? Mam rację? Chyba

> dobrze zrozumiałem? Mam nadzieję, że się nie mylę...
                Śpiewanie...

śpiewanie, tak tak, śpiewanie jak najbardziejsmile))

może coś jeszcze zaśpiewa

no wiesz Vulture, kiedyś tam..

• vulture Re: khm... 22.12.02, 14:34
                  loveletter napisał:
                  > śpiewanie, tak tak, śpiewanie jak najbardziejsmile))
                  >

Uff, a już miałem jakieś podejrzenia, że nie o śpiewanie chodzi, a tu o
                  śpiewanie, więc jestem teraz spokojniejszy i naprawdę jest mi bardzo dobrze.
                  Nigdy w życiu nie czułem się lepiej. To takie wspaniałe.

A będzie się z nią teges?
                  • loveletter Re: khm... 22.12.02, 14:42
                    vulture napisał:

> A będzie się z nią teges?

uff, vulture, uff uff, co teges, nie, no co ty, nieee,
                    kaile jest taka młoda, niewinna, no nie, razem teges,
                    cholera no chyba nie? ozzy już chyba nie pamięta jak.. e
                    no ten, wiesz, a keile to jeszcze ma przed sobą.. nie,
                    oni ... no nieeeeeeeeeeeee...

• vulture Re: khm... 22.12.02, 14:52
                      loveletter napisał:

> vulture napisał:
                      >
                      >
                      >
                      >
                      > > A będzie się z nią teges?
                      >
                      >
                      >
                      >
                      > uff, vulture, uff uff, co teges, nie, no co ty, nieee,
                      > kaile jest taka młoda, niewinna, no nie, razem teges,
                      > cholera no chyba nie? ozzy już chyba nie pamięta jak.. e
                      > no ten, wiesz, a keile to jeszcze ma przed sobą.. nie,
                      > oni ... no nieeeeeeeeeeeee...

Łe, lipa. To ja nie oglądam.
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: khm... 22.12.02, 15:37
                    bosche!!! faceci tylko o jednym...
                    • vulture Re: khm... 22.12.02, 15:56
                      No co, o śpiewaniu.
                      • loveletter Re: khm... 22.12.02, 15:57
                        vulture napisał:

> No co, o śpiewaniu.

jeny vulture, a o czym ona sobie pomyślała?!!!??????????

• vulture Re: khm... 22.12.02, 17:06
                          Nie wiem, te kobiety zawsze mają jakieś dziwne skojarzenia...

Stary, ale ona chyba nie pomyślała o... no, wiesz... ???
                          • loveletter Re: khm... 22.12.02, 17:09
                            vulture napisał:

> Nie wiem, te kobiety zawsze mają jakieś dziwne
                            skojarzenia...

> Stary, ale ona chyba nie pomyślała o... no, wiesz...
                            ???

aż się boję.. pomyśleć się nawet boję, ojojoj, nie wiem,
                            nie wiem.... to chyba.... nie !!!!!! to, to .. nieee, o
                            TYM to chyba nie pomyślała !!...

wink P.S - dzięki za kartkę, właśnie przed chwilą ją
                            zobaczyłemsmile)) - nie używam raczej tego kontawink
                            • vulture Re: khm... 22.12.02, 17:20
                              loveletter napisał:
                              >
                              > aż się boję.. pomyśleć się nawet boję, ojojoj, nie wiem,
                              > nie wiem.... to chyba.... nie !!!!!! to, to .. nieee, o
                              > TYM to chyba nie pomyślała !!...

Sądzisz że TO jej mogło przemknąć przez myśl?.... Ojej...

> wink P.S - dzięki za kartkę, właśnie przed chwilą ją
                              > zobaczyłemsmile)) - nie używam raczej tego kontawink

Proszę uprzejmie smile
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: khm... 22.12.02, 17:45
                              loveletter napisał:

> aż się boję.. pomyśleć się nawet boję, ojojoj, nie wiem,
                              > nie wiem.... to chyba.... nie !!!!!! to, to .. nieee, o
                              > TYM to chyba nie pomyślała !!...
                              >

love'ciu, chyba ci twoje przyszłe dready jeszcze nie stanęły dęba???
                              • vulture Re: khm... 22.12.02, 20:01
                                Aaaa spoko, ona miała na myśli to, czy Ozzy i Kylie sobie zrobią dready. Uff, a
                                już ją podejrzewałem o jakieś mniej nabożne i niezbyt uduchowione myśli...
                                • surfik Re: khm... 22.12.02, 20:10
                                  wpływ nabożeństwa Ozzy'ego na uduchowienie Kylie a wzrost prawdopodobieństwa
                                  zaakceptowania przez unię poziomu kolczykowania polskich krów rasy krasula
                                  • vulture Re: khm... 22.12.02, 20:15
                                    surfik napisał:

> wpływ nabożeństwa Ozzy'ego na uduchowienie Kylie a wzrost prawdopodobieństwa
                                    > zaakceptowania przez unię poziomu kolczykowania polskich krów rasy krasula

Kylie będzie wyglądała efektownie na tle takich fioletowych krów z
                                    napisem "Milka", ale trzeba całe stado sprowadzić...
                                    • surfik Re: khm... 22.12.02, 20:35
                                      wpływ uduchowienia, wdzięku i subtelności Kylie na wzrost poziomu udoju
                                      wieczornego w chłopskich gospodarstwach przydomowych opolszczyzny a
                                      intensyfikacja fioletu w zabarwieniach wybranych części ciała Ozzego
                                      spowodowanego zawiścią i własną niemocą twórczą na wspomnianą eksplozję
                                      supernowej w gospodarce światowej
                                      • vulture Re: khm... 22.12.02, 20:41
                                        Chyba że uwzględnimy też oddziaływanie frędzelków, z jakich składa się strój
                                        Kylie,na system nerwowy Ozzy'ego, nieco nadwyrężony przez ostatnie lata... Jak
                                        Kylie potrząśnie frędzelkami z folii aluminiowej, Ozzy pomyśli, że żona otwiera
                                        puszkę sardynek na kolację.
                                        • surfik Re: khm... 22.12.02, 20:57
                                          to nie frędzelki tylko włos anielski - Kylie wyprzedziła czas świąt w ramach
                                          promocji wyprzedaży poświątecznej - minimum formy za max samoocenę
                                          a czy Ozzy myśli? teraz już nawet fosfor zawarty w rybach niewiele mu pomoże,
                                          jednak jego żonie będzie łatwiej w sterowaniu nim podczas przedświątecznego
                                          ustawiania Kylie w rogu jako drzewka bożenarodzeniowego
                                          • vulture Re: khm... 22.12.02, 21:01
                                            Sądzę, że jeśli Kylie odpowiednio wyeksponuje pośladki, co ostatnio robi dość
                                            często, Ozzy pomyśli, że Sharon kupiła komplet nowych bombek...
                                            • surfik Re: khm... 22.12.02, 21:21
                                              Ozzy nie pomyśli, ten temat skończył grać wiele lat temu, chyba że zgodzi się
                                              na hormonalną terapię zastępczą - wtedy kto wie?
                                              A Kylie? czyżby pod tasiemkami jeszcze coś ukrywała? Fakt, kobiety zawsze
                                              twierdzą, że ich prawdziwe "ja" czeka na odkrycie i w żaden sposób nie łączy
                                              się z wizerunkiem fizycznym. Może jeszcze zaskoczyć!- i odkryć się bardziej
                                              • vulture Re: khm... 22.12.02, 21:53
                                                surfik napisał:

> Ozzy nie pomyśli, ten temat skończył grać wiele lat temu, chyba że zgodzi się
                                                > na hormonalną terapię zastępczą

To znaczy że co? Przeszczepi sobie od Kylie pupę? Nie rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka